Akcije Naj

Radijska oddaja »Dobro jutro, Slovenija« in turistično informativni portal www.dj-slovenija.si sta z izbori Naj kopališče, Naj smučišče in Naj wellness stalnica slovenskega turizma že več kot dve desetletji. 

Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« vsako soboto obiskuje slovenska kopališča, smučišča, hotele in wellness centre. O novostih in posebnostih posamezne destinacije poroča na sedmih radijskih postajah (Radio Koper, Radio Si, Radio Maribor, Radio Ptuj, Radio Zeleni val, Radio Prlek, Radio Univox).

Vsak teden izmed prispelih glasov izžrebamo posameznike, ki prejmejo praktične nagrade pokroviteljev posamezne akcije. Sicer pa so poleg glasov vedno dobrodošli komentarji, ki ponudnikom storitev pomagajo še izboljšati obstoječo turistično ponudbo.  

 

logo_naj_kopalisceNaj kopališče

V poletni sezoni se ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« vsak teden odpravi na slovenska kopališča, kjer preveri kako je poskrbljeno za dobro počutje in zabavo kopalcev. Te nato poziva h glasovanju, kjer sodelujoče tudi bogato nagrajujejo.

 

 

Logo_naj_smucisceNaj smučišče

Tudi pozimi ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« ne počiva; iz tedna v teden obiskuje slovenska smučišča, od najmanjših,  do srednjih   in velikih. Ob obisku preveri, kakšne so razmere na progah, kako je poskrbljeno za varnost, katere so morebitne novosti, kakšne so cene smučarskih vozovnic in kako je poskrbljeno za dodatno animacijo ter zabavo tako najmlajših kot tudi starejših.

 

 

 Logo_naj_wellnessNaj wellness

V zadnjih letih zdraviliški turizem beleži skokovit razvoj in ker v uredništvu sledijo trendom, so zgoraj omenjenima akcijama dodali še izbor »Naj wellness«, ki je tako pri wellneških centrih, kot v javnosti, doživela izreden odziv. Namen akcije je širši javnosti posredovati čim več informacij in podatkov o wellnessu, wellneškem načinu življenja in ponudbi slovenskih wellneških centrov.


 

 

     

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije