Avstrija

Nazaj na rubriko Avstrija
advent_graz.jpg

Advent v Gradcu

Datum: torek, 26. november, 2013

V starem mestnem jedru do 24. decembra 2013, vabi k razvajanju in pohajkovanju dvanajst prikupno oblikovanih adventnih in božičnih tržnic, saj so vse tržnice dosegljive peš:

božična tržnica na Glavnem trgu/Hauptplatz, tržnica umetnostne obrti na trgu Mehlplatz, tržnica umetnostne obrti na trgu Färberplatz, adventna tržnica na trgu Glockenspielplatz, dobrodelna adventna tržnica am Eisernen, Festival čutov v četrti Joanneumsviertel, tržnica na trgu Tummelplatz, 'WonderLEND – advent v predmestju Mure' ali 'božična tržnica Aufsteirern' na grajskem hribu/Schlossberg. Gradec ima najmlajšim gostom v adventu veliko ponuditi: na starograški božični tržnici v Frančiškanski četrti/Franziskanerviertel, otroškem adventu v ulici Neutorgasse in v otroški zimski deželi na trgu Karmeliterplatz.

V celotnem adventnem času bo za predpraznično vzdušje skrbel obsežen program: adventno petje, koncerti gospela, regionalni zbori in glasbene skupine, spokojni adventni ogledi, povorka parkljev in peht in še veliko več bo gostom 'adventa v Gradcu' na raznolik način približalo največji praznik v letu.

Več informacij: www.adventingraz.at

 

Nazaj na rubriko Avstrija

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije