Avstrija

Nazaj na rubriko Avstrija
mokrine.jpg

Mokrine ob začetku sezone presenečajo s številko 6, več storitvami in zabave

Datum: torek, 1. december, 2015

Mokrine s svojimi s snegom zagotovljenimi 110 kilometri prog in 30 žičnicami niso le največje smučišče na avstrijskem Koroškem, temveč so za svoje goste pripravile tudi številna nova presenečenja. Pričetek sezone bo potekal 4. decembra 2015, ko se bo vse vrtelo okoli teme „Ob 6. na progi“ .

Prijavite se in izkoristite ugodnost!

Kdor se bo do 8. decembra 2015 na naslovu www.nassfeld.at/6aufderpiste prijavil, na smučarski dan prejme na primer 6 € popusta na smučarsko vozovnico. Tudi za izposojo smučarske opreme bo na dan izposoje popust v višini 6 €. Obe akciji veljata do 24. decembra 2015. V času od 10. do 13. 12. 2015 številni partnerski ponudniki ponudbe „Ob 6. na progi“ svojim gostom zagotavljajo dodaten 16,66 % popust za namestitev. Željo po več pa vam bodo ta konec tedna vzbudila še nadaljnja presenečenja:

Kulinarični užitki visoko 6

Sladokuscem bo v petek, 11. 12. 2015, postreženo s prav posebno poslastico: meni s 6 hodi v najvišji restavraciji smučišča Kofelalm na nadmorski višini 1.900 m s pogledom na nočne Mokrine! Vključena je tudi romantična vožnja z žičnico Millennium-Express. Ta celotna ponudba je na voljo za senzacionalnih 66 evrov. 

Zavoj na postanek „5 + 1“

V gorskih kočah vzdolž nove "Route 66" vse zimske športne navdušence s ponudbo „Zavoj na postanek 5+1“ čaka še ena posebnost. Če v partnerski koči naročijo šest jedi in/ali pijač, gre najugodnejša na račun ponudnika! Prijavite se povsem preprosto na www.nassfeld.at/6aufderpiste, si prenesete kupon, ga natisnete in unovčite v času od 10. do 13. 12. 2015 v eni od partnerskih koč!

„Route 66“ - možnost 6 let brezplačnega smučarskega dopusta

Z novo 6-sedežnico „Rudnigsattel“ bo prvič z obratovanjem pričela proga „Route 66“. Ta izziv opravite tako, da se z vsemi 6-sedežnicami popeljete v enem smučarskem dnevu. Kaj vam to prinese? Z nekaj sreče 6 let zapored 6 dni smuke v Mokrinah! V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki ima na svoji smučarski liniji izpisane vse zahtevane žičnice. V ta namen svojo osebno smučarsko linijo na enem od terminalov na smučišču natisnite in se do 24. 12. 2015 na naslovu www.nassfeld.at/route66 udeležite nagradne igre!

6 z velikanskimi kockami

Pri nenavadni nagradni igri z velikanskimi kockami imajo zimski športniki v petek, 11. 12., in v soboto, 12. 12.2015, prav tako možnost velikega zadetka. V obeh dneh bo tiste s srečno roko čakal kratek dopust vključno s smučarsko vozovnico na Mokrinah za 6 let.

Nova dnevna vozovnica po 10 evrov za otroke do 10

Mokrine pa nudijo še veliko več presenečenj, ki bodo zimski dopust spremenila v pravo zabavo, saj bodo gostje prihranili na času, živcih in denarju. Nova pobuda za lajšanje denarnice se imenuje „Kids Surprise“: otroci pod deset let vsako soboto dnevno smučarsko vozovnico prejmejo za privlačnih deset evrov.

Nice surprise

Obvezen smučarski servis ob začetku zimske sezone prejmete v Mokrinah povsem udobno in hitro neposredno ob progi. Brušenje robov in vroče voskanje je v servisnem smučarskem centru KofelCenter Madritsche ob postaji žičnice Millennium-Express  vse do božiča ob nakupu smučarske vozovnice na voljo brezplačno v senzacionalnih petih do desetih minutah. Zatem sledi ekspresna smučarska storitev po ugodnih osem evrov.

Presenetljivo moderno

Pri mladini in vseh spletno pismenih zimskih športnikih Mokrine ciljajo z najsodobnejšo infrastrukturo. Novost je tako imenovan Sistem storitev na licu mesta (Location Based Service System). Ta sistem vam podaja super ažurne in najpomembnejše informacije o smučišču glede na to, kje se trenutno nahajate. Med njimi namigi za postanek v koči, prireditve, obdajajoče dostopne točke na progi ali aktualne akcije. To je možno zahvaljujoč 20 dostopnim točkam WLAN, ki z enkratno prijavo odpirajo vrata hitremu in brezplačnemu internetu po celem smučišču.

Nazaj na rubriko Avstrija

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije