Avstrija

Nazaj na rubriko Avstrija
spot.jpg

Na Obertauernu se odpira THE SPOT za vse ljubitelje prostega sloga

Popolno mesto srečanja za sceno na vroči zimski lokaciji dežele Salzburg

Datum: četrtek, 14. november, 2013

Obertauern v zvezni deželi Salzburg, ki je do sedaj veljal za zimsko-športno in party trdnjavo in je v zadnjih letih postal tudi odlična zimska destinacija za družine, je sedaj prvi naslov tudi za zahtevne deskarje in smučarje v prostem slogu. 'The Spot' nudi kraj na nadmorski višini 1.740 metrov, kjer se nahaja najsodobnejši snežni park za prosti slog.

Novi snežni park se nahaja ob 4-sedežnici pri vrhu Kehrkopf in nudi najrazličnejše priprave za skoke in drsalne elemente. Park se deli na zgodnji in spodnji del. Slike in vtise najdete na spletni strani www.obertauern.com.

S točko 'The Spot' Obertauern zaokrožuje ponudbo, ki sega od družinskega smučarskega parka za najmlajše goste 'Bibo-Bär' preko snežnega parka za prosti slog za mlajšo publiko do Turskega kroga za najzahtevnejše smučarje vseh starosti in proge Gamsleiten 2, ki velja za eno najstrmejših prog v Alpah in je namenjena izkušenim in športno pogumnim smučarskim gostom. Višinska lega kraja in dejstvo, da tu tako južno kot tudi severno vreme prinaša snežne padavine, zagotavljata, da je celotno paleto zimske ponudbe ob popolnih pogojih mogoče koristiti od konca novembra do začetka maja.

Nadaljnje informacije najdete na http://www.obertauern.com, info@obertauern.com, Tourismusverband A-5562 Obertauern, tel.: +43-(0)6456-7252, faks:+43-(0)6456-72529.

Nazaj na rubriko Avstrija

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije