Avstrija

Nazaj na rubriko Avstrija
Obertauern_Winter_6_2.jpg

Najboljši sneg in privlačne cene v Obertauernu do začetka maja 2013

Datum: torek, 29. januar, 2013

Kdor si do danes še ni uspel rezervirati svojega smučarskega ali deskarskega veselja za letošnjo zimo, naj si nikar ne beli las. Obertauern, nadvse priljubljena zimska destinacija dežele Salzburg, zagotavlja prvovrstne snežne pogoje in obratovanje koč vse do začetka maja 2013. Zahvaljujoč privlačnim aranžmajem in zabavnim prireditvam bodo spomladanski smučarski dnevi v Obertauernu vsekakor vredni obiska.

Od nadmorske površine 1740 do 2526 m, 100 km prog, 26 žičniških naprav: to je Obertauern, smučarska regija v deželi Salzburg, v kateri je sneg zagotovljen. S 'Turskim krogom' kraj hkrati razpolaga z enim najbolj privlačnih smučarskih krogov v alpskem prostoru. Še posebej v spomladanskih mesecih se gostje smučišča Obertauern veselijo obilice sonca, lesketajočega se belega snega in smučarske zabave brez zmrzovanja!

Obertauern_Winter_27_2.jpgNajvišje ležeči kraj v deželi Salzburg pa je tudi ob veliki noči optimalna dopustniška destinacija za doživetij polne zimske družinske počitnice. V tem času namreč Obertauern nagovarja tako mlajše od 15 let kot tudi njihove starše, saj jih k zabavi na družinski teden vabi snežni zajec 'Bobby', in sicer v času od 30. 3. do 13. 4. 2013. Ob namestitvi na dodatnem ležišču v sobi staršev otroci, mlajši od 6 let, za namestitev, oskrbo, 5-dnevni celodnevni smučarski tečaj ali 5-dnevni poldnevni deskarski tečaj, vključno z izposojo opreme in smučarsko karto, plačajo 159 evrov na teden. Starejši otroci do starosti 15 let za enak aranžma plačajo 229 evrov (ta ponudba ne vključuje namestitve). Poleg tega je najmlajšim na voljo tudi brezplačen prevoz z in do letališča Salzburg. Druga paketna ponudba za starejše otroke do starosti 15 let pa vključuje 15-odstotni dopust na prevoz.

Ljubitelji sonca in iskalci zakladov se bodo ob koncu sezone, med 18. in 21. aprilom 2013, v Obertauernu srečali v okviru prireditve 'Gamsleiten-Kriterium', ki sodi med največje zimsko iskanje zaklada na svetu. Na proge s srežem se bo ponovno podalo približno tisoč udeležencev, ki bodo iskali in izkopavali zaboje z zakladom. Eden od zabojev vsebuje tudi ključ povsem novega avtomobila BMW. Omejeno število vstopnic je mogoče pravočasno kupiti prek rezervirane namestitve po zelo ugodni ceni.

Več informacij >>

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Avstrija

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije