Avstrija

Nazaj na rubriko Avstrija
gg_resort.jpg

Namig za sončno smuko - GG Resort

Datum: sreda, 19. marec, 2014

Smučišče Großglockner Resort Kals-Matrei ostaja odprto do 21.4.2014, smučati pa je tu mogoče tudi s smučarsko vozovnico Topskipass Kärnten!

Razvajanje neposredno na progah!

Doživite dopust iz povsem nove perspektive. V gorskem letovišču Gradonna ****s Mountain Resort Châlets & Hotel se smučarski dan začne in konča neposredno pred vrati vašega gorskega apartmaja ali hotela. Smučišče Großglockner Resort Kals- Matrei s skupno 110 kilometri prog, lastno smučarsko šolo in prodajo smučarskih vozovnic ter brezplačnim vadbenim poligonom za začetnike v samem letovišču nudi povsem ekskluzivno okolje za sproščeno zabavo na snegu brez vsakršnih skrbi.

Kaj pomeni zimski dopust v Gradonna****s 

Zimski dopust pri nas pomeni začetek smučarskega dneva neposredno na progi Blauspitz. V neposredni bližini letovišča se nahajajo tudi tekaške proge, sankaška proga, brezplačen vadbeni poligon za začetnike in otroke s 'tekočim trakom' ter športna trgovina in izposojevalnica smučarske opreme v samem hotelu.

Smučišče Großglockner Resort Kals-Matrei ostaja odprto do 21.4.2014, smučati pa je tu mogoče tudi s smučarsko vozovnico Topskipass Kärnten!

Smučišče Großglockner Resort Kals-Matrei velja za enega najlepših smučarskih področij v Alpah. Kot največje smučišče Vzhodne Tirolske je bilo že večkrat zapored nagrajeno kot posebej razgibano, raznoliko in družinam prijazno!

S smučišča se odstira osupljiv razgled na šestdeset tritisočakov. Raznolike in najbolje pripravljene proge so povezane s sodobnimi žičniškimi napravami. Ob progi goste razvajajo številne koče, poseben vrhunec pa predstavlja najvišje ležeča vrhunska restavracija Adler Lounge v Avstriji. Smučarska zabava je tu zagotovljena vse do nadmorske višine 2.600 metrov.

Nazaj na rubriko Avstrija

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije