Avstrija

Nazaj na rubriko Avstrija
obertauern.jpg

Obertauern predstavlja svojo novo spletno stran

Uspešna otvoritev prenovljene spletne strani z resnično dodano vrednostjo za goste in gostitelje

Datum: četrtek, 9. oktober, 2014

Animirane fotografije, jasna tipografija, privlačen in pregleden izgled – že prvi optični vtis nove spletne strani počitniške regije Obertauern je prepričljiv. V skladu z najnovejšimi standardi pa izpolnjuje tudi tehnično ozadje. Spletna stran je izredno odzivno oblikovana, prilagodi se vsakemu mediju, je dobro berljiva in čitljiva na pametnih telefonih in tablicah in preprosta za uporabo.

Pomembne prednosti tako za goste kot tudi gostitelje nudi rezervacijski sistem. Za razliko od drugih rezervacijskih sistemom je na www.obertauern.com mogoče preveriti razpoložljivost in opraviti spletno rezervacijo ponudb. Predstavljene so tudi posebnosti kot otroški popusti ali smučarske karte, uporabniki pa na spletni strani vedno najdejo najboljše razmerje med ceno in storitvijo. Gost in ponudnik pri rezervaciji stopita v neposreden stik, tako da ni nikakršne posredniške provizije. Od tega ima poleg gostitelja korist tudi počitniški gost, saj so zato, ker odpade posredniška provizija, cene načeloma ugodnejše.

Zahvaljujoč preprostemu menijskemu navigiranju so najpomembnejše točke kot aktualno vreme, informacije o odprtih progah in obratujočih žičnicah ter povpraševanje za rezervacije vedno dobro vidne. V ospredju je tudi interaktivni zemljevid, ki je oblikovan kot panorama 360°. Tu uporabnik ne bo izvedel le informacij o tem, kako se imenujejo okoliške gore, kje smuča, kje se lahko ustavi in prenoči, temveč bo s pomočjo zračne panorame dobil realističen vpogled v snežno skledo zvezne dežele Salzburg.

Kdo bo na podlagi slik zasneženih salzburških gora začutil željo po zimi, mora počakati le še do sredine novembra. Sezona se predvidoma prične 19. novembra 2014. Spektakularna otvoritev bo potekala 29. novembra 2014 z zvezdniškim gostom Andreasom Gabalierjem in zasedbo THE BACKWARDS v zvokih Beatlesov.

Nazaj na rubriko Avstrija

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije