Avstrija

Nazaj na rubriko Avstrija
parov_stelar.jpg

Začetek zime na Obertauernu 30. 11. 2013 z glasbeno skupino Parov Stelar

Datum: ponedeljek, 4. november, 2013

Zimske otvoritve z glasbenimi nastopi v živo imajo na Obertauernu, vroči zimski točki dežele Salzburg, že dolgo tradicijo. Organizatorji se nikoli niso zapisali določeni glasbeni smeri, temveč krmarijo od 'priznanih do eksperimentalnih', pri tem pa nikoli ne pozabijo na pomemben element zabave.

Parov Stelar, nastopajoči na otvoritvi zime 2013/14, je v zadnjih letih prek svojih nastopov v živo in prek interneta pridobil širok krog oboževalcev, čeprav je njegovo glasbo na prvi pogled težko opredeliti. Nudi pravo mero retro pridiha, pomnoženega s slogovnimi elementi in ritmi soula, popa, džeza in swinga. V tej mešanici je Stelar kult in skrbi za zvok, ki ga oboževalci nemudoma prepoznajo in novinci nikoli več ne pozabijo. Njegov nastop temelji na mistični auri, sestavljeni iz elegance, razvpitosti in energije.

Za vse, ki želijo to auro užiti skupaj s popolnimi snežnimi pogoji ob začetku zime, smo na smučišču Obertauern pripravili številne cenovno ugodne ponudbe. Teden bivanje v hotelu s 3 zvezdicami z zajtrkom in smučarsko vozovnico je na voljo že od 556 evrov na osebo. Namestitev v hotelu s 4 zvezdicami, polpenzionom in smučarsko vozovnico pa od 749 evrov na osebo. Vstopnice za ogled koncerta Parov Stelar v živo so na voljo v kombinaciji z rezervacijo prenočišča v hotelih v Obertauernu, Untertauernu in Twengu.

Podrobne informacije in vstopnice najdete na http://www.obertauern.com, info@obertauern.com, Tourismusverband A-5562 Obertauern, tel.: +43-(0)6456-7252, faks: +43-(0)6456-72529.

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Avstrija

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije