Dogodki in prireditve

Nazaj na rubriko Dogodki in prireditve
KG welcomes you_plakat4.jpg

Dobrodošli v Kranjski Gori

Kdaj: nedelja, 8. december 2013 - nedelja, 2. marec 2014

vsako nedeljo

8. 12. 2013 - 2. 3. 2014, ob 20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

Nazaj na rubriko Dogodki in prireditve

Najnovejše v tej rubriki

20. Bollé tek okrog jezera in 2. Oj' Kulinarika Fest

tek_bled.jpg
Kdaj: nedelja, 4. september 2016

Kot eden prvih tekaško-družabnih dogodkov okrog blejskega jezera, ki bo to leto že 20-ič po vrsti tradicionalno dobrodelen, Bollé - Originalni tek okrog jezera ohranja svojo prvotno podobo: tekli boste okrog edinega slovenskega otoka in se družili v prelepem okolju Blejskega jezera za dober namen. V nedeljo, 4.9.2016.

Srednjeveški festival Šentrupert

srednjeveski_dan.jpg
Kdaj: sobota, 3. september 2016 - nedelja, 4. september 2016

Šentrupert na Dolenjskem bo kmalu postal prizorišče največjega srednjeveškega festivala v Sloveniji doslej. V soboto, 3., in nedeljo, 4. septembra, se bodo obiskovalci vrnili v leto 1439 in videli realističen prikaz življenja v srednjem veku. Spoznali bodo stare obrti, glasbo, način prehranjevanja, preživljanja prostega časa in seveda bojevanja, v katerega bo vključenih kar 24 skupin udeležencev iz Slovenije, Italije, Češke, Hrvaške in Madžarske.

Družinski dan v Thermani Laško

thermana3.jpg
Kdaj: sobota, 3. september 2016

Nepozabna vodna zabava s Thermaninimi animatorji in tvojima gostiteljema Vodomčkom in Vodomko! V soboto, 3. septembra, od 11ih dalje.

Kolesarski festival Ajdovščina 2016

avstrijska_stajerska_kolesarska_tura.jpg
Kdaj: petek, 2. september 2016 - nedelja, 4. september 2016

V okviru tri dnevnega kolesarskega festivala (2. - 4. september) bo potekalo 4-kros državno prvenstvo, tekme drugih sorodnih disciplin in še kopica kolesarskih doživetij za vse generacije.

Vikend odprtih vrat v Lukovici

srce_slovenije1.jpg
Kdaj: petek, 2. september 2016 - nedelja, 4. september 2016

Ste si že kdaj ogledali sadovnjak, se družili s poniji ali sprehodili po učni čebelarski poti? Kaj pa tekmovali v avto-moto slalomu ali se podali v lov za skritim zakladom? Vse to in še veliko več boste lahko doživeli na Vikendu odprtih vrat v Lukovici, ki ga Razvojni center Srca Slovenije in Občina Lukovica organizirata od petka, 2., do nedelje, 4. septembra.

Explosion of rock

rock
Kdaj: petek, 2. september 2016

Namen enodnevnega festivala, ki bo 2. septembra v Kopru, je predstaviti in z novimi izkušnjami nagraditi obetavne lokalne mladinske rock skupine in s tem vzpodbuditi njihov razvoj in kakovostno rast. Mladi glasbeniki s sodelovanjem na festivalu dobijo edinstveno priložnost nastopiti na “velikem odru”, mnogi med njimi prvič.

KinoPARK

kinopark
Kdaj: ponedeljek, 29. avgust 2016 - nedelja, 4. september 2016

Kino na prostem je izjemno prijetna poletna aktivnost. Zato za zaključek poletja v parku Tabor ponovno organizirajo teden brezplačnih filmskih večerov v kinu na prostem.

Komarjeva nedelja

Komarjeva nedelja
Kdaj: nedelja, 28. avgust 2016

Turistično društvo Ljubljana Šiška organizira tradicionalno prireditev "Komarjeva nedelja" 28. 8. 2016 ob in v Stari cerkvi v Spodnji Šiški.

Čarobni dan

carobnidan.jpg
Kdaj: nedelja, 28. avgust 2016

Ni lepšega kot zaključiti poletne počitnice s Čarobnim dnem v Arboretumu. Na trenutke neprijetno misel na vrnitev v šolske klopi vsako leto ublažimo z vsesplošno zabavo, namenjeno družinam.

Fest po rokovem 2016

rekreatur-1.jpg
Kdaj: sobota, 27. avgust 2016

Zavod za turizem Cerklje in Občina Cerklje v sodelovanju s partnerji pripravljata FEST PO ROKOVEM, raznovrsten sklop aktivnosti, ki se bodo odvijale v soboto, 27. avgusta 2016 v Cerkljah na Gorenjskem. Letošnji FEST PO ROKOVEM združuje pestro paleto športnih, kulturnih in zabavnih vsebin v enem dnevu, s čimer je poskrbljeno za interese različnih skupin obiskovalcev Cerkelj.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije