Dogodki in prireditve

Vege piknik v celjskem mestnem parku

zelenjava

Društvo za osvoboditev živali in njihove pravice vas 23. septembra od 10ih do 18ih vabi na Vege piknik v celjski mestni park. Dogodek je bil zaradi slabe vremenske napovedi prestavljen s 16.9.! Pripravljali bodo slastne veganske jedi, ob prijetnem druženju v naravi boste lahko nahranili svoje trebušcke, prisluhnili predavanjem in pokusili okusne veganske dobrote ostalih ponudnikov.

52. Borštnikovo srečanje

borštnikovo srečanje

Bodite del živahnega jesenskega kulturnega dogajanja v Mariboru, ki se v drugi polovici oktobra tradicionalno prelevi v gledališko središče nacionalnih in mednarodnih razsežnosti. Mesto deset dni živi in diha s Festivalom Borštnikovo srečanje, ki je skozi desetletja postal ena od njegovih osrednjih kulturnih znamenitosti.

Advent v Gornji Radgoni

Advent v steklu

Gornja Radgona – mesto sejmov in penine v adventnem času ponuja praznične decembrske prireditve za vse generacije in okuse ter vabi k čarobnim doživetjem. Adventna razstava v soju lučk Vrtnega centra Kurbus na Meleh je od 25. novembra do konca decembra posebno doživetje za vso družino. Praznična domačnost, toplina in pravljični pridih obudita spomin na otroštvo, obilna je ponudba prazničnih okraskov in daril.

6. Festival penin

zlata_radgonska_penina.jpg

Kristalna dvorana hotela Kempinski Palace Portorož, od 16:00 do 21:00 ure.

Svetovni dan snega v Planici

planica2011.jpg

Planica bo sredi januarja (20. in 21. januar) gostila dogodek, ki bo istočasno potekal po mnogih prizoriščih po svetu – Svetovni dan snega. V tem vikendu bo v Planici prav gotovo veselo, saj bodo poleg Svetovnega dneva snega hkrati gostili tudi Svetovni pokal v teku na smučeh in Celinski pokal v ženskih skokih.

Teden mladih Kranj

sz_mladi.jpeg

Festival Teden mladih vsako leto Kranj popleska z barvami mladosti! Mladinski festival, ki v gorenjsko prestolnico privabi na tisoče mladih, nudi pestro paleto aktivnosti.

Pustna povorka v Laškem

pust_krvavec.jpg

Na pustno soboto, 22. februarja, vabimo vse prijazne in strašne, male in velike, skupinske in posamezne, norčave, vesele ter razigrane maske na pusto povorko v Laškem.

Collecta 2020

collecta.jpg

14. mednarodni sejem zbirateljstva Collecta, bo prihodnjič potekala 13. in 14. marca 2020 na Gospodarskem razstavišču!

Sejem Altermed

zelenjava

Sejem ALTERMED predstavlja največjo ponudbo naravnih rešitev za zdravo življenje na enem mestu.

FIS Svetovno prvenstvo v smučarskih poletih Planica 2020

Planica

Spektakel v Planici, kot ga ni bilo že deset let! Vsakoletni, največji slovenski športni praznik, bo marca 2020 prav poseben. Na letalnici bodo namreč potekali boji za medalje svetovnega prvenstva.

Q Max Party 2020

qmax.JPG

Vrhunec zabavnega dela smučarskega praznika bo v soboto, 14. marca: Q Max Party - zabava zime. Glasbeno zabavna prireditev se začne ob 18.00 uri pred dvorano Vitranc.

Najnovejše v tej rubriki

V letni kino na peščeno plažo

Madagascar 3
Kdaj: sreda, 18. julij 2012 - ponedeljek, 23. julij 2012
Vstopnina: 4 €

V BTC Cityju se to poletje znova odpira Letni kino City, ki bo s pestrim filmskim programom postregel kar na peščeni plaži.

Rokodelske delavnice v Poslovno trgovskem centru Breza Domžale

Kdaj: sreda, 18. julij 2012
Vstopnina: brezplačno

V sredo, 18. julija bodo na vhodu v Spar v Poslovno trgovskem centru Breza, na Breznikovi ulici 15 v Domžalah, od 10. do 15. ure potekale delavnice rokodelcev, ki izdelujejo unikatne izdelke. Vabljeni vsi obiskovalci, stari in mladi, da se pridružite izdelovanju mozaikov iz stekla, naravnih domačih trdih mil z zelišči ali se preizkusite v ustvarjanju peščenih slik.

Grajske prireditve

mojcazlobkovajgl.jpg
Kdaj: sreda, 18. julij 2012 - petek, 28. september 2012

18. 7., ob 20.30 FOUR BONES QUARTET (kvartet pozavn) Four Bones Quartet je svojo vsestranskost pokaz…

Topliška noč 2012

topliska_noc.jpg
Kdaj: ponedeljek, 16. julij 2012 - nedelja, 29. julij 2012
Vstopnina: Udeležba na vseh prireditvah je brezplačna.

S krvodajalsko akcijo in kiparsko kolonijo so v občini Dolenjske Toplice začeli letošnji občinski praznik, ki ga sicer praznujejo 22. julija v spomin na dan, ko so Dolenjske Toplice z odlokom državnega zbora postale občina.

Vroča poletna zabava s skupino Mambo Kings v Aqualuni Term Olimia

mambo_kings.jpg
Kdaj: nedelja, 15. julij 2012

Koncert bo v nedeljo,  15. julija ob 15. uri. Safari osvežitev in nora zabava – vse na enem mestu! Ne zamudite!

Praznik traminca in dvig klopotca

klopotec.jpg
Kdaj: nedelja, 15. julij 2012

Vabljeni v osrčje Kapelskih goric na PRAZNIK TRAMINCA IN DVIG KLOPOTCA, ki bo v sredo, 15. avgusta 2012, med 10. in 24. uro na Kapeli, pri preši oz. vinogradniški hiši«, Paričjak 21, Radenci.

Se pridete s Podravko poigrat v Terme Olimia?

podravka igrarije čatež
Kdaj: sobota, 14. julij 2012

Tokrat bo pa v Termah Olimia srčno in veselo, saj Podravka pripravlja celodnevni vrtiljak zabave za vso družino. Cel dan vas bo razveseljeval medvedek Lino, okrepčali se boste s slastnimi palačinkami-čalapinkami in si za spomin na celodnevno rajanje prilepili tudi pisane kulske Lino tatuje.

Praznik vina in česna v Novi vasi

nova-vas-istria-slovenia.jpg
Kdaj: sobota, 14. julij 2012 - nedelja, 15. julij 2012

PROGRAM Sobota, 14. 7. 2012 09.00: staroslovanska – glagoljaška sveta maša v cerkvi Rožnovenske mate…

Dogodivščine dobrega vojaka Švejka

Švejk
Kdaj: petek, 13. julij 2012 - sobota, 4. avgust 2012
Vstopnina: odrasli 15 €, otroci 10 €,

V poletnem gledališču Studenec pri Domžalah so v okviru 12. kulturnega poletnega festivala pripravili domačo gledališko predstavo "Dogodivščine dobrega vojaka Švejka".

Beach'n'Nite

laguna.jpg
Kdaj: petek, 13. julij 2012 - sobota, 14. julij 2012

LAGUNA mestna plaža LJ vas pričakuje v petek 13. in soboto 14. julija na OPEN AIR festivalu! Osvežili se boste v bazenih ali s cocktali in dobro glasbo ob TOP DJ-ih, si spočili očke na sexy telesih, žurali v senci dreves, poležavali po travi in se zabavali in spoznavali nove obraze ob celodnevni in večerni animaciji v ritmih poletja!

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije