Dogodki in prireditve

Obvestilo

Zaradi ukrepov za preprečitev širjenja novega Corona virusa priporočamo, da pri organizatorju prireditve preverite ali se posamezna prireditev izvaja na način kot je opisano.

Zimski Čarobni dan v Kranjski Gori

Za ceno ene smučarske vozovnice smuča cela družina!

Pohod med slapovi in vinogradi

Pohod_med_slapovi

Vinarsko turistično društvo Slap – Vas zlatih kapljic, vas znova vabi na že šesti tradicionalni pohod med slapovi in vinogradi.

Dan slovenskih planinskih doživetij pod Storžičem

dobra-poletna-planinska-sezona-2015-foto-manca-cujez.jpg

Planinska zveza Slovenije že več kot 30 let praznuje dan slovenskih planincev, šesto leto pa bo pod krovom Dne slovenskih planinskih doživetij program obogatila z brezplačnim celodnevnim dogajanjem za odrasle, mlade in najmlajše planince, turne kolesarje in druge ljubitelje narave.

Festival vina zelen

vino

V soboto, 17. junija 2017, bo od 17. do 22. ure v Vipavskem Križu potekal Festival vina zelen. Več kot trideset vinarjev iz Zgornje in Spodnje Vipavske doline bo skupaj predstavilo skoraj petdeset vzorcev vina zelen.

Praznik terana in pršuta

Tekel bo teran, jedlo se bo pršut, dišalo bo po kraški kuhinji! Čez Kras s kolesom ali peš, večera pod borovci pa v družbi slovenskih glasbenih skupin. V nedeljo vas bodo zabavali Modrijani.

Čarobna jesen

delavnice_arboretum.jpg

V Arboretum Volčji Potok prihaja prva Čarobna jesen. Vsi aktivni in mladi po srcu se bodo na dogodku za tretje življenjsko obdobje, ki bo 24. septembra, zabavali ob poslušanju prijetne glasbe, številnih delavnicah z izobraževalno, svetovalno in športno vsebino, odlični kulinariki … za odlično glasbeno doživetje bodo skrbeli znani glasbeniki - Alenka Godec, Pepel in kri, Nuša Derenda, Manca Izmajlova, Werner, Slavko Ivančič, Zasedba Kranjci, Robert Goter ... in še mnogi drugi.

Vege piknik v celjskem mestnem parku

zelenjava

Društvo za osvoboditev živali in njihove pravice vas 23. septembra od 10ih do 18ih vabi na Vege piknik v celjski mestni park. Dogodek je bil zaradi slabe vremenske napovedi prestavljen s 16.9.! Pripravljali bodo slastne veganske jedi, ob prijetnem druženju v naravi boste lahko nahranili svoje trebušcke, prisluhnili predavanjem in pokusili okusne veganske dobrote ostalih ponudnikov.

52. Borštnikovo srečanje

borštnikovo srečanje

Bodite del živahnega jesenskega kulturnega dogajanja v Mariboru, ki se v drugi polovici oktobra tradicionalno prelevi v gledališko središče nacionalnih in mednarodnih razsežnosti. Mesto deset dni živi in diha s Festivalom Borštnikovo srečanje, ki je skozi desetletja postal ena od njegovih osrednjih kulturnih znamenitosti.

Advent v Gornji Radgoni

Advent v steklu

Gornja Radgona – mesto sejmov in penine v adventnem času ponuja praznične decembrske prireditve za vse generacije in okuse ter vabi k čarobnim doživetjem. Adventna razstava v soju lučk Vrtnega centra Kurbus na Meleh je od 25. novembra do konca decembra posebno doživetje za vso družino. Praznična domačnost, toplina in pravljični pridih obudita spomin na otroštvo, obilna je ponudba prazničnih okraskov in daril.

6. Festival penin

zlata_radgonska_penina.jpg

Kristalna dvorana hotela Kempinski Palace Portorož, od 16:00 do 21:00 ure.

Svetovni dan snega v Planici

planica2011.jpg

Planica bo sredi januarja (20. in 21. januar) gostila dogodek, ki bo istočasno potekal po mnogih prizoriščih po svetu – Svetovni dan snega. V tem vikendu bo v Planici prav gotovo veselo, saj bodo poleg Svetovnega dneva snega hkrati gostili tudi Svetovni pokal v teku na smučeh in Celinski pokal v ženskih skokih.

Najnovejše v tej rubriki

Ptujska poletna noč 2012

ptujska_noc.jpg
Kdaj: petek, 3. avgust 2012 - nedelja, 5. avgust 2012

V petek, 3. avgusta, in v soboto, 4. avgusta se bodo od 20. do 4. ure zjutraj na kar sedmih lokacijah v starem mestnem jedru predstavile številne glasbene skupine in DJ-ji z glasbo za vse okuse. V nedeljo, 5. avgusta pa bo že od 15. ure dalje in vse do polnoči zabava še na mestni tržnici.

Tržiške poletne prireditve 2012

trziske_poletne_prireditve.jpg
Kdaj: petek, 3. avgust 2012 - petek, 31. avgust 2012

Tržiške poletne prireditve se v avgustu nadaljujejo in ob koncertih in druženju prinašajo priložnost za sprostitev.  Še vedno velja slogan »Za vsakogar nekaj: pridite in poglejte!«

Poletje v Bukowci

bukowca.jpg
Kdaj: petek, 3. avgust 2012 - petek, 31. avgust 2012

Festival Poletje v Bukowci označuje strast do življenja in dobro voljo ter ekipni duh. V nekaj letih skupnih aktivnosti je ekipa Društva Mladi Renče-Vogrsko s prostovoljnim delom prišla do zavidanja vrednih dosežkov. Zgradili so igrišce za odbojko na mivki, prejeli nagrado za najboljši mladinski prostovoljni projekt v Sloveniji, pripravili edinstvene dogodke, ki so odmevali daleč naokoli, v goste pa že večkrat povabili mednarodno prepoznavne izvajalce.

22. Okarina etno festival Bled

kreslin_j5h1924.jpg
Kdaj: četrtek, 2. avgust 2012 - nedelja, 12. avgust 2012

Okarina Etno festival ima na Bledu dolgoletno tradicijo. V vseh letih se je na odru zvrstilo mnogo domačih in tujih svetovno priznanih izvajalcev etno glasbe. Dober obisk festivalskih večerov vsako leto potrjuje kvaliteto festivala.

Teden golfa na Bledu

Golf Bled
Kdaj: sreda, 1. avgust 2012 - nedelja, 5. avgust 2012

Na blejskem golfskem igrišču bo prihodnji teden potekal že 39. Teden golfa. Gre za eno najstarejših golfskih prireditev v Sloveniji, ki iz leta v leto pritegne več golfistov.

Mednarodni poletni festival Trnfest 2012

trnfest.jpg
Kdaj: torek, 31. julij 2012 - sobota, 1. september 2012

Mednarodni poletni festival TRNFEST je eno najbolj priljubljenih poletnih kulturno umetniških dogajanj v Ljubljani. Od 31. julija do 1. septembra 2012 na Kudovem letnem odru!

Srečanje mest na Venerini poti

srecanje.png
Kdaj: nedelja, 29. julij 2012

Nedelja, 29. julij 2012 ob 10:00
Linhartov trg, Radovljica

Koncert Brigite Šuler

Kdaj: nedelja, 29. julij 2012

Vabljeni na koncert Brigite Šuler v nedeljo, 29.07.2012 ob 20.30 na terasi pred Okrepčevalnico Slaščičarna Urška v Termah Čatež.

Se pridete s Podravko poigrat v Terme Ptuj?

podravka igrarije čatež
Kdaj: sobota, 28. julij 2012

V soboto, 28. julija bo v Termah Ptuj srčno in veselo, saj Podravka pripravlja celodnevni vrtiljak zabave za vso družino. Cel dan vas bo razveseljeval medvedek Lino, okrepčali se boste s slastnimi palačinkami-čalapinkami in si za spomin na celodnevno rajanje prilepili tudi pisane Lino tatuje.

15. Praznik žetve na Žirovskem vrhu

zetev.jpg
Kdaj: sobota, 28. julij 2012 - nedelja, 29. julij 2012

TD Žirovski Vrh zadnji vikend v juliju, torej 28. in 29. 7. pripravlja dvodnevno prireditev Praznik žetve.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije