Dogodki in prireditve

Najnovejše v tej rubriki

Otvoritev smučarske sezone na Pohorju

Kdaj: petek, 3. december 2010 - nedelja, 5. december 2010

Dan odprtih vrat uvod v pestro decembrsko dogajanje v Lipici

365_ob-dnevu-odprtih-vrat-bodo-v-lipic-prirpavili-tudi-vodene-oglede-galerije-avgusta-cernigoja-640x480.jpg
Kdaj: petek, 3. december 2010 - sobota, 1. januar 2011

Ta petek bo Kobilarna Lipica za vse obiskovalce na široko odprla svoja vrata. Z dnevom odprtih vrat slovenske kulture, v okviru katerega za obiskovalce pripravljajo zanimiv program in jih vabijo na brezplačne oglede kobilarne, se namreč v tem slovenskem kulturno-zgodovinskem biseru pridružujejo praznovanju obletnice rojstva našega največjega pesnika Franceta Prešerna in tako izpolnjujejo tudi  svoje poslanstvo kot ene najpomembnejših kulturnih ustanov v Sloveniji, ki ga sicer že nekaj let izkazujejo tudi z bogatim kulturnim programom in široko odprtimi vrati ob kulturnem prazniku 8. februarja. Program tokratnega kulturnega dneva se prične ob 9. uri in bo trajal vse tja do 16.ure.

Veseli december v Čatežu

Kdaj: petek, 3. december 2010 - nedelja, 26. december 2010

Pričel se je Veseli december v Termah Čatež in z njim poln koš dogodkov, s katerimi bodo v Čatežu ustvarili pravi prazični utrip.

Veseli december v Kranjski Gori

snezak.jpg
Kdaj: petek, 3. december 2010 - petek, 31. december 2010

Vabljeni na številne decembrske prireditve: Otvoritev zimske sezone, prihod Božička, Žive jaslice v ledu, koncerti, Silvestrovanje na prostem,...

Veseli december na Vrhniki

Kdaj: petek, 3. december 2010 - petek, 31. december 2010

Tudi letos bodo decemberski dnevi na Vrhniki veseli in živahni. Program dogajanja si lahko ogledate tukaj.

Čarobni december v Velenju

arobni_december.jpg
Kdaj: četrtek, 2. december 2010 - petek, 31. december 2010

Mestna občina Velenje in Festival Velenje pripravljata v decembru sklop prireditev Čarobni december 2010, ki bodo potekale v središču mesta. V sklopu teh prireditev bodo skupaj z nekaterimi društvi in organizacijami iz Velenja pripravili tudi praznični sejem.

December na Krasu

Kdaj: četrtek, 2. december 2010 - nedelja, 26. december 2010

Mesec december je pred vrati, prav tako praznično vzdušje, ki ga že dopoljnjujejo tudi vremenske razmere, zato ste vabljeni, da si ogledate koledar prireditev za naslednji mesec.

Veseli december v Prlekiji

prlekija.jpg
Kdaj: četrtek, 2. december 2010 - petek, 31. december 2010

Tudi v Prlekiji bo decembra veselo, saj so pripravili pester program: božični bazar, miklavževanje, delavnice, koncerti, pohodi z baklami, silvesrovanje,...

Kranj v prazničnih lučeh

kranj.jpg
Kdaj: četrtek, 2. december 2010 - petek, 31. december 2010

V decembrskih dneh bo stari Kranj ponovno zažarel v tisočerih lučeh, vzdušje na ulicah pa bodo popestrile prireditve v okviru Veselega decembra. Uvod v praznični mesec se v Kranju začenja s postavitvijo in blagoslovom božičnega drevesa na Glavnem trgu, 2. decembra, ob 17.15. uri na prireditvi Prižgimo luči.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije