Dolenjska

Dogodki:

Zelišča

Delavnica prebujajnja energije

Kdaj: četrtek, 15. oktober 2020

Vabimo vas, da se pridružite delavnici v RIC Nvo mesto, ki vas bo popeljala na pot boljšega počutja, sproščanja blokad in krepitev energije in imunskega sistema, kar je še posebno pomembno za ohranjanje zdravja in pozitivne življenjske naravnanosti.

Po kratkem uvodnem predavanju in vodeni meditaciji se boste sprehodili po energijski poti, kjer so v čudovitem naravnem okolju Zagraškega Loga označili sedem močnih energetskih točk, kolikor je tudi glavnih energetskih centrov (čaker) v našem telesu. Ob zdravilnih zvokih terapevtskih kristalnih glasbil in vodeni vizualizaciji se boste sprehodili do posameznih točk. Z usklajenim delovanjem energijskih točk, zdravilnih zvokov in vizualizacije boste uravnotežili in harmonizirali svoje energijsko, duhovno in fizično stanje,  odpravili blokade in ojačali imunski sistem, ter si tako izboljšali psihično in fizično počutje, vitalnost in zdravje. V telesu se bo sprožil proces zdravljenja. Počutili se boste bolj sproščeno, veselo in samozavestno ter pridobili  več volje in energije za reševanje vsakodnevnih izzivov.

Delavnico bosta vodila člana Borze znanja Tomaž Udvanc, energijsko-zvočni terapevt in Marjanca Trščinar Antić NLP mojster, licenciran live coach in certificiran praktik hipnoze in mojster manifestacije.

Srčno vabljeni v Zeliščarski center JV Slovenije, dne 15. 10. 2020 ob 16:45.

Priporočajo udobna oblačila in obutev. Proti večeru se že shladi, zato ne pozabite tudi na kakšno toplo oblačilo.

Število udeležencev je omejeno.

Več informacij>>

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije