Dolenjska

Dogodki:

Grad Otočec

Hotel Grad Otočec postal član mreže za butični in luksuzni turizem Virtuoso

Datum: ponedeljek, 10. avgust, 2020

Petzvezdični hotel Grad Otočec je bil julija sprejet v ugledno združenje Virtuoso Travel, vodilno mednarodno mrežo, specializirano za področje butične in luksuzne potovalne in turistične ponudbe.

Uvrstitev med najuglednejše ponudnike turističnih doživetij na svetu pomeni veliko priznanje, in to ne le za hotel Grad Otočec in Terme Krka, ki ga upravljajo, temveč za celoten slovenski turizem, izpostavljajo v Termah Krka. 

Članstvo v mreži Virtuoso članom omogoča postavitev na svetovni zemljevid uglednih luksuznih in butičnih destinacij in promocijo ponudbe po različnih komunikacijskih kanalih, kar je odlična priložnost za ponudnike in destinacije, obenem pa tudi potrditev kakovosti turistične ponudbe. 

Združenje Virtuoso ima v svoji mreži najboljše luksuzne hotele, letovišča, križarjenja, letalske  prevoznike, organizatorje potovanj, destinacije in druge ponudnike turističnih storitev z vsega sveta. V Sloveniji so njegovi člani še organizator potovanj Luxury Slovenia, hotela InterContinental Ljubljana in Kempinski Palace Portorož ter Slovenska turistična organizacija.

Petzvezdični hotel Grad Otočec na otoku sredi reke Krke je tudi član združenja butičnih hotelov in dvorcev Relais & Châteaux. V edinstvenem grajskem ambientu in naravi, ki ga obdaja, ponuja ta hotel prvovrstna hotelska in kulinarična doživetja in doživetja v prvinski naravi, golf, grajski ekološki vrt in veliko možnosti za izlete.

Vir in foto: Terme Krka d.o.o.   

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije