Dolenjska

Dogodki:

kulinarika.jpeg

Jesenski teden restavracij

Kdaj: petek, 9. oktober 2020 - nedelja, 18. oktober 2020

Po rekordnem spomladanskem tednu restavracij najavljamo najokusnejši teden letošnje jeseni. Jesenski teden restavracij 2020 bo potekal od petka, 9. do nedelje, 18. oktobra. Slovenska turistična organizacija k temu pomembnemu gastronomskemu dogodku pristopa na področju promocijskih aktivnosti.

Gastronomija je osrednja promocijska tematika slovenskega turizma v letih 2020 in 2021, zato STO preko promocijskih aktivnosti podpira enega najbolj množično obiskanih gurmanskih dogodkov, Teden restavracij, ki bo potekal v več kot 100 restavracijah po vsej Sloveniji.

Letošnji poudarek Tedna restavracij je povezovanje preteklosti in sodobnosti. Vsako leto Teden restavracij poudari nov element, ki je pomemben za vrhunsko doživetje kulinarike v gostinstvu, a poleg tradicije in sodobnosti ohranja vse dosedanje poudarke (lokalno in ustvarjalno, ne le dobro, tudi lepo, prijazno do narave, pozdrav iz kuhinje in vinska spremljava). S tem Teden restavracij dviguje kakovostno raven v najboljših slovenskih restavracijah in gostilnah.

Podajte se na kulinarične dogodivščine k vrhunskim slovenskim chefom in chefinjam, ki nas bodo pogostili s svežimi, lokalnimi jesenskimi okusi in izbranimi vini.

Več informacij je na voljo na spletni strani.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije