Dolenjska

Dogodki:

avtodom

Novo parkirišče za avtodome Novo mesto

Datum: sreda, 11. november, 2020

V Novem mestu so pri športnem centru Portoval ob reki Krki uredili novo parkirišče za avtodome, ki obratuje 24 ur na dan vse dni v letu.

Pri športnem centru Portoval, ob reki Krki, je Novo mesto dobilo novo urejeno postajališče za avtodome. V neposredni bližini lokacije PZA Novo mesto se nahajajo večja trgovina, restavracije, kino dvorane, bari, urejene rekreacijske površine, sprehajalne poti, otroško igrišče, točka za izposojo sup-ov in čolnov in letni bar. Od starega mestnega jedra je PZA oddaljen cca. 10 minut hoje, lokacija pa je tudi odlično izhodišče za kolesarske izlete ter pohode. Za slednje aktivnosti kot tudi druge turistične informacije dobijo uporabniki PZA prve informacije na turistično - informativni tabli.

Parkirišče za avtodome Novo mesto obratuje 24 ur na dan vse dni v letu. Namenjeno je izključno parkiranju bivalnih vozil (avtodomi), ki ne presegajo zagotovljenega prostora znotraj označenih parkirnih mest, to je do 9 metrov skupne dolžine. PZA ima 6 parkirnih mest. Upravljavec parkirišča je Mestna občina Novo mesto. 

Podrobnejše informacije o delovanju PZA Novo mesto so na voljo na povezavi

Vir in foto: Zavod Novo mesto

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije