Dolenjska

Dogodki:

kocevsko

Prenovljena stran destinacije Kočevsko

Datum: sreda, 21. avgust, 2019

Zavod Kočevsko je lansiral prenovljeno spletno stran destinacije Kočevsko: »Divje. A prijazno«, na kateri je vsem obiskovalcem na voljo množica informacij o ponudbi destinacije.

Na prenovljeni spletni strani www.kocevsko.com je vsem obiskovalcem na voljo množica informacij o ponudbi destinacije: od aktivnosti, ki jih ponujamo, različnih dogodkov, ki se odvijajo v naši okolici, do številnih idej za kratke ali malo daljše kolesarske ali pohodniške izlete v naravo, nastanitev ter praktičnih informacij, ki pomagajo pri načrtovanju obiska naše zelene destinacije, ki obsega občine Kočevje, Kostel in Osilnico.

Pri prenovi vsebin so veliko pozornost namenili vizualni podobi strani in v ta namen v sodelovanju z agencijo Nea Culpa in fotografom Joštom Gantarjem posneli režirane fotografije na različnih lokacijah po destinaciji Kočevsko, na strani pa sta od sedaj možna tudi rezervacija in plačilo različnih programskih paketov in doživetij.

Za vse ljubitelje narave je na spletni strani veliko preglednih vsebin o skrivnostnem gozdu, ki obdaja destinacijo Kočevsko, podstran z informacijami o divjih živalih, ki jih lahko srečamo v naših gozdovih ter tudi bogati kulturni dediščini, ki jo lahko obiskovalci ob obisku odkrivajo. Vsebine na strani so na voljo v štirih jezikih, poleg slovenščine in angleščine še v nemščini in italijanščini, saj se na teh trgih nahajajo ključne ciljne skupine obiskovalcev destinacije.

Pri prenovi spletnega mesta je Zavod Kočevsko sodeloval s podjetjem Innovatif, ki je pred leti zasnoval tudi blagovno znamko Kočevsko. Prenovo spletnega mesta je v okviru projekta za izboljšanje digitalne predstavitve vodilnih destinacij v Sloveniji sofinanciralo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Vabljeni, da divjo, a prijazno naravo destinacije raziščete na povezavi.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije