Dolenjska

Dogodki:

kocevsko

Razpis za turistične vodnike destinacije Kočevsko

Datum: sreda, 16. avgust, 2017

Javni zavod za turizem in kulturo Kočevje organizira strokovni tečaj za lokalne turistične vodnike, ki je osnova za pridobitev licence lokalnega turističnega vodnika na tem območju ter za vpis v register turističnih vodnikov za destinacijo Kočevsko.

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki si želijo pridobiti osnovno znanje o načinu in tehnikah vodenja, poslovni komunikaciji in retoriki, zgodovini destinacije Kočevsko ter njeni turistični ponudbi, naravnih lepotah in kulturnozgodovinskih spomenikih destinacije, pomembnih dogodkih, turistični geografiji, etnologiji, umetnostni zgodovini, itd. ter želijo pridobiti naziv in opravljati dejavnost  turističnega vodenja na območju destinacije Kočevsko.

Tečaj bo potekal v sejni sobi Turistično informacijskega centra Jezero, sejni sobi KCK ter na terenu, s pričetkom v torek, 22.08.2017 ob 16.00 uri z uvodnim 5 urnim predavanjem o predstavitvi strategije razvoja turizma v občini Kočevje ter osnovah turističnega vodenja in nastopanja. Potekal bo 7 delovnih dni, v popoldanskem času.

Podrobnejše informacije na voljo tukaj.

(vir: Javni zavod za turizem in kulturo Kočevje)

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije