foto-utrinki-z-zaklj-_1.png

Foto utrinki z zaključne prireditve Naj wellness 2010

Datum: ponedeljek, 24. maj, 2010

Minuli petek smo bili v klubu Žafran v Termah Olimia priča sklepnemu dejanju akcije "Naj wellness 2010", ki je potekala pod okriljem radijske oddaje Dobro jutro, Slovenija že tretje leto zapored. Kako je prireditev potekala in kakšni so končni rezultati akcije, si oglejte v nadaljevanju.

   foto-utrinki-z-zaklj-_2.png  Župan Podčetrtka Peter Misja in Vasja Čretnik, vodja marketinga v termah Olimia sta preizkušala Wellness koktaile znanega barmana Aleša Ogrina. foto-utrinki-z-zaklj-_3.png Foto desno: Sabina Stipčič, vodja wellnessa in bazenov v Termah Olimia (levo) in Sonja Poljanšek Škrabec, lastnica Sunny Studia (v sredini), s prijateljico, so hitro našle skupne točke za pogovor.

foto-utrinki-z-zaklj-_5.png foto-utrinki-z-zaklj-_4.png 

Barbara Boh, direktorica Alpe Adria Media Marketinga, je zabavala Tineta Brodnjaka, prokurista Sava hotelov Bled (foto levo), Franci Potočnik, urednik oddaje "Dobro jutro, Slovenija" pa ekipo Energijskega wellness centra Arena (foto desno). foto-utrinki-z-zaklj-_6.png Ko je na oder stopila Alenka Vodušek, voditeljica oddaje Dobro jutro, Slovenija je šlo zares...

foto-utrinki-z-zaklj-_7.png foto-utrinki-z-zaklj-_8.png

Uradni del se je pričel s pozdravni govori, najprej je zbrane pozdravil župan Podčetrtka Peter Misja, nato Zdravko Počivalšek, direktor Term Olima, nato pa še Barbara Boh, direktorica Alpe Adria Media Marketinga. foto-utrinki-z-zaklj-_9.png Po pevskem nastopu Tine Gačnik - Tiane so bile na vrsti podelitve priznanj najboljšim v posameznih kategorijah.

cms_object_id_476 cms_object_id_477

V kategoriji "Rezidenti"  je priznanja podelil Franci Potočnik. Na sliki levo s Sonjo Poljanšek Škrabec, lastnico Sunny Studia, ki se je uvrstil na drugo mesto. Tretje mesto je zasedel wellness Harmonija, prvo pa Atlantis. Priznanje je prevzel Miha Rakar, direktor Vodnega mesta Atlantis. foto-utrinki-z-zaklj-_12.png V kategoriji "Turizem - mali" se je najvišje uvrstil Viatrium iz Šmarjeških toplic. Priznanje je iz rok Katje Blažič, urednice revije Wellness prevzela Vesna Janković, vodja sprostitvenega centra Vitarium. Na drugo mesto se je uvrstil Wellness Živa, na tretje pa Energijski welless center Arena.

foto-utrinki-z-zaklj-_13.png foto-utrinki-z-zaklj-_14.png

V kategoriji "Turizem - veliki" so se najbolje odrezali naši gostitelji, Terme Olimia. Priznanje je v njihovem imenu prevzela Sabina Stipčič, vodja wellnessa in bazenov, na drugo mesto se je uvrstil Wellness Park Laško (na sliki desno Janja Urankar, vodja wellnessa), na tretje pa Balnea iz Dolenjskih toplic. Priznanja je podelila ga. Slavka Gojčič, direktorica podjetja GoSpas in članica strokovne komisije. foto-utrinki-z-zaklj-_15.png

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije