Gorenjska

Dogodki:

Smučišče Krvavec

Na Krvavcu optimistično v zimsko sezono

Datum: sreda, 25. november, 2020

Družba RTC Krvavec je pred začetkom sicer še negotove smučarske sezone organizirala spletno novinarsko konferenco, na kateri je direktor družbe Janez Janša v družbi ambasadorja Krvavca Jureta Koširja predstavil letošnje novosti, ki se obetajo ljubiteljem domačih smučarskih strmin. V primeru ugodnih vremenskih razmer in sproščenih ukrepov se boste na smučanje na Krvavec lahko podali že v začetku decembra.

Glavni novosti bosta v lansko leto delno že obnovljenem Hotelu Krvavec razširjena restavracija ter pokrit del krvavške Plaže, s čimer želijo zagotoviti čim več varnega prostora za svoje obiskovalce. Kot so poudarili, je varnost v teh časih na prvem mestu, zato so precej časa posvetili temu, da pripravijo vse postopke in obvestila, s katerimi bodo zagotovili ustrezne pogoje na smučišču.

Smučarji se bodo lahko sami odločali, ali se bodo z žičniško napravo peljali sami, le v družbi ostalih družinskih članov oziroma skupine skupine, ali pa si jo bodo delili z drugimi. Prav tako bodo zagotovljene ustrezne razdalje v čakalnih vrstah. 

Med drugim so tudi podaljšali predprodajo vstopnic vse do 18. decembra 2020, pri čemer karte veljajo dve sezoni, nudijo pa tudi snežno in covid-19 garancijo za 100 smučarskih dni, sicer sorazmerni del sezonske karte povrnejo. 

Smučišče Krvavec pa v sezono 2020/2021  stopa tudi z novim, že petim priznanjem organizacije World Ski Awards - Najboljše smučišče v Sloveniji. Letos se je temu pridružilo tudi priznanje za Naj smučarski butičnih hotel, ki ga je prejel Hotel Krvavec.

 

 

 

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije