Gorenjska

Dogodki:

Krvavec pohod

Nov turistični produkt: Preživetje v naravi na Krvavcu

Datum: četrtek, 22. oktober, 2020

RTC Krvavec je oblikoval nov program ''Preživetje v naravi na Krvavcu'', ki nudi zabavno aktivnost in doživetje primerno za družine in poslovne skupine.

Na Krvavcu so oblikovali prav posebno šolo preživetja v naravi, ki jo lahko prilagodijo starosti in željam udeležencev. ''Preživetje v naravi na Krvavcu'' je nova zabavna aktivnost, ki jo ponuja RTC Krvavec v sklopu animacije hotelskih gostov in prej najavljenih skupin. Aktivnost je primerna za družine kot tudi za poslovne skupine.

V  ''Krvavško gmajno'' nad Krvavškimi stenami se obiskovalci podajo z zemljevidom ''Pustolovščina Krvavec''. Tam udeleženci iščejo pomembne surovine za preživetje v naravi: les za ogenj, material za prenočišče, palice,…se jih učijo uporabljati in si z njimi pomagati. Ob tem se učijo prepoznavati drevesa, lišaje, razvijajo orientacijske sposobnosti, se pobliže spoznajo s kompasom in se hkrati dobro razgibajo.

Ko aktiviramo svoje telo, ko spoznamo veščine preživetja, se počutimo močnejše, in s tem zagotovo bolje opremljene za preživetje v divjini vsakdanjega življenja, poudarjajo na RTC Krvavec. 

Več informacij je na voljo na povezavi.

Vir: RTC Krvavec

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije