Goriška

Dogodki:

Vino

Predmartinovanje: Štirje MARTINOVI okusi v mestu

Kdaj: sobota, 27. oktober 2018

Predmartinovanje z naslovom Štirje Martinovi okusi v mestu, se ponovno vrača v središče Nove Gorice, 27. oktobra 2018, med 18. in 24. uro, , kjer bodo skupno še pred martinovim nastopili gostinci in vinarji iz Vipavske doline, Brd, Krasa in Italije.

Mesto Nova Gorica je stičišče treh vinorodnih okolišev: Vipavska dolina, Kras in Brda in zrcalno bratskih Carso in Collio, ki so v kontrastu z njeno mladostniško razigranostjo tradicionalno obarvani. Ponovili bomo uigrano zgodbo iz preteklih let – povezali bomo vino s kulinaričnimi užitki in urbanim doživetjem.  

Okušali boste vrhunska vina vinarjev in se podali na gurmanske užitke, za katere bodo poskrbeli gostinci, združeni pod znamko GO Gourmet. Višek prireditve bo slavnosten krst mladega vina, s katerim se bo uradno pričela sezona martinovanj. Z glasbo bo dogodek obogatil KLEEN Live. Obiskovalce bo razveseljeval GOGO Gosak, najslavnejši slovenski gosak, ki je že vsa leta maskota dogodka. Z njim se boste lahko družili že več dni pred dogodkom. 

Več informacij

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije