Hrvaška vabi

Nazaj na rubriko Hrvaška vabi
losinj1.jpg

Lošinj - destinacija doživetij

Datum: torek, 16. april, 2013

Visoka kakovost zraka, več kot 200 sončnih dni letno, 250 km sprehajališč na 5 otokih lošinjskega arhipelaga, več kot 1200 rastlin, zaradi katerih je Lošinj center za aromaterapijo, visoka kakovost morja, več kot 150 delfinov in Center za raziskovanje morja, številne lagune in plaže, okoli 250 dogodkov letno

– to so samo nekateri od številnih atributov, s katerimi se ponašajo otoki Lošinjskega arhipelaga. Zaradi tega domači in tuji obiskovalci na Lošinju najdejo nekaj zase v vseh letnih časih, od aktivnega preživljanja prostega časa do počivanja v skritih in še neodkritih kotičkih tega zelenega otoka.

losinj2.jpgResnično raznovrstna ponudba, ki je plod odličnega sodelovanja med turistično organizacijo in njenimi lokalnimi članicami, bo vsakemu obiskovalcu zagotovila bogato zastavljen program počitnic in drugačno doživetje, ki jim bo ostalo v spominu za vekomaj.

V pred kratkim obnovljenih hotelih iz skupine LoŠinj Hotel & Villas, tik ob morju, lahko izbirate med naslednjimi programi: Romansa za dva, Odkrij Lošinj, Šparglji na Lošinju; Wellness doživetje; Vonji in okusi Lošinja; planinarjenje na otoku Lošinju; Pinov teden na najmlajše; Spoznajte delfina na Lošinju;  Programi vitalnosti; Pino dnevi z babico in dedkom; Obiranje oljk  na Lošinju in še in še …. (www.losinj-hotels.com)

Hotel Apoksiomen –  v simpatičnem in šarmantnem hotel u v centru mesta Mali Lošinj so za vas pripravili zanimive programe skozi katere boste lahko spoznali in se naučili vse zanimivosti povezane z bronastim kipom grškega atlete, ki so ga našli l. 1999, datira pa iz leta 2.st.p.št..  Ponujajo še avanturistično ruto – Doživite lošinjsko nebo ali Športno avanturo na Lošinju, ali pa gastronomsko kulinarični užitek – Svečanost okusov in vonjev … (več na: www.apoksiomen.com)

losinj3.jpgNajboljši način, da na enem mestu poskusite spoj tradicije in gostoljubnosti je prenovljen prvi  lošinjski hotel, ki je bil zgrajen na koncu 19. stoletja,  in sicer Vindobona. Današnji Mare mare suites za vas pripravlja dejansko bogat program : od majhnih družinskih letal Jet steam; za romantike Od srca za dva, za ljubitelje morja Mrak ribičija, za ljubitelje aktivnih počitnic pa so na voljo Active Trekking in Skrite čari.

V  mestecu Nerezine v hotelu Televrin imate možnost raziskovati lastno orientacijo v naravi Cresa in Lošinja, saj so za vas pripravili program Lošinjski surviver (www.televrin.hr)

Turistična agencija Cappelli vam ponuja paket aranžma Zdravje na dlani in Spoznajte čari aromaterapije na Lošinju. Romantični ljubitelji adrenalina lahko uživajo v panoramskem letu iz programa Love is in the air ( www.capelli-tourist.hr).

Bogata ponudba pričakuje tudi vse tiste, ki bi se radi izobrazili o živalskem svetu, spoznali tradicionalne jedi, se naučili surfati ali pa s kolesom spoznati cresko Tramuntano …  več na: www.losinia.hr

losinj4.jpgV Velem Lošinju  agencija Turist ponuja najrazličnejša doživetja.  Tako  tiste športnega duha čakajo programi: Pridi na Lošinj in s sabo vzemi lopar.. za kreativne pa je tukaj program Lošinjska šola dizajna interiera.  Če bi mogoče poročni JA izrekli v veličastnem kotičku narave – to tukaj lahko naredite! Obrnite se na agencijo Turist in si izberite aranžma SAVRŠEN OTOK ZA SAVRŠEN DAN.

Če želite spoznati jadranske delfine, to tukaj prav tako lahko naredite:  obiščite  Lošinjsko-plani svijet

Če pa želite spoznati opus osebe, ki je zaslužna da je Lošinj danes obkrožen z gostim borovim gozdom– potem obvezno izberite paket Ambroz Haračić.

Pozdrav kapetanu je doživetje, ki vas bo vrnilo v zlato dobo lošinjskega pomorstva ter vas spoznalo s tradicijo tega obdobja in vam odkrilo skrivnost, zakaj je cerkvica Annunziata na Čikatu prekrita s slikami jadrnic.

losinj5.jpgTuristična agencija Val iz Velega lošinja je za ljubitelje narave in aktivnega preživljanja prostega časa pripravila naslednje programe: Geochaching in Nordijska hoja (www.val-losinj.hr).

Novost letošnje ponudbe je ta, da lahko izbirate med paketi in aranžmaji, ki temeljijo na zdravju in vitalnosti. V Jadranka kampih lahko izbirate med aranžmaji kot so: Jutranji sprehod »Sprehajališče vitalnosti« z vajami dihanja; Refleksoterapija stopal; Vibracijska masaža prstnega koša; Solarna Yoga; Aqua aerobic in Psamoterapija ( www.cams-cres-losinj.com).

V kampu Poljana lahko poskusite različne zvrsti masaž in pilingov z eteričnimi olji otoka Lošinja, v agenciji Turist boste našli tudi paket Otok Lošinj – idealno naravno zdravilo za poškodovana pljula.

Skupina hotelov Lošinj hotels &Villas so za vas pripravili prav tako različne programe – delavnice, na katerih se lahko naučite samostojno pripravljati aromaterapeutske eliksirje in naravno kozmetiko.

losinj6.jpgWellness hotel Aurora lahko najdete delavnice: Lošinjska aromaterapija za začetnike in Kozmetika iz kuhinje – Eco friendly kozmetika in masaža; Dišavne masaže; Susak stress relif; Unijie rejuvenation; Ilovik flower expirience; There is something about Apoxyomenos in Lošinj spa D-tox.

Vitality hotel Punta ponuja: Medical spa program – zdravje s pomočjo narave: Medicinska masaža in limfna drenaža

V PBS Lošinj Studiu – center športne izvrstnosti znotraj Vitality cone lahko izbirate med programi: Green talk, Green energy; Acquy fit, ki vas bodo zbudili in vam pomagali pri odklanjanju vseprisotnega stresa, revilitalizirali bodo vaš zdravstveni sistem ter vas pripravili na nove izzive.

Vdahni, poglej, poskusi, dotakni se, poslušaj …. Občuti Lošinj! Naj vsa čutila uživajo!

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Hrvaška vabi

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije