Hrvaška vabi

Nazaj na rubriko Hrvaška vabi
terme_tuhelj_hotel.jpg

Včeraj so v Termah Tuhelj otvorili hotel Well

Datum: petek, 8. junij, 2012

Terme Tuhelj so center hrvaškega kontinentalnega turizma, ki deluje pod okriljem slovenskih term, Term Olimia. Zaradi rastočih zahtev na trgu ter vse večjega števila poslovnih in velneških gostov so izvedli investicijo v izgradnjo novega štirizvezdičnega hotela Well ter obnovo dela obstoječega hotela, restavracije in recepcije.

Novi hotel ima 126 dvoposteljnih sob (od tega 6 apartmajev) in moderen večnamenski kongresni center za približno 500 oseb. Kongresni center ima dnevno svetlobo, večnamenske dvorane in zunanjo teraso, v sklopu hotela je tudi podzemna garaža.

Hotel Well je namenjen predvsem poslovnim in velneškim gostom z višjo kupno močjo. Z investicijo so se namestitvene kapacitete Term Tuhelj povečale na 270 sob oziroma več kot 500 ležišč.

Za  obnovo in širitev zmogljivosti ter poslovanja, so Terme Tuhelj vložile več kot 18 milijonov €. Samo projekt izgradnje novega hotela Well**** ter obnova obstoječega hotela, restavracije in recepcije je stala 12 milijonov €.

Na otvoritvi sta se srečala tudi predsednik Republike Slovenje, dr. Danilo Türk in predsednik Republike Hrvaške, dr. Ivo Josipović. 


 

Nazaj na rubriko Hrvaška vabi

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije