Hrvaška vabi

Nazaj na rubriko Hrvaška vabi

Strokovna konferenca bo odprla turistično borzo NATOUR ADRIA

Datum: četrtek, 19. april, 2012

Prihodnji teden se pričenja težko pričakovani turistični dogodek, turistična borza NATOUR ADRIA. Prvi dan bo namenjen predstavitvi primerov dobre prakse iz Slovenije, Hrvaške in Črne Gore. Drugi dan bo vrata oprla turistična borza, kjer se bodo številni ponudniki športnega turizma in programov aktivnega preživljanja počitnic v naravi predstavili turističnim agentom iz tujine. Za tuje vabljene goste pa bo v okviru NATOUR ADRIA organizirana tudi študijska tura po Malem Lošinju in njegovi okolici.

Prva turistična borza za aktivno preživljanje prostega časa v naravi, NATOUR ADRIA, odpira svoja vrata v torek, 24. aprila. Medtem, ko bo turistična borza zaprtega tipa, pa bo strokovna konferenca odprta za vse ljubitelje športa in aktivnosti na prostem. V okviru konference bodo predstavljeni trije primeri dobre prakse. Vesna Hocenski iz Lošinj Hotels & Villas, iz Hrvaške, bo poleg športnih aktivnosti, ki jih nudijo njihovi hoteli predstavila tudi nov Vitality Hotel Punta, ki ga bodo odprli letos poleti. Vitality Hotel Punta bo za organizatorje aktivnih počitnic v naravi zelo zanimiv, saj bo simboliziral vitalnost in zdrav način življenja in tako predstavljal pravo oazo miru in harmonije.

Janko Humar iz LTO Sotočje, iz Slovenije, bo predstavil eno najbolj popularnih slovenskih destinacij za aktivno preživljanje prostega časa v naravi, prelepo dolino Soče.

Angelika Temper iz turistične agencije 3ETRAVEL, iz Črne Gore, bo govorila o razvoju podeželskega turizma v Črni Gori kot posledice avanturističnih popotovanj. Skozi predstavitev aktivnih turističnih paketov bo predstavila naravne lepote ter toplo gostoljubje Črne Gore.

V sredo bodo prišli na vrsto razstavljavci, ki bodo v okviru borze osebno predstavili svojo ponudbo vabljenim gostom. Slednji bodo ta dan pridobili poglobljene informacije o regiji in spoznali različne aktivnosti na prostem, ki jih bodo lahko kasneje vključili v svoje turistične ponudbe.

Tuji vabljeni gostje se  bodo po končani borzi lahko tudi sami prepričali o ponudbi in gostoljubnosti Malega Lošinja. Za njih bo organizirana lokalna študijska tura »Dišeči vrtovi in panoramski izlet«, ki jih bo vodila skozi Park gozd Čikat, otoški dišeči vrt ter staro mestno jedro. Z ladjo pa bodo odpluli tudi na panoramski ogled otoka in njegove okolice.

NATOUR ADRIA, turistična borza za aktivno preživljanje prostega časa v naravi, bo potekala od 24. do 26. aprila 2012, na Malem Lošinju, na Hrvaškem.

Več informacij lahko najdete na spletni strani www.natour-adria.eu

 

Nazaj na rubriko Hrvaška vabi

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije