Hrvaška vabi

Nazaj na rubriko Hrvaška vabi

Za novo leto v Dubrovnik! Zakaj pa ne …

Datum: petek, 30. november, 2012

Kdor išče raj na zemlji naj obišče Dubrovnik so bile besede pisatelja Georga Bernard Show-a, potem, ko je nekaj časa preživel  v tem lepem ter kulturno in zgodovinsko bogatem mestu.  Prav tako je Dubrovnik med Slovenci vse bolj priljubljena destinacija tudi v času novoletnih praznikov.  

Vstop v novo leto na Stradunu pa se že leta uvršča med najbolj atraktivna silvestrovanja. Tako bo tudi letos, saj so poskrbeli za veliko število prireditev, znana glasbena imena, od domačih zabavnih skupin in popularnih klap do folklornih skupin, ter »pleh muzike«.

Zadnji dan starega leta se tradicionalno koleduje od lokala do lokala. Običajno župan mesta točno opoldne z zdravico in šampanjcem naznani pričetek 24 urne zabave, ki bo letos popestrena tudi s programom za najmlajše. V večernem programu, vodila ga bo pevka Sanja Doležal, bo nastopila znana zadrska klapa Intrade in Tomislav Bralič, zagotovo pa bo največja zabava ob skupini Novi Fosili.

Za silvestrovanje se lahko odločite individualno, v kolikor vam je vožnja z avtomobilom predolga je na voljo nekaj ugdnih letalskih povezav Ljubljana – Dubrovnik, ter Zagrab – Dubrovnik, kar veliko silvestrskih (avtobusnih) paketov pa ponujajo različne slovenske agencije, ki poskrbijo še za dodatne atkivnosit, spoznavne večere ipd.

Brezplačno na silvestrovanje

Na FB strani Turističnega združenja mesta Dubrovnik lahko do 12. 12. 2012 sodelujete v nagradnem natečaju in z malo sreče osvojite brezplačno silvestrovanje.

Nazaj na rubriko Hrvaška vabi

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije