Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije
ARTish

ARTish napoved za jesen in zimo

Datum: sreda, 13. september, 2017

Letošnjo zunanjo ARTish sezono na čudovitem Gornjem trgu, kjer od maja gostujejo skoraj vsako soboto, so se odločili podaljšati pozno v jesen in upajo, da jim bo zlato sonce namenjeno vse do 21. oktobra, ko bodo še zadnjič tam. V septembru in oktobru jih lahko torej obiščete na sledeče sobote: 9.9., 16.9., 23.9., 30.9., 7.10., 14.10. in 21.10. med 9.00 in 18.00.

V primeru, da jim v soboto, 21.10., vreme ne bo naklonjeno, se bodo premaknili v atrij ZRC (Novi trg 2), na drugo stran Ljubljanice, kjer je tudi že dobro poznana ARTish lokacija.

MADŽARSKO SLOVENSKI ARTish

Novembra tudi ne bodo počivali -zadnjo novembrsko soboto, 25.11., se v prostorih Poligona obeta prav posebna verzija ARTisha! V sodelovanju z Balassijevim inštitutom pripravljajo poseben ARTish SHOP kjer se bodo predstavljali slovenski in madžarski ustvarjalci / umetniki in predvidevajo, da se bo skupaj predstavilo okoli 60 sodelujočih iz Slovenije in Madžarske. Dogodek bo potekal v prostorih kreativnega centra Poligon na Tobačni ulici od 10.00 do 20.00.

BOŽIČNO NOVOLETNI ARTish

V prazničnem decembru se obetajo kar TRIJE ARTish SHOPi! 16. in 17. decembra v Poligonu otvarjajo božično ARTishevanje, ki ga bodo 23. decembra nadaljevali v atriju ZRC v centru Ljubljane. Od 28. do vključno 30. decembra pa prav tako v atriju ZRC zaključujejo našo letošnjo sezono.

Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Že 200.000 sledilcev na družbenem omrežju Instagram @feelslovenia

feel_309835.jpg
četrtek, 28. maj 2020

Instagram profil @feelslovenia, ki je bil kreiran v letu 2012je v maju 2020 presegel zavidljivo mejo: sledi nam že več kot 200.000 uporabnikov. 

Teden restavracij bo v juniju

kulinarika.jpeg
torek, 26. maj 2020

Pomladni teden restavracij se je zaradi pandemije z marca prestavil na junij. Med 12. in 21. junijem bo v restavracijah po vsej Sloveniji ponovno potekal pomladni Teden restavracij, eden najbolj množično obiskanih gurmanskih dogodkov v Sloveniji. Slovenska turistična organizacija (STO) k temu pomembnemu gastronomskemu dogodku pristopa na področju promocijskih aktivnosti.

Air France bo junija ponovno letel iz Ljubljane

letalo.jpg
petek, 22. maj 2020

Letalska družba Air France z zadnjim tednom junija načrtuje ponovno vzpostavitev letov z ljubljanskega letališča. V Pariz bo z Letališča Jožeta Pučnika dvakrat na teden letelo letalo Embraer 190. Pri Air France varnost potnikov in letalskega osebja postavljajo na prvo mesto, zato bodo zanjo poskrbeli s sprejetimi strogimi zaščitnimi ukrepi.

Trio kraških znamenitosti z novimi ugodnostmi za obiskovalce

skocjanske_jame.jpg
sreda, 20. maj 2020

Turistični ponudniki s kraškega območja; Kobilarna Lipica, Park Škocjanske jame in Park vojaške zgodovine bodo svoje sodelovanje pod blagovno znamko Trio kraških znamenitosti v kriznem obdobju še nadgradili.

Nihalka na Veliko planino začne obratovati danes

velika_planina.jpg
petek, 15. maj 2020

15. maja bo ponovno začela obratovati nihalka na Veliko planino. Tega dne bodo obiskovalci deležni posebne ugodnosti.

ZOO Ljubljana je ponovno odprt

morski lev ZOO
torek, 28. april 2020

ZOO Ljubljana je včeraj ponovno odprl svoja vrata med 9. in 19. uro. Zaposleni in živali se veselijo obiskovalcev, ki se boste lahko prvič srečali z letošnjimi mladiči. Ogled so prilagodili tako, da bo varen tako za obiskovalce, kot tudi za zaposlene in živali. Zaradi državnega odloka, ki omejuje potovanja v druge občine, ga bodo sprva lahko obiskali le občani Mestne občine Ljubljana, vendar le na zunanjih površinah.

Odpoved Slovenske turistične borze 2020

siw_kg.jpg
ponedeljek, 6. april 2020

Glede na trenutno situacijo v svetu in v Evropi je izvedba letošnje Slovenske turistične borze – SIW 2020, ki je bila načrtovana v terminu od 14. do 16. maj 2020, odpovedana.

V predprodaji cenejše vozovnice za nihalko na Veliko planino

velika_planina.jpg
ponedeljek, 30. marec 2020

Še nekaj mesecev nas loči do poletne sezone, ko bo planina ponovno zaživela. V družbi Velika planina, d. o. o. so se odločili, da vsem obiskovalcem Velike planine ponudijo možnost nakupa povratnih vozovnic po ugodnejši ceni. Cena vozovnice v preprodaji je le 10 EUR.

Novo družinsko doživetje: Smaragdna dogodivščina ob Ajdovskem zidu

druzina.jpg
četrtek, 26. marec 2020

Med Vrhniko in Logatcem, kjer se proti Zaplani vije najdaljši rimski spomenik v Sloveniji, Ajdovski zid, je Zavod Škrateljc ustvaril novo družinsko doživetje: Smaragdno dogodivščino ob Ajdovskem zidu.

Koncerti s kavča #ostanitedoma #ostanitezdravi

note
ponedeljek, 23. marec 2020

Nna pobudo Turizma Kranjska Gora prihajajo ekskluzivni večeri: “Koncerti s kavča”. Vsak ponedeljek, sredo in petek zvečer, vas ob 20.15 čakajo unikatni koncerti odličnih slovenskih glasbenikov in glasbenic, ki bodo iz svojega doma v vaše domove prinesli drugačne, a toliko bolj posebne koncerte!

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije