Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije
Fabijančič

Bioterapija se vrača v Kranjsko Goro

Datum: sreda, 29. junij, 2011
V podjetju Hit Alpinea iz Kranjske Gore so se po dveh letih premora odločili, da ponovno odprejo vrata bioterapiji, vedno bolj iskani obliki naravnega zdravljenja. K sodelovanju so povabili priznanega bioterapevta Dejana Fabijančića, katerega bodo gostili v prenovljenem hotelu Špik.

Gozd Martuljek, ki se nahaja ob vznožju Karavank s prečudovitim pogledom na Julijske Alpe, je pravo naravno središče kamor so že pred desetletji zahajali ljudje z različnimi zdravstvenimi težavami. Z zadnjimi nastanitvenimi pridobitvami v hotelu Špik in bogato raznolikostjo wellness storitev pa postaja kraj,  kamor prihajajo in se vedno znova vračajo vsi, ki si želijo oddiha v zdravem okolju.

Gozd Martuljek je zaradi svojega podnebja, ki je še posebno primerno za krepitev odpornosti, odlično izhodišče za počitnice polne športa, počitka in zdravja. Idealno razmerje  energetskih komponent, ki se prepletajo na enem mestu, nudi optimalne pogoje tudi za zdravljenje z bioterapijo. »K sodelovanju smo povabili priznanega bioterapevta z  izkušnjami in o  katerem govorijo rezultati. To sodelovanje je eden od korakov v naši smeri razvoja ponudbe v Gozdu Martuljku,« je povedal mag. Miran Čurin, direktor Hit Alpinea.


Dejan Fabijančić je dolgoletni samostojni terapevt,  ki uspešno deluje pri nas in v tujini, kjer se je med drugim tudi izobraževal. Več let je sodeloval s profesionalnimi športniki, a je pravo zadovoljstvo našel ravno pri zdravljenju preprostih ljudi, kjer v igri ni denar. Dejan nam je dodal, da se pri »malih ljudeh« zaveš  resnične vrednosti svojega dela  in dobiš potrditev, da si na pravi poti v svojem razvoju kot terapevt. »Nobena materialna dobrina te ne more zadovoljiti v taki meri kot rezultat in zadovoljstvo ljudi,  ko jih olajšaš bolečin, težav in jim s tem  omogočiš kvalitetnejše življenje. Ljudje te ogromno naučijo«, pove Dejan. Njegov uspeh je plod trdega dela, neprestanega učenja in raziskovanja. Sodeluje z različnimi institucijami in strokovnjaki s področja raziskovanja oziroma delovanja energije v namen zdravljenja. Poglobljeno raziskuje delovanje energije pri najtežjih obolenjih, ki zahtevajo dolgotrajno zdravljenje. Zaveda se  odgovornosti, ki jo ima do ljudi, ki jih zdravi, zato se z bioterapevtskim zdravljenjem ukvarja profesionalno. O uspešnosti dela pričajo številne ozdravitve in rezultati potrjeni tudi s strani  medicinske stroke.


Bioterapija je zelo uspešna naravna metoda zdravljenja in tudi preprečevanja bolezenskih stanj-preventive pri kateri terapevt uporablja različne tehnike polaganja rok na telo in s tem pomaga odstraniti energijske blokade v telesu. Te blokade so najpogosteje posledica  stresa, našega načina razmišljanja in naših odločitev v življenju. Kadar so energijske blokade prisotne dalj časa, se pojavijo bolezenska stanja in bolečine,  kar pomeni, da je bolezen prešla iz energijskega na fizični nivo. Energija, ki jo terapevt posreduje v telo, te blokade odstrani in s tem ponovno vzpostavi energijsko ravnovesje - na fizičnem nivoju se pričnejo odvijati biokemični procesi v telesu in se po tem telo začne samo zdraviti. Priporočljivo je, da se najmanj  trikrat letno odločimo za preventivno terapijo s katero uspešno preprečujemo možnost pojava bolezni.


V Hit Alpinei pričakujejo poleg slovenskih gostov tudi goste iz tujine. Pripravili so različne pakete s štiridnevnim programom bioterapije.
Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Ponovno odprtje Postojnske jame in Predjamskega gradu

postojnska.jpg
ponedeljek, 1. junij 2020

S 1. junijem se za obiskovalce ponovno odpira Predjamski grad, s 3. junijem Postojnska jama, v Parku Postojnska jama pa bodo v naslednjem tednu predstavili tudi zadnje investicije v prenovitev Promenade slavnih in B dela kultnega Hotela Jama.

Že 200.000 sledilcev na družbenem omrežju Instagram @feelslovenia

feel_309835.jpg
petek, 29. maj 2020

Instagram profil @feelslovenia, ki je bil kreiran v letu 2012je v maju 2020 presegel zavidljivo mejo: sledi nam že več kot 200.000 uporabnikov. 

Teden restavracij bo v juniju

kulinarika.jpeg
torek, 26. maj 2020

Pomladni teden restavracij se je zaradi pandemije z marca prestavil na junij. Med 12. in 21. junijem bo v restavracijah po vsej Sloveniji ponovno potekal pomladni Teden restavracij, eden najbolj množično obiskanih gurmanskih dogodkov v Sloveniji. Slovenska turistična organizacija (STO) k temu pomembnemu gastronomskemu dogodku pristopa na področju promocijskih aktivnosti.

Air France bo junija ponovno letel iz Ljubljane

letalo.jpg
petek, 22. maj 2020

Letalska družba Air France z zadnjim tednom junija načrtuje ponovno vzpostavitev letov z ljubljanskega letališča. V Pariz bo z Letališča Jožeta Pučnika dvakrat na teden letelo letalo Embraer 190. Pri Air France varnost potnikov in letalskega osebja postavljajo na prvo mesto, zato bodo zanjo poskrbeli s sprejetimi strogimi zaščitnimi ukrepi.

Trio kraških znamenitosti z novimi ugodnostmi za obiskovalce

skocjanske_jame.jpg
sreda, 20. maj 2020

Turistični ponudniki s kraškega območja; Kobilarna Lipica, Park Škocjanske jame in Park vojaške zgodovine bodo svoje sodelovanje pod blagovno znamko Trio kraških znamenitosti v kriznem obdobju še nadgradili.

Nihalka na Veliko planino začne obratovati danes

velika_planina.jpg
petek, 15. maj 2020

15. maja bo ponovno začela obratovati nihalka na Veliko planino. Tega dne bodo obiskovalci deležni posebne ugodnosti.

ZOO Ljubljana je ponovno odprt

morski lev ZOO
torek, 28. april 2020

ZOO Ljubljana je včeraj ponovno odprl svoja vrata med 9. in 19. uro. Zaposleni in živali se veselijo obiskovalcev, ki se boste lahko prvič srečali z letošnjimi mladiči. Ogled so prilagodili tako, da bo varen tako za obiskovalce, kot tudi za zaposlene in živali. Zaradi državnega odloka, ki omejuje potovanja v druge občine, ga bodo sprva lahko obiskali le občani Mestne občine Ljubljana, vendar le na zunanjih površinah.

Odpoved Slovenske turistične borze 2020

siw_kg.jpg
ponedeljek, 6. april 2020

Glede na trenutno situacijo v svetu in v Evropi je izvedba letošnje Slovenske turistične borze – SIW 2020, ki je bila načrtovana v terminu od 14. do 16. maj 2020, odpovedana.

V predprodaji cenejše vozovnice za nihalko na Veliko planino

velika_planina.jpg
ponedeljek, 30. marec 2020

Še nekaj mesecev nas loči do poletne sezone, ko bo planina ponovno zaživela. V družbi Velika planina, d. o. o. so se odločili, da vsem obiskovalcem Velike planine ponudijo možnost nakupa povratnih vozovnic po ugodnejši ceni. Cena vozovnice v preprodaji je le 10 EUR.

Novo družinsko doživetje: Smaragdna dogodivščina ob Ajdovskem zidu

druzina.jpg
četrtek, 26. marec 2020

Med Vrhniko in Logatcem, kjer se proti Zaplani vije najdaljši rimski spomenik v Sloveniji, Ajdovski zid, je Zavod Škrateljc ustvaril novo družinsko doživetje: Smaragdno dogodivščino ob Ajdovskem zidu.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije