Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije
Fabijančič

Bioterapija se vrača v Kranjsko Goro

Datum: sreda, 29. junij, 2011
V podjetju Hit Alpinea iz Kranjske Gore so se po dveh letih premora odločili, da ponovno odprejo vrata bioterapiji, vedno bolj iskani obliki naravnega zdravljenja. K sodelovanju so povabili priznanega bioterapevta Dejana Fabijančića, katerega bodo gostili v prenovljenem hotelu Špik.

Gozd Martuljek, ki se nahaja ob vznožju Karavank s prečudovitim pogledom na Julijske Alpe, je pravo naravno središče kamor so že pred desetletji zahajali ljudje z različnimi zdravstvenimi težavami. Z zadnjimi nastanitvenimi pridobitvami v hotelu Špik in bogato raznolikostjo wellness storitev pa postaja kraj,  kamor prihajajo in se vedno znova vračajo vsi, ki si želijo oddiha v zdravem okolju.

Gozd Martuljek je zaradi svojega podnebja, ki je še posebno primerno za krepitev odpornosti, odlično izhodišče za počitnice polne športa, počitka in zdravja. Idealno razmerje  energetskih komponent, ki se prepletajo na enem mestu, nudi optimalne pogoje tudi za zdravljenje z bioterapijo. »K sodelovanju smo povabili priznanega bioterapevta z  izkušnjami in o  katerem govorijo rezultati. To sodelovanje je eden od korakov v naši smeri razvoja ponudbe v Gozdu Martuljku,« je povedal mag. Miran Čurin, direktor Hit Alpinea.


Dejan Fabijančić je dolgoletni samostojni terapevt,  ki uspešno deluje pri nas in v tujini, kjer se je med drugim tudi izobraževal. Več let je sodeloval s profesionalnimi športniki, a je pravo zadovoljstvo našel ravno pri zdravljenju preprostih ljudi, kjer v igri ni denar. Dejan nam je dodal, da se pri »malih ljudeh« zaveš  resnične vrednosti svojega dela  in dobiš potrditev, da si na pravi poti v svojem razvoju kot terapevt. »Nobena materialna dobrina te ne more zadovoljiti v taki meri kot rezultat in zadovoljstvo ljudi,  ko jih olajšaš bolečin, težav in jim s tem  omogočiš kvalitetnejše življenje. Ljudje te ogromno naučijo«, pove Dejan. Njegov uspeh je plod trdega dela, neprestanega učenja in raziskovanja. Sodeluje z različnimi institucijami in strokovnjaki s področja raziskovanja oziroma delovanja energije v namen zdravljenja. Poglobljeno raziskuje delovanje energije pri najtežjih obolenjih, ki zahtevajo dolgotrajno zdravljenje. Zaveda se  odgovornosti, ki jo ima do ljudi, ki jih zdravi, zato se z bioterapevtskim zdravljenjem ukvarja profesionalno. O uspešnosti dela pričajo številne ozdravitve in rezultati potrjeni tudi s strani  medicinske stroke.


Bioterapija je zelo uspešna naravna metoda zdravljenja in tudi preprečevanja bolezenskih stanj-preventive pri kateri terapevt uporablja različne tehnike polaganja rok na telo in s tem pomaga odstraniti energijske blokade v telesu. Te blokade so najpogosteje posledica  stresa, našega načina razmišljanja in naših odločitev v življenju. Kadar so energijske blokade prisotne dalj časa, se pojavijo bolezenska stanja in bolečine,  kar pomeni, da je bolezen prešla iz energijskega na fizični nivo. Energija, ki jo terapevt posreduje v telo, te blokade odstrani in s tem ponovno vzpostavi energijsko ravnovesje - na fizičnem nivoju se pričnejo odvijati biokemični procesi v telesu in se po tem telo začne samo zdraviti. Priporočljivo je, da se najmanj  trikrat letno odločimo za preventivno terapijo s katero uspešno preprečujemo možnost pojava bolezni.


V Hit Alpinei pričakujejo poleg slovenskih gostov tudi goste iz tujine. Pripravili so različne pakete s štiridnevnim programom bioterapije.
Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Spremenjen delovni čas v Atlantisu

Wellness Atlantis
sreda, 21. oktober 2020

Zaradi uvedbe policijske ure, bo do nadaljnega Vodno mesto Atlantis obratoval do 20. ure.

Spletna stran visitcelje.eu nominirana za prestižno nagrado

Celje VR
torek, 20. oktober 2020

Spletna stran Zavoda za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje visitcelje.eu je nominirana za eno najbolj prestižnih nagrad na svetu na področju spletnih mest – Awwwards.

Dnevi slovenskega turizma letos decembra

DST2013.jpg
petek, 16. oktober 2020

Znan je novi datum Dnevov slovenskega turizma, plenarni del bo potekal 8. decembra, 67. Gostinsko turistični zbor pa 7. in 8. decembra. V razmeram prilagojenem hibridnem formatu se bomo soočili z izzivi, ki jih je prineslo leto 2020.

Neposredni video prenos prvega koncerta abonmaja Filharmoničnih klasičnih koncertov

koncert.jpg
četrtek, 15. oktober 2020

Zaradi omejenega števila vstopnic Slovenska filharmonija omogoča neposredni video prenos koncerta abonmaja Filharmoničnih klasičnih koncertov (FKK-abonmaja) preko spletne strani www.filharmonija.si in Facebook strani "Slovenska filharmonija - Academia philharmonicorum".

Nova Knjiga Slovenija, 1000 razlogov za dopust doma

kranjska_gora_krompirjeve.jpg
torek, 13. oktober 2020

Pri mednarodni založbi The Slovenia so pripravili prav posebno izdajo knjige The Slovenia Book, posvečeno slovenskemu turizmu v obdobju med epidemijo koronavirusa in po njej. Knjiga je namenjena domačim slovenskim gostom in bo tako prvič na voljo v slovenščini.

Nova AR aplikacija Doživi zgodbo Ruske kapelice

ruska_kapelica.JPG
sreda, 7. oktober 2020

Turizem Kranjska Gora je lansiral nov turistični produkt, AR aplikacijo, s pomočjo katere bodo obiskovalci lahko doživeli zgodbo Vršiške ceste in Ruske kapelice.

Dežela savn VM Atlantis se vrača z otvoritveno akcijo 1=2!

Wellness Atlantis
sreda, 7. oktober 2020

Savne za dva po ceni za enega! Atlantisova dežela savn se vrača z otvoritveno akcijo 1=2! Dežela savn v Vodnem mestu Atlantis ponovno odpira svoja vrata 10. oktobra! Ob ponovnem odprtju so pripravili vročo ponudbo - kot naročeno za prihajajoče hladnejše dneve: Savne za dva po ceni za enega!

Začasna preusmeritev prometa na ljubljanskem letališču

letalski_potniki.jpg
ponedeljek, 5. oktober 2020

Od ponedeljka, 5. oktobra, bo začasno spremenjen dostop do potniškega terminala in ostalih spremljajočih objektov na ljubljanskem letališču. Prometna ureditev je del gradnje novega potniškega terminala, ki je v polnem teku.

Z Air France tudi pozimi vsak dan iz Ljubljane v francosko prestolnico

Letalo
petek, 2. oktober 2020

Pri Air France so pripravili zimski urnik letov, ki se lahko glede na negotove razmere v prihajajočih mesecih sicer še spremeni. Ljubljana ostaja dobro povezana s francosko prestolnico, saj bo letalski prevoznik tudi v začetku zimske sezone, od konca oktobra do januarja, obe glavni mesti povezoval enkrat dnevno.

Ana Roš na 18. mestu najboljših chefov v letu 2020

ana_roš
četrtek, 1. oktober 2020

Letos je razglasitev 100 najboljših chefov na svetu potekala virtualno. Ana Roš, dobitnica kar dveh Michelinovih zvezdic, je na prestižnem seznamu The Best Chef Awards 2020 zasedla 18. mesto.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije