Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije

Kampirajte ceneje z uporabo kamping čekov

Datum: sreda, 15. januar, 2014

Radi kampirate izven glavne turistične sezone, ko je v kampih, na plažah in tudi pri ogledu turističnih znamenitosti precej manj gneče? Če je odgovor pritrdilen, potem si oglejte ponudbo kamping čekov. Gre za poseben način plačevanja nočitev v več kot 640 kampih po celotni Evropi.

Ob nakupu kamping čekov po ceni 16 eur, vam le ti omogočajo, da za to ceno v določenih terminih v pred in po sezoni kampirata 2 osebi na parceli z elektriko, v ceno pa je vključeno vozilo +  šotor/prikolica/avtodom in pes. Nekateri kampi omogočajo kampiranje po tej ceni tudi v glavni sezoni, ob tem pa organizacija Camping cheque garantira kakovosten izbor kampov, saj v njihov izbor sodijo samo kampi, ki imamo minimalno 3 kakovostne zvezdice ali več.

Kateri kampi sprejemajo kamping čeke?

Po celotni Evropi je trenutno 642 kampov, ki sprejemajo kamping čeke. V Sloveniji od leta 2014 lahko kamping čeke uporabite v kamp Natura – Terme Olimia v Podčetrtku, kjer pa jih sprejemajo tekom celega leta. Na Hrvaškem je teh kampov 29, od bolj znanih so: kamp Stella Maris v Umagu, kampa Colone in San Polo v Balah, Bi Village v Fažani, kampi Indije, Stupice in Kažela pri Puli, Medveja pri Opatiji, Zablaće v Baški, Padova III na Rabu, kampa Straško in Šimuni na Pagu, kamp Solaris v Šibeniku in Adriatic v Primoštenu, kamp Rožac v Trogiru, Stobreč v Splitu, kamp Galeb v Omišu ter kamp Lupis na Pelješcu...

V Srbiji sprejemata kamping čeke dva avtokampa ( Apatin in Pipač ), v Črni gori pa kamp Safari beach.

Celoten seznam kampov, ki na našem območju sprejemajo kamping čeke, dobite na tej povezavi: www.avtokampi.si/popust/cc/

Več informacij >>

Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Dnevi Slovenskega Turizma (DST) 2020

dst_fijet.jpg
petek, 18. september 2020

12. in 13. oktobra bodo potekali deveti Dnevi slovenskega turizma. Prilagojeno situaciji bodo načrt turizma v času Covid-19 in po njem gradili tako v živo, kot preko spleta.

Vodna aerobika v Atlantisu

Atlantis, 29.7_2.JPG
sreda, 16. september 2020

Namesto na suhem lahko svoje telo razgibate, oblikujete in sprostite v vodi ob vodni aerobiki. Izvajanje gimnastičnih vaj je prilagojeno zakonitostim vode in gibanja v njej, učinki ter cilji pa so hitreje dosegljivi kot pri identični vadbi na suhem.

Juliana Trail jeseni z novimi etapami

soča
torek, 15. september 2020

V mesecu oktobru bodo uradno odprte štiri nove etape daljinske pohodniške poti Juliana Trail. Na voljo je mobilna aplikacija Juliana Trail.

Razstava ob jezeru: Bled nekoč

bled.jpg
četrtek, 10. september 2020

Ob blejskem jezeru bo vse do 15. septembra postavljena na ogled fotografska razstava Bled nekoč. Niko Mučič iz podjetja CUT Bled in župan Janez Fajfar sta v sodelovanju s Turizmom Bled predstavila podobo Bleda od druge polovice 19. stoletja do 80. let prejšnjega na starodobnih fotografijah.

V Kopru pripravili namige za osem dni nepozabnih doživetij

vinograd.png
četrtek, 10. september 2020

S koncem avgusta se končuje poletna kampanja deset tednov doživetij v Kopru. V Zavodu za mladino, kulturo in turizem Koper pa so za odkrivanje lepot in vsebin destinacije Koper v jeseni pripravili namige za osem dni nepozabnih doživetij.

Hotel Grof Vransko – nova zelena nastanitev v dolini zelenega zlata

hotel grof
sreda, 9. september 2020

Ob lokalno in mednarodno prepoznavnem gostišču v Savinjski dolini se je v mesecu juliju odprl nov 4* hotel Grof. Z zavezanostjo trajnostnemu razvoju je hotel pridobil trajnostni certifikat Zeleni ključ.

STO vabi k prijavi za nove informatorje slovenskega turizma

Logo STO
torek, 8. september 2020

Slovenska turistična organizacija (STO) išče nove informatorje slovenskega turizma za predstavitev v tujini na sejmih, borzah in drugih predstavitvah. Rok prijave le še do 14. septembra.

Barvita jesen v Termah Snovik

snovik_pomlad.jpg
ponedeljek, 7. september 2020

Že od 51 € naprej na osebo na dan z vključeno klasično masažo. Številna termalna in aktivna jesenska doživetja v Tuhinjski dolini.

Fotografska razstava Pohodne poti v Ljubljani in Regiji Osrednja Slovenija

pohod_lokve.jpg
torek, 1. september 2020

Ljubljana, očarljiva in živahna slovenska prestolnica, je eno najbolj zelenih mest na svetu. Mreža pohodnih poti se začenja razpredati že v mestnem središču in postaja čedalje gosteje prepredena, ko se pomikamo na njegov rob in dlje, v razgibano zaledje mesta, v »zeleni objem« Ljubljane, regijo Osrednja Slovenija.

15. Blejski strateški forum o izzivih in priložnostih po Covid-19

bled1.jpeg
ponedeljek, 31. avgust 2020

Danes bo Bled prizorišče tradicionalnega dogodka, ki bo tokrat potekal v luči vpliva pandemije koronavirusa.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije