Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije
feel_309835.jpg

Napovedujemo: virtualni poslovni dogodki Feel Sloveni@ Business Date 2021

Datum: ponedeljek, 18. januar, 2021

STO v letu 2021 nadaljuje z intenzivno pripravo, izvedbo in predvsem nadgradnjo virtualnih dogodkov Feel Sloveni@ Business Date. Za predstavitev turistične ponudbe Slovenije tujim organizatorjem potovanj in turističnim agentom bodo izvedeni Feel Sloveni@ Webinarji.

Slovenija navkljub zdravstvenim izzivom sodobnega časa ostaja zelena in varna dežela za tiste, ki si želijo sprostitve ali aktivnosti v naravi, raziskovanja naravnih in kulturnih znamenitosti, ponudbe zdravja in dobrega počutja, okušanja avtentične kulinarike ter drugih pristnih doživetij.

STO že januarja pričenja z vrsto spletnih predstavitev Feel Sloveni@ Webinar, namenjenih tujim organizatorjem potovanj in turističnim agencijam. Dogodki potekajo v sodelovanju s partnerji slovenskega turizma. Spletne predstavitve bodo potekale do maja na trgih Italije, Avstrije, Švice, Nemčije, držav Benelux, Češke, Slovaške, Poljske , Madžarske, v Veliki Britaniji, Franciji, Rusiji, Izraelu, Skandinaviji itn.  

STO bo od februarja dalje pričela tudi s ponovno izvedbo virtualnih poslovnih dogodkov, Feel Sloveni@ Business Date, začenši z dogodkoma na italijanskem trgu, kot tudi na trgih Avstrije, Nemčije in Švice (DACH). V marcu se načrtuje nadaljnja izvedba virtualnih dogodkov za Belgijo, Nizozemsko in Luksemburg (Benelux), v aprilu še na trgih Francije, ponovno DACH ter Češke, Poljske, Madžarske in Slovaške. Na spletnih dogodkih bodo poslovnim partnerjem iz Slovenije in tujine omogočeni vnaprej dogovorjeni individualni sestanki, s privlačnimi video vsebinami pa bo predstavljena raznolika ponudba Slovenije  kot zelena, aktivna in zdrava destinacija za edinstvena doživetja. Vabimo vas, da virtualne dogodke redno spremljate na spletni strani Feel sLOVEni@ Business Date.

V letu 2021 bo svoja vrata kot prvi sejem odprl 27. IMTM Tel Aviv, a letos, glede na trenutno situacijo, bo v živo organiziran med 15. in 16. junijem, v februarju pa bo potekala dodatno virtualna različica in nadgradnja tega sejma. Dodatne informacije o IMTM so objavljene tukaj.

Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Slovenija se na turistični borzi ITB BERLIN NOW predstavlja kot trajnostna destinacija za aktivna doživetja

ITB_Berlin_stojnica_464508.jpg
torek, 9. marec 2021

Slovenski turizem se pod okriljem Slovenske turistične organizacije (STO) med 9. in 12. marcem predstavlja na mednarodni turistični borzi ITB BERLIN NOW 2021, ki bo tokrat potekala v virtualni različici. V okviru virtualnega razstavnega prostora se bo globalni zainteresirani javnosti predstavilo 33 slovenskih podjetij, destinacij in produktnih združenj.

Kolesarski glamping v Ribnem

ribno
petek, 5. marec 2021

V hotelu Ribno so obdobje epidemije izkoristili za prenove v hotelu. Ta je tako dobil prenovljeno recepcijo in jedilnico, obnovili so dvajset sob, največja pridobitev hotela pa bodo glamping hišice za kolesarje.

60. Pokal Vitranc bo dobrodelen

vitranc.jpg
sreda, 3. marec 2021

Eden najlegendarnejših športnih dogodkov na svetu, Pokal Vitranc, letos praznuje okroglih 60 let. Po vitranški strmini se bodo 13. in 14. marca 2021 spustili najboljši smučarji sveta. Športni navdušenci si vrhunskih predstav žal ne bodo mogli ogledati v živo, bodo pa navijači lahko pomagali tistim mladim športnikom, ki so se znašli v stiski.

Gradnja Južne razbremenilne ceste na Bledu že jeseni

bled_pomlad.jpg
ponedeljek, 1. marec 2021

Na Občini Bled so se razveselili odločitve Vlade RS, ki je sledila predlogu Občine in projekt Južna razbremenilna cesta potrdila kot prostorsko ureditev državnega pomena. Projekt Južna razbremenilna cesta na Bledu je prostorska ureditev državnega pomena, so še zapisali. 

Sejem Alpe-Adria letos junija

Alpe-Adria (14).jpg
sreda, 24. februar 2021

32. sejem Alpe-Adria – sejem za zeleni, aktivni turizem ter kamping in karavaning bo izveden na Gospodarskem razstavišču v terminu od 3. do 6. junija 2021. 

WiFree Ljubljana

ljubljana_kolesarja.jpeg
petek, 19. februar 2021

Brezžično internetno omrežje WiFree Ljubljana vam omogoča 60 minut brezplačnega dostopa do interneta na dan v ožjem središču mesta. S Turistično kartico Ljubljane lahko prek omrežja WiFree Ljubljana dostopate do interneta za 24 ur.

Borza ITB Berlin letos v digitalni obliki

ITB_Berlin_stojnica_464508.jpg
četrtek, 18. februar 2021

Zaradi svetovne epidemije in vseh ukrepov, ki jih države v zvezi z epidemijo sprejemajo, se je ena od največjih svetovnih borz, ITB Berlin, odločila za povsem digitalni format letošnjega dogodka. Digitalna oblika borze, ITB Berlin Now, bo potekala od 9. do 12. marca 2021.

BBC Travel predstavlja zgodbo o Ani Roš

ana_roš
sreda, 17. februar 2021

Eden najbolj vplivnih britanskih medijev BBC je pripravil obširno zgodbo o Ani Roš, od njenih začetkov, naziva najboljše kuharske mojstrice na svetu, do prejema prestižnih Michelinovih zvezdic, opišejo pa tudi slovensko gastronomsko sceno in kulturo, ki premika meje.

Prva I FEEL SLOVENIA Virtualna kolesarska dirka po Sloveniji

izola_kolesarji.jpg
ponedeljek, 15. februar 2021

V obdobju med 27. februarjem in 27. marcem 2021 bo na aplikaciji Rouvy, ki je ena od vodilnih ponudnikov storitev za virtualno sobno kolesarjenje, potekala prva I FEEL SLOVENIA Virtualna kolesarska dirka po Sloveniji, namenjena rekreativnim kolesarjem.

Sodelujte v kvizu in se potegujte za koledar Luke Dončića!

Doncic
petek, 12. februar 2021

Slovenska turistična organizacija tudi letos nadaljuje uspešno sodelovanje z vrhunskim mladim košarkarjem Luko Dončićem, ki ljubiteljem Slovenije in njegovih košarkarskih čarovnij poklanja 45 stenskih koledarjev.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije