Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije
pokljuka.jpg

Objavljen je javni poziv za organizatorje mednarodnih športnih prireditev

Datum: ponedeljek, 28. december, 2020

STO je objavila javni poziv za organizatorje mednarodnih športnih prireditev za promocijo na mednarodnih športnih dogodkih, ki bodo organizirani v Sloveniji v letu 2021.

Mednarodni športni dogodki so priložnost za povečanje ugleda naše dežele kot aktivne, zelene, zdrave, športne destinacije ter komunikacijo znamke I feel Slovenia in slovenskega turizma. Tovrstni dogodki po eni strani predstavljajo odlično priložnost za promocijo številnih možnosti za aktivni oddih in priprave športnikov v Sloveniji, hkrati pa našo deželo pozicionirajo kot gostiteljico najzahtevnejših športnih dogodkov.

Velik pomen športnih dogodkov za povečanje prepoznavnosti in doseganje želenega pozicioniranja Slovenije na globalnem trgu prepoznava tudi Slovenska turistična organizacija (STO). STO je s ciljem predstavitve Slovenije kot privlačne turistične destinacije in znamke I feel Slovenia v okviru velikih in globalno odmevnih športnih dogodkih objavila javni poziv za organizatorje mednarodnih športnih prireditev, ki bodo organizirane v letu 2021. Z javnim pozivom STO želi izkoristiti potencial promocije Slovenije in slovenskega turizma na področju športnega turizma, ki velja za enega najbolj rastočih segmentov v turistični industriji.

Predmet povabila je pridobitev vpogleda v mednarodne športne prireditve v letu 2021, na katerih bo STO glede na promocijski in gospodarski pomen športnega dogodka za turizem izrazila interes za promocijo slovenskega turizma in znamke »I FEEL SLOVENIA«.

Javni poziv ne vključuje mednarodnih športnih dogodkov ranga svetovnih in evropskih prvenstev, ki se obravnavajo posebej.

Javni poziv in podrobnejše informacije so objavljene na povezavi.

Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Slovenija kot turistična destinacija ponovno izpostavljena v vplivnih tujih medijih

kulinarika.jpeg
torek, 19. januar 2021

Priznana in pomembna britanska medija The Times in The Sun sta v minulem tednu Slovenijo kot turistično destinacijo izpostavila kot nujno in vredno obiska po epidemiji, ko bodo potovanja ponovno možna.

Napovedujemo: virtualni poslovni dogodki Feel Sloveni@ Business Date 2021

feel_309835.jpg
ponedeljek, 18. januar 2021

STO v letu 2021 nadaljuje z intenzivno pripravo, izvedbo in predvsem nadgradnjo virtualnih dogodkov Feel Sloveni@ Business Date. Za predstavitev turistične ponudbe Slovenije tujim organizatorjem potovanj in turističnim agentom bodo izvedeni Feel Sloveni@ Webinarji.

Virtualno kulinarično potovanje in doživetje za ljubitelje slovenske kulinarike na nemškem trgu

potica.jpg
torek, 12. januar 2021

Nemški organizator potovanj Genussreisen je v sodelovanju s predstavništvom STO v Nemčiji pripravil edinstveno virtualno kulinarično doživetje za ljubitelje slovenske kulinarike.

Evalvacija nacionalne turistične strategije

zemlja.jpg
torek, 12. januar 2021

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je pričelo z evalvacijo oz. ovrednotenjem rezultatov »Strategije trajnostne rasti slovenskega turizma 2017-2021«. K sodelovanju vabi deležnike slovenskega turizma.  

S seminarjem o sodobnih tržnih pristopih se zaključuje Management akademija

feel_309835.jpg
ponedeljek, 11. januar 2021

Jutri, 12. januarja, bo potekal zadnji spletni seminar drugega izobraževalnega modula Akademije za trženje v turizmu - Management akademije, z naslovom "Sodobni tržni pristopi". 

Spletna predstava Paloma

paloma
petek, 8. januar 2021

V Slovenskem mladinskem gledališču začenjajo z neposrednimi spletnimi prenosi predstav.

Liške maske vpisane v Register nesnovne kulturne dediščine

liske maske
ponedeljek, 4. januar 2021

Liške maske, ki izvirajo iz Liga na Kanalskem Kolovratu, je Ministrstvo za kulturo dodalo v Register nesnovne kulturne dediščine. 

Nomago nadaljuje z vključevanjem električnih vozil v mestni potniški promet

nomago
četrtek, 31. december 2020

Nomago nadaljuje z implementacijo električnih vozil v javni potniški promet. V mestni potniški promet Nove Gorice je tako vključen eden izmed najnaprednejših električnih avtobusov proizvajalca MAN.

Turistična gencija Hike & Bike najnovejša članica Zelene sheme slovenskega turizma

avstrijska_stajerska_kolesarska_tura.jpg
sreda, 30. december 2020

Agencija Hike & Bike je postala že peta slovenska turistična agencija, ki nosi znak Slovenia Green Travel Agency.

Natečaj za izbor kreativne zasnove nagrade Zlata čebela

čebela
torek, 29. december 2020

Objavljen je javni natečaj za izbor kreativne zasnove, po kateri bo izdelana simbolna nagrada Zlata čebela.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije