Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije
kocevsko

Prenovljena stran destinacije Kočevsko

Datum: sreda, 21. avgust, 2019

Zavod Kočevsko je lansiral prenovljeno spletno stran destinacije Kočevsko: »Divje. A prijazno«, na kateri je vsem obiskovalcem na voljo množica informacij o ponudbi destinacije.

Na prenovljeni spletni strani www.kocevsko.com je vsem obiskovalcem na voljo množica informacij o ponudbi destinacije: od aktivnosti, ki jih ponujamo, različnih dogodkov, ki se odvijajo v naši okolici, do številnih idej za kratke ali malo daljše kolesarske ali pohodniške izlete v naravo, nastanitev ter praktičnih informacij, ki pomagajo pri načrtovanju obiska naše zelene destinacije, ki obsega občine Kočevje, Kostel in Osilnico.

Pri prenovi vsebin so veliko pozornost namenili vizualni podobi strani in v ta namen v sodelovanju z agencijo Nea Culpa in fotografom Joštom Gantarjem posneli režirane fotografije na različnih lokacijah po destinaciji Kočevsko, na strani pa sta od sedaj možna tudi rezervacija in plačilo različnih programskih paketov in doživetij.

Za vse ljubitelje narave je na spletni strani veliko preglednih vsebin o skrivnostnem gozdu, ki obdaja destinacijo Kočevsko, podstran z informacijami o divjih živalih, ki jih lahko srečamo v naših gozdovih ter tudi bogati kulturni dediščini, ki jo lahko obiskovalci ob obisku odkrivajo. Vsebine na strani so na voljo v štirih jezikih, poleg slovenščine in angleščine še v nemščini in italijanščini, saj se na teh trgih nahajajo ključne ciljne skupine obiskovalcev destinacije.

Pri prenovi spletnega mesta je Zavod Kočevsko sodeloval s podjetjem Innovatif, ki je pred leti zasnoval tudi blagovno znamko Kočevsko. Prenovo spletnega mesta je v okviru projekta za izboljšanje digitalne predstavitve vodilnih destinacij v Sloveniji sofinanciralo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Vabljeni, da divjo, a prijazno naravo destinacije raziščete na povezavi.

Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Mega nagradna igra Term Snovik

snovik_kolaz.jpg
četrtek, 4. junij 2020

Za sodelovanje v nagradni igri pravilno odgovorite na 3 preprosta nagradna vprašanja in se potegujte za brezplačne vikend počitnice za vso družino v Termah Snovik, ki ležijo v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp.

Poziv za podelitev priznanja Sejalec 2020

sejalec.jpg
sreda, 3. junij 2020

Slovenska turistična organizacija (STO) je objavila poziv za podelitev priznanja Sejalec 2020 za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.

Krmilo portoroške Turistice prevzela dr. Marijana Sikošek

Turistica
torek, 2. junij 2020

Fakulteta za turistične študije - Turistica, Univerze na Primorskem, ima od prvega junija dalje novo dekanjo, doc. dr. Marijano Sikošek. Dekanske časti in dolžnosti bo zaradi aktualnih razmer, povezanih z epidemijo, od dosedanjega dekana, izr. prof. dr. Janeza Mekinca, prevzela v ožjem krogu vodstva univerze.

Ponovno odprtje Postojnske jame in Predjamskega gradu

postojnska.jpg
ponedeljek, 1. junij 2020

S 1. junijem se za obiskovalce ponovno odpira Predjamski grad, s 3. junijem Postojnska jama, v Parku Postojnska jama pa bodo v naslednjem tednu predstavili tudi zadnje investicije v prenovitev Promenade slavnih in B dela kultnega Hotela Jama.

Atlantis ponovno odpira svoja vrata

atlantis_otroci.jpg
ponedeljek, 1. junij 2020

Danes se v Vodnem  mestu Atlantis odpira tudi Svet doživetij.

Že 200.000 sledilcev na družbenem omrežju Instagram @feelslovenia

feel_309835.jpg
petek, 29. maj 2020

Instagram profil @feelslovenia, ki je bil kreiran v letu 2012je v maju 2020 presegel zavidljivo mejo: sledi nam že več kot 200.000 uporabnikov. 

Teden restavracij bo v juniju

kulinarika.jpeg
torek, 26. maj 2020

Pomladni teden restavracij se je zaradi pandemije z marca prestavil na junij. Med 12. in 21. junijem bo v restavracijah po vsej Sloveniji ponovno potekal pomladni Teden restavracij, eden najbolj množično obiskanih gurmanskih dogodkov v Sloveniji. Slovenska turistična organizacija (STO) k temu pomembnemu gastronomskemu dogodku pristopa na področju promocijskih aktivnosti.

Air France bo junija ponovno letel iz Ljubljane

letalo.jpg
petek, 22. maj 2020

Letalska družba Air France z zadnjim tednom junija načrtuje ponovno vzpostavitev letov z ljubljanskega letališča. V Pariz bo z Letališča Jožeta Pučnika dvakrat na teden letelo letalo Embraer 190. Pri Air France varnost potnikov in letalskega osebja postavljajo na prvo mesto, zato bodo zanjo poskrbeli s sprejetimi strogimi zaščitnimi ukrepi.

Trio kraških znamenitosti z novimi ugodnostmi za obiskovalce

skocjanske_jame.jpg
sreda, 20. maj 2020

Turistični ponudniki s kraškega območja; Kobilarna Lipica, Park Škocjanske jame in Park vojaške zgodovine bodo svoje sodelovanje pod blagovno znamko Trio kraških znamenitosti v kriznem obdobju še nadgradili.

Nihalka na Veliko planino začne obratovati danes

velika_planina.jpg
petek, 15. maj 2020

15. maja bo ponovno začela obratovati nihalka na Veliko planino. Tega dne bodo obiskovalci deležni posebne ugodnosti.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije