Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije
iStock_000015922631Medium.jpg

V tujino vedno z zdravstvenim zavarovanjem Vzajemna Tujina

Datum: četrtek, 21. junij, 2012

Da bodo vaši mini izleti, mega potovanja in maksi počitnice varne, sproščene in brez skrbi, vam svetujemo, da izberete zanesljivega sopotnika: zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini – Vzajemna Tujina.

Vzajemna Tujina krije naslednje stroške:

  • storitve nujne medicinske pomoči,
  • nujne zdravstvene prevoze do bolnišnice ali klinike,
  • nujno zdravljenje v bolnišnici ali kliniki, nujne zobozdravstvene storitve,
  • iskanje in reševanje zavarovanca,
  • odvetniške storitve,
  • prevoz obolelega, poškodovanega ali umrlega zavarovanca v domovino,
  • pomoč svojcem obolelega, poškodovanega ali umrlega zavarovanca.

Zavarovanje Vzajemna Tujina  lahko sklenete kot posameznik, družina ali skupina, za en dan pa vse do enega leta. Glede na destinacijo vašega potovanja lahko izbirate med območji razširjena Evropa  in svet . Območje razširjena Evropa zajema vse evropske države ter Maroko, Alžirijo, Tunizijo, Libijo, Egipt, Izrael, Libanon, Turčijo, Jordanijo, Sirijo in Kanarski otoke.

Glede na višino kritja so na voljo Mini, Mega in Maksi paket. V posebni ponudbi sta še Paket Multitrip in Družinski paket: zavarovanje za Hrvaško.

Kakšne so premije zavarovanja?

Če v tujino potujete kot posameznik, boste za 8-dnevno zavarovanje plačali že od 10,17 EUR, v skupini 10-19 oseb 7,11 EUR in kot družina 20,34 EUR (vse za paket Mini, področje Evropa). Posebni paketi so na voljo za družine, ki počitnice najraje preživljajo na Hrvaškem, saj bodo za 8-dnevno zavarovanje odšteli le 16,88 EUR. Na ta način so zavarovani starši in vsi otroci do 21. leta starosti, ki potujejo skupaj.

Posebej želimo izpostaviti paket Multitrip. Paket Multitrip je celoletno zdravstveno zavarovanje za vse, ki se čez leto pogosteje odpravljate v tujino, tudi nenačrtovano. Tako vam ni potrebno več vsakič znova urejati zavarovanja za tujino. Kot posameznik boste za celoletno zavarovanje plačali 50 EUR, za družinsko zavarovanje pa 120 EUR.

banner_300x250_jpg.jpg

Zakaj je Maroko ta hip tako vroča destinacija?

Poletne temperature so že prijetno segrele ozračje, še bolj pa se bodo ogreli vsi tisti, ki bodo navijali za naj avanturistično destinacijo v letošnjem letu. To bo brez dvoma Maroko, ki je obmorska dežela v severozahodni Afriki. Ime države pomeni v arabščini "Zahodno kraljestvo", ponuja pa vso pestrost tradicionalnega življenja in hkrati moderni utrip, modrino Sredozemlja in Atlantika ter puščave Sahare v notranjosti.

Sodelujte v atraktivni nagradni igri, ki poleg avanturističnega potovanja v Maroko ponuja tudi bone za letalske karte ter zavarovanje Tujina Multitrip. Za nagrade se lahko potegujete tudi preko spletne strani www.vzajemna.si/maroko. Nagradna igra bo potekala vse do 10. septembra. Ne zamudite priložnosti, morda vam bo sreča naklonjena.

 

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Spremenjen delovni čas v Atlantisu

Wellness Atlantis
sreda, 21. oktober 2020

Zaradi uvedbe policijske ure, bo do nadaljnega Vodno mesto Atlantis obratoval do 20. ure.

Spletna stran visitcelje.eu nominirana za prestižno nagrado

Celje VR
torek, 20. oktober 2020

Spletna stran Zavoda za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje visitcelje.eu je nominirana za eno najbolj prestižnih nagrad na svetu na področju spletnih mest – Awwwards.

Dnevi slovenskega turizma letos decembra

DST2013.jpg
petek, 16. oktober 2020

Znan je novi datum Dnevov slovenskega turizma, plenarni del bo potekal 8. decembra, 67. Gostinsko turistični zbor pa 7. in 8. decembra. V razmeram prilagojenem hibridnem formatu se bomo soočili z izzivi, ki jih je prineslo leto 2020.

Neposredni video prenos prvega koncerta abonmaja Filharmoničnih klasičnih koncertov

koncert.jpg
četrtek, 15. oktober 2020

Zaradi omejenega števila vstopnic Slovenska filharmonija omogoča neposredni video prenos koncerta abonmaja Filharmoničnih klasičnih koncertov (FKK-abonmaja) preko spletne strani www.filharmonija.si in Facebook strani "Slovenska filharmonija - Academia philharmonicorum".

Nova Knjiga Slovenija, 1000 razlogov za dopust doma

kranjska_gora_krompirjeve.jpg
torek, 13. oktober 2020

Pri mednarodni založbi The Slovenia so pripravili prav posebno izdajo knjige The Slovenia Book, posvečeno slovenskemu turizmu v obdobju med epidemijo koronavirusa in po njej. Knjiga je namenjena domačim slovenskim gostom in bo tako prvič na voljo v slovenščini.

Nova AR aplikacija Doživi zgodbo Ruske kapelice

ruska_kapelica.JPG
sreda, 7. oktober 2020

Turizem Kranjska Gora je lansiral nov turistični produkt, AR aplikacijo, s pomočjo katere bodo obiskovalci lahko doživeli zgodbo Vršiške ceste in Ruske kapelice.

Dežela savn VM Atlantis se vrača z otvoritveno akcijo 1=2!

Wellness Atlantis
sreda, 7. oktober 2020

Savne za dva po ceni za enega! Atlantisova dežela savn se vrača z otvoritveno akcijo 1=2! Dežela savn v Vodnem mestu Atlantis ponovno odpira svoja vrata 10. oktobra! Ob ponovnem odprtju so pripravili vročo ponudbo - kot naročeno za prihajajoče hladnejše dneve: Savne za dva po ceni za enega!

Začasna preusmeritev prometa na ljubljanskem letališču

letalski_potniki.jpg
ponedeljek, 5. oktober 2020

Od ponedeljka, 5. oktobra, bo začasno spremenjen dostop do potniškega terminala in ostalih spremljajočih objektov na ljubljanskem letališču. Prometna ureditev je del gradnje novega potniškega terminala, ki je v polnem teku.

Z Air France tudi pozimi vsak dan iz Ljubljane v francosko prestolnico

Letalo
petek, 2. oktober 2020

Pri Air France so pripravili zimski urnik letov, ki se lahko glede na negotove razmere v prihajajočih mesecih sicer še spremeni. Ljubljana ostaja dobro povezana s francosko prestolnico, saj bo letalski prevoznik tudi v začetku zimske sezone, od konca oktobra do januarja, obe glavni mesti povezoval enkrat dnevno.

Ana Roš na 18. mestu najboljših chefov v letu 2020

ana_roš
četrtek, 1. oktober 2020

Letos je razglasitev 100 najboljših chefov na svetu potekala virtualno. Ana Roš, dobitnica kar dveh Michelinovih zvezdic, je na prestižnem seznamu The Best Chef Awards 2020 zasedla 18. mesto.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije