Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije
iStock_000015922631Medium.jpg

V tujino vedno z zdravstvenim zavarovanjem Vzajemna Tujina

Datum: četrtek, 21. junij, 2012

Da bodo vaši mini izleti, mega potovanja in maksi počitnice varne, sproščene in brez skrbi, vam svetujemo, da izberete zanesljivega sopotnika: zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini – Vzajemna Tujina.

Vzajemna Tujina krije naslednje stroške:

  • storitve nujne medicinske pomoči,
  • nujne zdravstvene prevoze do bolnišnice ali klinike,
  • nujno zdravljenje v bolnišnici ali kliniki, nujne zobozdravstvene storitve,
  • iskanje in reševanje zavarovanca,
  • odvetniške storitve,
  • prevoz obolelega, poškodovanega ali umrlega zavarovanca v domovino,
  • pomoč svojcem obolelega, poškodovanega ali umrlega zavarovanca.

Zavarovanje Vzajemna Tujina  lahko sklenete kot posameznik, družina ali skupina, za en dan pa vse do enega leta. Glede na destinacijo vašega potovanja lahko izbirate med območji razširjena Evropa  in svet . Območje razširjena Evropa zajema vse evropske države ter Maroko, Alžirijo, Tunizijo, Libijo, Egipt, Izrael, Libanon, Turčijo, Jordanijo, Sirijo in Kanarski otoke.

Glede na višino kritja so na voljo Mini, Mega in Maksi paket. V posebni ponudbi sta še Paket Multitrip in Družinski paket: zavarovanje za Hrvaško.

Kakšne so premije zavarovanja?

Če v tujino potujete kot posameznik, boste za 8-dnevno zavarovanje plačali že od 10,17 EUR, v skupini 10-19 oseb 7,11 EUR in kot družina 20,34 EUR (vse za paket Mini, področje Evropa). Posebni paketi so na voljo za družine, ki počitnice najraje preživljajo na Hrvaškem, saj bodo za 8-dnevno zavarovanje odšteli le 16,88 EUR. Na ta način so zavarovani starši in vsi otroci do 21. leta starosti, ki potujejo skupaj.

Posebej želimo izpostaviti paket Multitrip. Paket Multitrip je celoletno zdravstveno zavarovanje za vse, ki se čez leto pogosteje odpravljate v tujino, tudi nenačrtovano. Tako vam ni potrebno več vsakič znova urejati zavarovanja za tujino. Kot posameznik boste za celoletno zavarovanje plačali 50 EUR, za družinsko zavarovanje pa 120 EUR.

banner_300x250_jpg.jpg

Zakaj je Maroko ta hip tako vroča destinacija?

Poletne temperature so že prijetno segrele ozračje, še bolj pa se bodo ogreli vsi tisti, ki bodo navijali za naj avanturistično destinacijo v letošnjem letu. To bo brez dvoma Maroko, ki je obmorska dežela v severozahodni Afriki. Ime države pomeni v arabščini "Zahodno kraljestvo", ponuja pa vso pestrost tradicionalnega življenja in hkrati moderni utrip, modrino Sredozemlja in Atlantika ter puščave Sahare v notranjosti.

Sodelujte v atraktivni nagradni igri, ki poleg avanturističnega potovanja v Maroko ponuja tudi bone za letalske karte ter zavarovanje Tujina Multitrip. Za nagrade se lahko potegujete tudi preko spletne strani www.vzajemna.si/maroko. Nagradna igra bo potekala vse do 10. septembra. Ne zamudite priložnosti, morda vam bo sreča naklonjena.

 

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Ponovno odprtje Postojnske jame in Predjamskega gradu

postojnska.jpg
ponedeljek, 1. junij 2020

S 1. junijem se za obiskovalce ponovno odpira Predjamski grad, s 3. junijem Postojnska jama, v Parku Postojnska jama pa bodo v naslednjem tednu predstavili tudi zadnje investicije v prenovitev Promenade slavnih in B dela kultnega Hotela Jama.

Že 200.000 sledilcev na družbenem omrežju Instagram @feelslovenia

feel_309835.jpg
petek, 29. maj 2020

Instagram profil @feelslovenia, ki je bil kreiran v letu 2012je v maju 2020 presegel zavidljivo mejo: sledi nam že več kot 200.000 uporabnikov. 

Teden restavracij bo v juniju

kulinarika.jpeg
torek, 26. maj 2020

Pomladni teden restavracij se je zaradi pandemije z marca prestavil na junij. Med 12. in 21. junijem bo v restavracijah po vsej Sloveniji ponovno potekal pomladni Teden restavracij, eden najbolj množično obiskanih gurmanskih dogodkov v Sloveniji. Slovenska turistična organizacija (STO) k temu pomembnemu gastronomskemu dogodku pristopa na področju promocijskih aktivnosti.

Air France bo junija ponovno letel iz Ljubljane

letalo.jpg
petek, 22. maj 2020

Letalska družba Air France z zadnjim tednom junija načrtuje ponovno vzpostavitev letov z ljubljanskega letališča. V Pariz bo z Letališča Jožeta Pučnika dvakrat na teden letelo letalo Embraer 190. Pri Air France varnost potnikov in letalskega osebja postavljajo na prvo mesto, zato bodo zanjo poskrbeli s sprejetimi strogimi zaščitnimi ukrepi.

Trio kraških znamenitosti z novimi ugodnostmi za obiskovalce

skocjanske_jame.jpg
sreda, 20. maj 2020

Turistični ponudniki s kraškega območja; Kobilarna Lipica, Park Škocjanske jame in Park vojaške zgodovine bodo svoje sodelovanje pod blagovno znamko Trio kraških znamenitosti v kriznem obdobju še nadgradili.

Nihalka na Veliko planino začne obratovati danes

velika_planina.jpg
petek, 15. maj 2020

15. maja bo ponovno začela obratovati nihalka na Veliko planino. Tega dne bodo obiskovalci deležni posebne ugodnosti.

ZOO Ljubljana je ponovno odprt

morski lev ZOO
torek, 28. april 2020

ZOO Ljubljana je včeraj ponovno odprl svoja vrata med 9. in 19. uro. Zaposleni in živali se veselijo obiskovalcev, ki se boste lahko prvič srečali z letošnjimi mladiči. Ogled so prilagodili tako, da bo varen tako za obiskovalce, kot tudi za zaposlene in živali. Zaradi državnega odloka, ki omejuje potovanja v druge občine, ga bodo sprva lahko obiskali le občani Mestne občine Ljubljana, vendar le na zunanjih površinah.

Odpoved Slovenske turistične borze 2020

siw_kg.jpg
ponedeljek, 6. april 2020

Glede na trenutno situacijo v svetu in v Evropi je izvedba letošnje Slovenske turistične borze – SIW 2020, ki je bila načrtovana v terminu od 14. do 16. maj 2020, odpovedana.

V predprodaji cenejše vozovnice za nihalko na Veliko planino

velika_planina.jpg
ponedeljek, 30. marec 2020

Še nekaj mesecev nas loči do poletne sezone, ko bo planina ponovno zaživela. V družbi Velika planina, d. o. o. so se odločili, da vsem obiskovalcem Velike planine ponudijo možnost nakupa povratnih vozovnic po ugodnejši ceni. Cena vozovnice v preprodaji je le 10 EUR.

Novo družinsko doživetje: Smaragdna dogodivščina ob Ajdovskem zidu

druzina.jpg
četrtek, 26. marec 2020

Med Vrhniko in Logatcem, kjer se proti Zaplani vije najdaljši rimski spomenik v Sloveniji, Ajdovski zid, je Zavod Škrateljc ustvaril novo družinsko doživetje: Smaragdno dogodivščino ob Ajdovskem zidu.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije