Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije
mastercard.jpg

Z video analizo do izboljšane tehnike smučanja

Datum: torek, 29. januar, 2013

Prav gotovo ste se že kdaj vprašali kako bi lahko izboljšali vašo tehniko smučanja. Eden izmed načinov, kako odpraviti napake in izboljšati tehniko, ki ga uporabljajo tudi vrhunski športniki, je video analiza. Pri tem vas učitelj smučanja posname, analizira posnetek in vam poda koristne nasvete.

Analizo tehnike smučanja si lahko to zimo ob vikendih brezplačno privoščite tudi na izbranih slovenskih smučiščih. Na dan, ko poteka promocija, se lahko v šotoru MasterCard neposredno na smučišču prijavite za video analizo.  Ekipo za video analizo sestavlja 6 učiteljev smučanja, ki vas s kamero spremljajo po strminah in vam po smuki podajo praktične nasvete, kako izboljšati vašo tehniko. 

Video analiza poteka v okviru zimske kampanje MasterCard , ki smučarje osvešča o prednostih plačevanja s karticami. Ko se odpravimo na smučanje, imamo dovolj opravka že s smučarsko opremo, zato si lahko življenje precej poenostavimo, če uporabljamo plačilno kartico. Prav nam pride že na poti na smučišče, saj lahko s kartico kupimo vinjeto in prigrizek na postajališčih,  ob prihodu pa lahko s kartico kupimo tudi smučarsko vozovnico in z njo najamemo opremo.

Že ob koncu lanskega leta so bili prvih videoanaliz deležni smučarji v Kranjski Gori in na Rogli, zadnji konec tedna v januarju pa tudi na Krvavcu. Odziv smučarjev je bil izjemen in z navdušenjem so pri­sluhnili nasvetom učiteljev. V prvih treh vikendih so tako opravili več kot 220 videoanaliz, ki so se jih udeležili mladi deskarji na snegu, družine in tudi bolj izkušeni smučarji. V prihodnjih sončnih in zasneženih koncih tedna pa vam bodo učitelji smučanja z videoanalizo svetovali tudi na Mari­borskem Pohorju, Voglu in Cerknem.

Nikar naj vam ne bo nerodno, saj imajo vsi smučarji  kakšno težavo, prvi korak na poti do izboljšave je, da odkrijete kaj je tisto, kar delate narobe. Z nasveti učiteljev smučanja in video analizo boste lahko svojo tehniko smučanja dvignili na višjo raven. Vse, kar potrebujete, sta sneg in plačilna kartica!

Praktične nasvete in napotke na kaj biti pozorni, ko se odpravljate na smučanje v tujino lahko najdete na spletni strani www.mastercard.com/si/smucanje.

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Ponovno odprtje Postojnske jame in Predjamskega gradu

postojnska.jpg
ponedeljek, 1. junij 2020

S 1. junijem se za obiskovalce ponovno odpira Predjamski grad, s 3. junijem Postojnska jama, v Parku Postojnska jama pa bodo v naslednjem tednu predstavili tudi zadnje investicije v prenovitev Promenade slavnih in B dela kultnega Hotela Jama.

Že 200.000 sledilcev na družbenem omrežju Instagram @feelslovenia

feel_309835.jpg
petek, 29. maj 2020

Instagram profil @feelslovenia, ki je bil kreiran v letu 2012je v maju 2020 presegel zavidljivo mejo: sledi nam že več kot 200.000 uporabnikov. 

Teden restavracij bo v juniju

kulinarika.jpeg
torek, 26. maj 2020

Pomladni teden restavracij se je zaradi pandemije z marca prestavil na junij. Med 12. in 21. junijem bo v restavracijah po vsej Sloveniji ponovno potekal pomladni Teden restavracij, eden najbolj množično obiskanih gurmanskih dogodkov v Sloveniji. Slovenska turistična organizacija (STO) k temu pomembnemu gastronomskemu dogodku pristopa na področju promocijskih aktivnosti.

Air France bo junija ponovno letel iz Ljubljane

letalo.jpg
petek, 22. maj 2020

Letalska družba Air France z zadnjim tednom junija načrtuje ponovno vzpostavitev letov z ljubljanskega letališča. V Pariz bo z Letališča Jožeta Pučnika dvakrat na teden letelo letalo Embraer 190. Pri Air France varnost potnikov in letalskega osebja postavljajo na prvo mesto, zato bodo zanjo poskrbeli s sprejetimi strogimi zaščitnimi ukrepi.

Trio kraških znamenitosti z novimi ugodnostmi za obiskovalce

skocjanske_jame.jpg
sreda, 20. maj 2020

Turistični ponudniki s kraškega območja; Kobilarna Lipica, Park Škocjanske jame in Park vojaške zgodovine bodo svoje sodelovanje pod blagovno znamko Trio kraških znamenitosti v kriznem obdobju še nadgradili.

Nihalka na Veliko planino začne obratovati danes

velika_planina.jpg
petek, 15. maj 2020

15. maja bo ponovno začela obratovati nihalka na Veliko planino. Tega dne bodo obiskovalci deležni posebne ugodnosti.

ZOO Ljubljana je ponovno odprt

morski lev ZOO
torek, 28. april 2020

ZOO Ljubljana je včeraj ponovno odprl svoja vrata med 9. in 19. uro. Zaposleni in živali se veselijo obiskovalcev, ki se boste lahko prvič srečali z letošnjimi mladiči. Ogled so prilagodili tako, da bo varen tako za obiskovalce, kot tudi za zaposlene in živali. Zaradi državnega odloka, ki omejuje potovanja v druge občine, ga bodo sprva lahko obiskali le občani Mestne občine Ljubljana, vendar le na zunanjih površinah.

Odpoved Slovenske turistične borze 2020

siw_kg.jpg
ponedeljek, 6. april 2020

Glede na trenutno situacijo v svetu in v Evropi je izvedba letošnje Slovenske turistične borze – SIW 2020, ki je bila načrtovana v terminu od 14. do 16. maj 2020, odpovedana.

V predprodaji cenejše vozovnice za nihalko na Veliko planino

velika_planina.jpg
ponedeljek, 30. marec 2020

Še nekaj mesecev nas loči do poletne sezone, ko bo planina ponovno zaživela. V družbi Velika planina, d. o. o. so se odločili, da vsem obiskovalcem Velike planine ponudijo možnost nakupa povratnih vozovnic po ugodnejši ceni. Cena vozovnice v preprodaji je le 10 EUR.

Novo družinsko doživetje: Smaragdna dogodivščina ob Ajdovskem zidu

druzina.jpg
četrtek, 26. marec 2020

Med Vrhniko in Logatcem, kjer se proti Zaplani vije najdaljši rimski spomenik v Sloveniji, Ajdovski zid, je Zavod Škrateljc ustvaril novo družinsko doživetje: Smaragdno dogodivščino ob Ajdovskem zidu.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije