Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije
mastercard.jpg

Z video analizo do izboljšane tehnike smučanja

Datum: torek, 29. januar, 2013

Prav gotovo ste se že kdaj vprašali kako bi lahko izboljšali vašo tehniko smučanja. Eden izmed načinov, kako odpraviti napake in izboljšati tehniko, ki ga uporabljajo tudi vrhunski športniki, je video analiza. Pri tem vas učitelj smučanja posname, analizira posnetek in vam poda koristne nasvete.

Analizo tehnike smučanja si lahko to zimo ob vikendih brezplačno privoščite tudi na izbranih slovenskih smučiščih. Na dan, ko poteka promocija, se lahko v šotoru MasterCard neposredno na smučišču prijavite za video analizo.  Ekipo za video analizo sestavlja 6 učiteljev smučanja, ki vas s kamero spremljajo po strminah in vam po smuki podajo praktične nasvete, kako izboljšati vašo tehniko. 

Video analiza poteka v okviru zimske kampanje MasterCard , ki smučarje osvešča o prednostih plačevanja s karticami. Ko se odpravimo na smučanje, imamo dovolj opravka že s smučarsko opremo, zato si lahko življenje precej poenostavimo, če uporabljamo plačilno kartico. Prav nam pride že na poti na smučišče, saj lahko s kartico kupimo vinjeto in prigrizek na postajališčih,  ob prihodu pa lahko s kartico kupimo tudi smučarsko vozovnico in z njo najamemo opremo.

Že ob koncu lanskega leta so bili prvih videoanaliz deležni smučarji v Kranjski Gori in na Rogli, zadnji konec tedna v januarju pa tudi na Krvavcu. Odziv smučarjev je bil izjemen in z navdušenjem so pri­sluhnili nasvetom učiteljev. V prvih treh vikendih so tako opravili več kot 220 videoanaliz, ki so se jih udeležili mladi deskarji na snegu, družine in tudi bolj izkušeni smučarji. V prihodnjih sončnih in zasneženih koncih tedna pa vam bodo učitelji smučanja z videoanalizo svetovali tudi na Mari­borskem Pohorju, Voglu in Cerknem.

Nikar naj vam ne bo nerodno, saj imajo vsi smučarji  kakšno težavo, prvi korak na poti do izboljšave je, da odkrijete kaj je tisto, kar delate narobe. Z nasveti učiteljev smučanja in video analizo boste lahko svojo tehniko smučanja dvignili na višjo raven. Vse, kar potrebujete, sta sneg in plačilna kartica!

Praktične nasvete in napotke na kaj biti pozorni, ko se odpravljate na smučanje v tujino lahko najdete na spletni strani www.mastercard.com/si/smucanje.

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Odgovori na nagradno vprašanje in se poteguj za smuči Atomic!

atomic 2016
ponedeljek, 18. februar 2019

Odgovori na preprosto nagradno vprašanje in se poteguj za smuči Atomic! Žrebanje bo v sredini marca, v vmesnih žrebanjih pa bomo podelili kape in buffe Salomon.

Sense Mobilne masaže za enostavnejšo in udobnejšo skrb za vaše zdravje

mobilni wellness sense
četrtek, 14. februar 2019

Prihaja čas uresničevanja novoletnih zaobljub, zato vam tokrat predstavljamo inovativno novost, ki bo marsikomu olajšala skrb za nego telesa in duha ter omilila stresne situacije. Konec leta je namreč zaživel Virtualni Wellness za spletno naročanje masaž, ki je prava rešitev za vse, ki si zaradi pomanjkanja časa težko privoščijo masažo v salonu.

Zimske počitnice v Atlantisu v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije

122_atlantis.jpg
torek, 12. februar 2019

Aktivno, zabavno in sproščeno počitniško varstvo. Vsem, ki boste prijavili otroke za vseh pet dni varstva, priznajo 10% popust.

V Atlantisu si boste lahko privoščili prav posebno vrtinčenje

Wellness Atlantis
ponedeljek, 4. februar 2019

10. februarja 2019 prihaja v Atlanitsovo Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trst.

Vabljeni na Alpe-Adria, 30. sejem za aktivni oddih

tek_trojk.jpg
sreda, 30. januar 2019

Od 30. januarja do 2. februarja se bo na Gospodarskem razstavišču odvila osrednja turistična sejemska prireditev v Sloveniji, Alpe-Adria. V ospredju mednarodnega sejma je zeleni, aktivni turizem ter kamping in karavaning. Na razstavnem prostoru I feel Slovenia se bodo pod okriljem Slovenske turistične organizacije predstavile Evropske destinacije odličnosti.

Poziv za naziv Snovalec 2019

Snovalec
ponedeljek, 28. januar 2019

Slovenska turistična organizacija objavlja poziv za naziv Snovalec 2019, s katerim pomaga pri uresničevanju inovativnih projektov s področja turizma.

Bled pod lastno blagovno znamko združuje avtentične lokalne izdelke

bled_otok.jpg
sreda, 16. januar 2019

Bled po vzoru Bohinja uvaja svojo blagovno znamko avtentičnih izdelkov iz lokalnega okolja, poimenovano Bled local selection. Znamka je zaživela v začetku lanskega leta z blejskim sirom. Njeno širitev je Turizem Bled predstavil ob koncu minulega leta, letos pa bo k njej skušal privabiti še več ponudnikov.

Festival Bobri

bobri.jpg
četrtek, 10. januar 2019

Tema 11. ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo ples-gib-telo. Potekal bo med 19. 1. in 8. 2. 2019. Brezplačne vstopnice bodo na voljo v soboto, 12. januarja, med 11.00 in 16.00 v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11.

Nova aplikacija "Cultural gems" za odkrivanje kulturnih draguljev evropskih mest

Cultural gems
četrtek, 20. december 2018

Na voljo je nova brezplačna aplikacija Cultural gems, platforma za izmenjavo, odkrivanje in deljenje kulturnih in zanimivih kotičkov na interaktivnem zemljevidu tudi izven najbolj znanih turističnih poti in točk v evropskih mestih. Namenjena je tako turistom kot tudi lokalnim uporabnikom.

Aktivne novoletne počitnice v Atlantisu

122_atlantis.jpg
ponedeljek, 17. december 2018

Aktivno, zabavno in sproščeno počitniško varstvo. Vsem, ki boste prijavili otroke za vse štiri dni, priznajo 10% popust.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije