Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije
mastercard.jpg

Z video analizo do izboljšane tehnike smučanja

Datum: torek, 29. januar, 2013

Prav gotovo ste se že kdaj vprašali kako bi lahko izboljšali vašo tehniko smučanja. Eden izmed načinov, kako odpraviti napake in izboljšati tehniko, ki ga uporabljajo tudi vrhunski športniki, je video analiza. Pri tem vas učitelj smučanja posname, analizira posnetek in vam poda koristne nasvete.

Analizo tehnike smučanja si lahko to zimo ob vikendih brezplačno privoščite tudi na izbranih slovenskih smučiščih. Na dan, ko poteka promocija, se lahko v šotoru MasterCard neposredno na smučišču prijavite za video analizo.  Ekipo za video analizo sestavlja 6 učiteljev smučanja, ki vas s kamero spremljajo po strminah in vam po smuki podajo praktične nasvete, kako izboljšati vašo tehniko. 

Video analiza poteka v okviru zimske kampanje MasterCard , ki smučarje osvešča o prednostih plačevanja s karticami. Ko se odpravimo na smučanje, imamo dovolj opravka že s smučarsko opremo, zato si lahko življenje precej poenostavimo, če uporabljamo plačilno kartico. Prav nam pride že na poti na smučišče, saj lahko s kartico kupimo vinjeto in prigrizek na postajališčih,  ob prihodu pa lahko s kartico kupimo tudi smučarsko vozovnico in z njo najamemo opremo.

Že ob koncu lanskega leta so bili prvih videoanaliz deležni smučarji v Kranjski Gori in na Rogli, zadnji konec tedna v januarju pa tudi na Krvavcu. Odziv smučarjev je bil izjemen in z navdušenjem so pri­sluhnili nasvetom učiteljev. V prvih treh vikendih so tako opravili več kot 220 videoanaliz, ki so se jih udeležili mladi deskarji na snegu, družine in tudi bolj izkušeni smučarji. V prihodnjih sončnih in zasneženih koncih tedna pa vam bodo učitelji smučanja z videoanalizo svetovali tudi na Mari­borskem Pohorju, Voglu in Cerknem.

Nikar naj vam ne bo nerodno, saj imajo vsi smučarji  kakšno težavo, prvi korak na poti do izboljšave je, da odkrijete kaj je tisto, kar delate narobe. Z nasveti učiteljev smučanja in video analizo boste lahko svojo tehniko smučanja dvignili na višjo raven. Vse, kar potrebujete, sta sneg in plačilna kartica!

Praktične nasvete in napotke na kaj biti pozorni, ko se odpravljate na smučanje v tujino lahko najdete na spletni strani www.mastercard.com/si/smucanje.

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Kolesarska dirka Po Sloveniji letos ponovno na Eurosportu

dirka po sloveniji
sreda, 24. april 2019

Slovenska turistična organizacija (STO) bo v partnerstvu s slovenskimi turističnimi destinacijami in Adrio Mobil tudi letos zakupila oglaševalski prostor na globalni televizijski mreži Eurosport. S tem bo zagotovila prenos 26. mednarodne kolesarske dirke Po Sloveniji, ki bo potekala od 19. do 23. junija pod prepoznavnim sloganom »Fight for green«.

Brezplačna kartica mobilnosti za goste Bleda

bled_otok.jpg
torek, 9. april 2019

Turizem Bled let na pobudo lokalne skupnosti, turističnega gospodarstva in skupnosti Julijskih Alp za goste Bleda uvaja kartico mobilnosti. Kartica je namenjena gostom, ki na destinaciji nočijo vsaj tri dni.

Camp Jezero Kočevsko postal ponosni imetnik certifikata Ecocamping

ecocamping logo
ponedeljek, 8. april 2019

Camp Jezero Kočevsko se odslej ponaša z okoljskim znakom Ecocamping. Ta certifikat daje posebno priznanje kakovosti vodenja kampov v skladu z načeli trajnostnega razvoja in ekologije ter hkrati pomeni izjemno predanost okoljskim ciljem.

V letu 2019 izbor za novo Evropsko destinacijo odličnosti

Alpski wellness Špik
torek, 2. april 2019

Slovenska turistična organizacija (STO) bo v letu 2019 izbirala novo Evropsko destinacijo odličnosti (EDEN), tokrat na temo zdravja in dobrega počutja.

9 polfinalistov za nagrado Snovalec 2019

Snovalec
ponedeljek, 1. april 2019

Za naziv Snovalec 2019 Slovenske turistične organizacije se je letos potegovalo 37 prijavljenih idej. Strokovna komisija je izbrala 9 polfinalistov, ki so svoje ideje podrobneje predstavili na zagovoru 28. marca.

Na Maraton treh src prvič s štirinožnimi prijatelji

maraton_15.jpg
četrtek, 28. marec 2019

Maraton treh src bo v soboto, 18. maja 2019, predstavil posebno novost, ki se jo bodo razveselili vsi ljubitelji štirinožnih ljubljenčkov. Postal bo namreč prva slovenska tekaška prireditev, ki se je lahko udeležijo tudi lastniki psov s svojimi ljubljenčki. Zanje bo organizirana ločena, kilometer dolga trasa, kjer bodo imeli tekači priložnost za rekreacijo in sproščeno druženje v družbi svojih pasjih prijateljev.

Zeleni vikend v Bohinju

bohinj.jpg
ponedeljek, 25. marec 2019

Zeleni vikend v Bohinju je akcija namenjena vsem, ki se 6. in 7. aprila udeležijo organiziranega krajšega izleta z namenom čiščenje okolice. V zameno za čiščenje vam ponudniki Bohinja omogočijo brezplačno nastanitev. Prijave in rezervacije so možne do 29. marca.

Collecta

collecta.jpg
sreda, 20. marec 2019

Collecta je prireditev, kjer se srečajo evropski zbiratelji in trgovci, ki hranijo in prodajajo dragocene zbirke s področij filatelije, numizmatike, kartofilije, militarije, antikvitet, gramofonskih plošč in zgoščenk, stripov, figuric (Kinder, Pez, Lego), mineralov, fosilov, dragih kamnov ter različnih drugih drobnih zbirk.

Obvestilo o zaporah cest in prevozih (krožni prevozi, avtodomi) - Planica 2019

planica1.png
torek, 19. marec 2019

Vsem obiskovalcem so na voljo brezplačni krožni avtobusni prevozi iz Kranjske Gore in okolice, zato svetujemo, da se v Planico ne odpravljajo z osebnimi vozili. Prednost prihoda in odhoda imajo avtobusi!

Teden Univerze na Primorskem: Pester program na Turistici

turistica_325886.jpg
petek, 15. marec 2019

V tednu od 18. 3. 2019 – 22. 3. 2019, bo potekal tradicionalni Teden Univerze na Primorskem. Univerza na Primorskem je s članicami in sodelujočimi institucijami pripravila skupaj 43 dogodkov, ki jih sooblikujemo zaposleni in študenti.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije