Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije
mastercard.jpg

Z video analizo do izboljšane tehnike smučanja

Datum: torek, 29. januar, 2013

Prav gotovo ste se že kdaj vprašali kako bi lahko izboljšali vašo tehniko smučanja. Eden izmed načinov, kako odpraviti napake in izboljšati tehniko, ki ga uporabljajo tudi vrhunski športniki, je video analiza. Pri tem vas učitelj smučanja posname, analizira posnetek in vam poda koristne nasvete.

Analizo tehnike smučanja si lahko to zimo ob vikendih brezplačno privoščite tudi na izbranih slovenskih smučiščih. Na dan, ko poteka promocija, se lahko v šotoru MasterCard neposredno na smučišču prijavite za video analizo.  Ekipo za video analizo sestavlja 6 učiteljev smučanja, ki vas s kamero spremljajo po strminah in vam po smuki podajo praktične nasvete, kako izboljšati vašo tehniko. 

Video analiza poteka v okviru zimske kampanje MasterCard , ki smučarje osvešča o prednostih plačevanja s karticami. Ko se odpravimo na smučanje, imamo dovolj opravka že s smučarsko opremo, zato si lahko življenje precej poenostavimo, če uporabljamo plačilno kartico. Prav nam pride že na poti na smučišče, saj lahko s kartico kupimo vinjeto in prigrizek na postajališčih,  ob prihodu pa lahko s kartico kupimo tudi smučarsko vozovnico in z njo najamemo opremo.

Že ob koncu lanskega leta so bili prvih videoanaliz deležni smučarji v Kranjski Gori in na Rogli, zadnji konec tedna v januarju pa tudi na Krvavcu. Odziv smučarjev je bil izjemen in z navdušenjem so pri­sluhnili nasvetom učiteljev. V prvih treh vikendih so tako opravili več kot 220 videoanaliz, ki so se jih udeležili mladi deskarji na snegu, družine in tudi bolj izkušeni smučarji. V prihodnjih sončnih in zasneženih koncih tedna pa vam bodo učitelji smučanja z videoanalizo svetovali tudi na Mari­borskem Pohorju, Voglu in Cerknem.

Nikar naj vam ne bo nerodno, saj imajo vsi smučarji  kakšno težavo, prvi korak na poti do izboljšave je, da odkrijete kaj je tisto, kar delate narobe. Z nasveti učiteljev smučanja in video analizo boste lahko svojo tehniko smučanja dvignili na višjo raven. Vse, kar potrebujete, sta sneg in plačilna kartica!

Praktične nasvete in napotke na kaj biti pozorni, ko se odpravljate na smučanje v tujino lahko najdete na spletni strani www.mastercard.com/si/smucanje.

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Prenovljena stran destinacije Kočevsko

kocevsko
sreda, 21. avgust 2019

Zavod Kočevsko je lansiral prenovljeno spletno stran destinacije Kočevsko: »Divje. A prijazno«, na kateri je vsem obiskovalcem na voljo množica informacij o ponudbi destinacije.

Učna pot po Veliki planini

velika_planina.jpg
petek, 16. avgust 2019

Na Veliki planini so predstavili učno pot imenovano Po stopinjah pastirjev. Krožna učna pot je sestavljena iz 11-ih tabel, kjer vsaka predstavlja eno od znamenitosti ali posebnosti Velike planine. Table so razporejene po celotnem območju Velike planine v krožni poti, za obisk celotne poti pa obiskovalec potrebuje približno 2 uri in 15 minut.

Tik ob blejskem jezeru odprl vrata Bled Rose hotel

BledRose
sreda, 14. avgust 2019

Nekdanji propadajoči blejski hotel Jelovica tik ob blejskem jezeru je pred kratkim zaživel v novi podobi kot Bled Rose hotel. Gre za novo kakovostno nastanitveno pridobitev Bleda.

Varneje v gore poleti

na_lepse_gore.jpg
torek, 13. avgust 2019

Slovenski alpski svet je zahteven in zahteva odlično pripravljenega posameznika z izkušnjami in znanjem uporabe opreme. Zato je Planinska zveza Slovenije v sodelovanju z Gorsko reševalno zvezo Slovenije pripravila dvojezično zgibanko z napotki za varnejši obisk gora poleti.

Kreme za sončenje: cena ne odraža kakovosti

kreme_za_soncenje.jpg
četrtek, 8. avgust 2019

Test sredstev za zaščito pred soncem za otroke: zaščita dobra, vodoodpornost vprašljiva

Aplikacija, ki pove, ali je vaša ročna prtljaga ustrezne velikosti

kovček
četrtek, 1. avgust 2019

Potovanja nam širijo obzorja in nas v številnih pogledih delajo bogatejša. Bogatejša za nova doživetja, nove izkušnje in nova poznanstva. Vznemirljivo je lahko že samo pakiranje, pri katerem moramo biti pozorni na določene stvari. Ena izmed njih je gotovo tudi dovoljena velikost ročne prtljage, ki se med letalskimi družbami pogosto razlikuje. Če potujete z letalsko družbo KLM, lahko od zdaj naprej z aplikacijo KLM enostavno preverite, ali dimenzija vašega kovčka ustreza dovoljenim dimenzijam ročne prtljage.

Bled pod lastno blagovno znamko združuje avtentične lokalne izdelke

bled_otok.jpg
četrtek, 1. avgust 2019

Bled po vzoru Bohinja uvaja svojo blagovno znamko avtentičnih izdelkov iz lokalnega okolja, poimenovano Bled local selection. Znamka je zaživela v začetku lanskega leta z blejskim sirom. Njeno širitev je Turizem Bled predstavil ob koncu minulega leta, letos pa bo k njej skušal privabiti še več ponudnikov.

Zaživela turistična spletna stran Visit Ankaran

ankaran4.JPG
ponedeljek, 29. julij 2019

Zaživela je nova turistična spletna stran Visit Ankaran, ki na privlačen in interaktiven način predstavlja eno od vodilnih destinacij slovenske Istre, Ankaranski polotok. Stran je nastala na podlagi ugotovitev projekta, povezanega z oblikovanjem destinacijske znamke, ki je pokazal, da se ljudje v Ankaran radi vračajo zaradi zelene narave, morja in miru, ki ga nudijo številni ankaranski kotički.

Znate pametno spakirati za vikend polet na lepše?

letalo.jpg
četrtek, 25. julij 2019

Oglejte si video vodič za pakiranje ročne prtljage, ki ga je pripravila Adria Airways s pomočjo katerega se boste naučili spakirati več – in posledično plačali manj.

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije