Koristne informacije

Nazaj na rubriko Koristne informacije
snovik_kolaz.jpg

Zaživela je spletna trgovina Term Snovik

Datum: ponedeljek, 30. november, 2020

Terme Snovik, najvišje ležeče slovenske terme, nenehno stremijo k stalnemu izpopolnjevanju ponudbe in trajnostni usmerjenosti, v zadnjih mesecih se ukvarjajo z digitalizacijo procesov v podjetju za boljše delovanje in poslovanje podjetja. V teh dneh so za svoje stalne in nove kupce tako lansirali funkcionalno spletno trgovino za enostaven nakup doživetij iz svoje ponudbe.

Hiter razvoj spletne trgovine je bil tudi odgovor na koronakrizo, ki so ga izkoristili za pripravo in implementacijo novih projektov. Novost je ob koncu leta še toliko bolj posebna ravno sedaj v predprazničnem času, da bo prav vsakomur na voljo varen dostop do nakupa daril za zdravje, sprostitev in dobro počutje s takojšnjo dostavo v elektronski poštni nabiralnik ali na dom.Konec novembra je bila na spletnem mestu Term Snovik, na www.terme-snovik.si dodana spletna trgovina za še boljšo nakupno izkušnjo kupca, ki spreminja svoje nakupovalne navade. V trenutni situaciji je ravno spletni nakup najbolj varen brezkontaktni nakup za decembrsko obdarovanje, še vedno pa ostajajo zvesti obstoječim kupcem, ki opravijo nakup po ustaljenih kanalih, darilne bone pošljejo na želeni naslov, tudi kot darilo.

V spletni trgovini ponujajo nad 50 storitev in doživetij, ki so razvrščeni v devet kategorij za lažji pregled: vrednostni darilni boni, darilne vstopnice za kopanje in savno, darilni boni za masaže, za nego telesa in obraza, Kneippovi tretmaji za sprostitev in dobro počutje ter številna doživetja: termalna, Kneippova, kulinarična ter seveda promocijski izdelki Term. Novinci med doživetji niso samo storitve na že znanih bosonogih poteh, temveč tudi kulinarična doživetja, ki temeljijo na Kneippovi življenjski filozofiji. Na voljo so Kneippovi zajtrki in okusna doživetja za kosilo ali malico. Vsi darilni boni, darilne vstopnice in doživetja veljajo 12 mesecev od datuma nakupa, zato so v Termah prepričani, da bodo krasno darilo za družino, prijatelje, zaposlene, sosede v prihajajočih mesecih. Kupci se bodo zagotovo razveselili tudi brezplačne poštnine, v kolikor se ne bodo odločili za elektronski darilni bon.

Trgovina je na voljo v slovenskem jeziku, v nadaljevanju tudi v angleščini, prav tako se bo stalno nadgrajevala in dopolnjevala s še več novostmi, ki jih bo mogoče izkusiti v neokrnjeni naravi Tuhinjske doline v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp.

V eko Termah Snovik so še enkrat dokazali, da je mogoče tudi v izredno težkih časih kot sedaj v času koronakrize, produktivno razmišljati in stremeti k napredku. Naj spomnimo, da so v času prvega zaprtja spomladi uspešno zaključili gradnjo večnamenske dvorane Tuhinjka, katero želijo dobro izkoristiti za številne dogodke po umiritvi epidemije koronavirusa.

Ogled spletne trgovine na https://www.terme-snovik.si/si/trgovina

Nazaj na rubriko Koristne informacije

Najnovejše v tej rubriki

Slovenija kot turistična destinacija ponovno izpostavljena v vplivnih tujih medijih

kulinarika.jpeg
torek, 19. januar 2021

Priznana in pomembna britanska medija The Times in The Sun sta v minulem tednu Slovenijo kot turistično destinacijo izpostavila kot nujno in vredno obiska po epidemiji, ko bodo potovanja ponovno možna.

Napovedujemo: virtualni poslovni dogodki Feel Sloveni@ Business Date 2021

feel_309835.jpg
ponedeljek, 18. januar 2021

STO v letu 2021 nadaljuje z intenzivno pripravo, izvedbo in predvsem nadgradnjo virtualnih dogodkov Feel Sloveni@ Business Date. Za predstavitev turistične ponudbe Slovenije tujim organizatorjem potovanj in turističnim agentom bodo izvedeni Feel Sloveni@ Webinarji.

Virtualno kulinarično potovanje in doživetje za ljubitelje slovenske kulinarike na nemškem trgu

potica.jpg
torek, 12. januar 2021

Nemški organizator potovanj Genussreisen je v sodelovanju s predstavništvom STO v Nemčiji pripravil edinstveno virtualno kulinarično doživetje za ljubitelje slovenske kulinarike.

Evalvacija nacionalne turistične strategije

zemlja.jpg
torek, 12. januar 2021

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je pričelo z evalvacijo oz. ovrednotenjem rezultatov »Strategije trajnostne rasti slovenskega turizma 2017-2021«. K sodelovanju vabi deležnike slovenskega turizma.  

S seminarjem o sodobnih tržnih pristopih se zaključuje Management akademija

feel_309835.jpg
ponedeljek, 11. januar 2021

Jutri, 12. januarja, bo potekal zadnji spletni seminar drugega izobraževalnega modula Akademije za trženje v turizmu - Management akademije, z naslovom "Sodobni tržni pristopi". 

Spletna predstava Paloma

paloma
petek, 8. januar 2021

V Slovenskem mladinskem gledališču začenjajo z neposrednimi spletnimi prenosi predstav.

Liške maske vpisane v Register nesnovne kulturne dediščine

liske maske
ponedeljek, 4. januar 2021

Liške maske, ki izvirajo iz Liga na Kanalskem Kolovratu, je Ministrstvo za kulturo dodalo v Register nesnovne kulturne dediščine. 

Nomago nadaljuje z vključevanjem električnih vozil v mestni potniški promet

nomago
četrtek, 31. december 2020

Nomago nadaljuje z implementacijo električnih vozil v javni potniški promet. V mestni potniški promet Nove Gorice je tako vključen eden izmed najnaprednejših električnih avtobusov proizvajalca MAN.

Turistična gencija Hike & Bike najnovejša članica Zelene sheme slovenskega turizma

avstrijska_stajerska_kolesarska_tura.jpg
sreda, 30. december 2020

Agencija Hike & Bike je postala že peta slovenska turistična agencija, ki nosi znak Slovenia Green Travel Agency.

Natečaj za izbor kreativne zasnove nagrade Zlata čebela

čebela
torek, 29. december 2020

Objavljen je javni natečaj za izbor kreativne zasnove, po kateri bo izdelana simbolna nagrada Zlata čebela.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije