Koroška

Dogodki:

maribor.jpg

10. Mednarodni festival Igraj se z mano

Datum: sreda, 18. maj, 2016

Mednarodni festival "Igraj se z mano" letos praznuje deseto obletnico. Z njim spodbujajo socialno integracijo oz. inkluzijo med otroki, mladostniki in odraslimi osebami s posebnimi potrebami ter večinsko populacijo vseh generacij.

Športne, kulturne, izobraževalne, plesne, pevske, gledališke in druge aktivnosti se bodo odvijale v 5 slovenskih mestih, poleg Maribora še v Ljubljani (24.-26. maj), Črnomlju/Semič (26. maj), na Muti (27. maj) in v Vipavi (31. maj). Izvozili so ga tudi v tujino, izvedli ga bodo na Hrvaškem, Norveškem, Poljskem in v Črni Gori.

V Mariboru se boste lahko igrali že sedmič. Trg svobode bodo 20. maja preplavili otroci, mladi in odrasli s posebnimi potrebami kot tudi tisti brez, ki bodo skozi osnovno otroško dejavnost igro spoznavali in dokazali, da drugačnost ni ovira za sodelovanje, sklepanje prijateljstev, medsebojno pomoč in uspehe.  

Vsako leto se zbranim pridružita tudi ambasadorja "Igraj se z mano" reper ZLATKO in animator GOGI ter številni drugi podporniki festivala.

Več informacij: www.igrajsezmano.eu

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije