na-pocitnice-v-gusar-_1.png

Na počitnice v Gusarski zaliv

Datum: ponedeljek, 17. maj, 2010

V letošnjem letu so se Indijancem v Termah Čatež pridružili gusarji, ki s svojo ladjo že nekaj let plujejo po vodah zimske Termalne riviere, Gusarski otok na poletni Termalni rivieri pa so odkrili že leta 2002.

 

Termalna voda je blagodejno vplivala na njihove nevšečnosti in poškodbe, ki so jih utrpeli med plovbami in tudi botrovala temu, da so se tukaj sklenili naseliti. Seveda so ostali zvesti vodi in zgradili GUSARSKI ZALIV, naselje 20-tih plavajočih hišk.Le-te se nahajajo na jezeru, s kopnim so povezane z lesenim mostom. Hiške so zgrajene iz naravnih materialov in dajejo občutek domačnosti, lesena terasa s čudovitim razgledom na jezero pa ponuja možnost popolne sprostitve in uživanja na prostem.V vsaki hiški je možna namestitev do 5 oseb.  

Kot čateški gusarji bodo uživale družine z otroki, romantični pari, poslovni gosti - udeleženci team building programov, športniki, pa tudi vsi, ki želijo počitnice preživeti malo drugače. Gusarski zaliv je namreč idealen kraj za avanturistične počitnice, prav tako kot je tudi dan v Termah Čatež lahko poln gusarskih dogodivščin.

Več informacij: Terme Čatež

Atomic Redster 160x6001001cvet 160x600

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije