Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
Wellness Atlantis

9 svečk za Atlantis

Datum: četrtek, 24. april, 2014

Pomlad se počasi poslavlja in mami nas vonj po poletju. Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija se je poletju naproti odpravila v Atlantis, središče zabave in nepozabnih doživetij za obiskovalce vseh starosti. Ta je na velikonočni ponedeljek praznoval svoj 9. rojstni dan, v tem času pa so tam razvili številne zanimive programe, s katerimi privabljajo obiskovalce od blizu in daleč.

Ugodna prvomajska ponudba

S svojimi devetimi leti je Atlantis eno najmlajših kopališč pri nas, pa vendar s svojo ponudbo navdušuje tako staro in mlado. Kot je ekipi zaupal direktor Miha Rakar, se pri delu veliko zgledujejo po kopališčih v tujini in vsako leto ponudijo kaj novega. V lanskem letu so se tako povezali s Hotelom Plaza, tako da je sedaj v ceno nočitve pri njih vključeno tudi kopanje v Atlantisu. Pripravili so ugodne prvomajske pakete, zato vabljeni, da se o njihovi ponudbi pridete prepričat na lastne oči. Lepo vreme in dobro počutje sta v Atlantisu zagotovljena. »Pri nas vedno sije sonce, ozračje je ogreto na 32 stopinj, tudi voda je vedno topla, zato užitkov zagotovo ne bo manjkalo,« je zagotovil Rakar.

Individualni programi v Strokovnem centru zdravja

Nova pridobitev na skoraj 500 m2 površine je strokovni center zdravja, kjer se vsakemu gostu posvetijo individualno.

Nova pridobitev na skoraj 500 m2 površine je tudi strokovni center zdravja. »Tu se res individualno posvetimo vsakemu gostu in pripravimo posebne programe po njegovih željah in potrebah. Največ povpraševanja je za terapije po poškodbah in LPG terapije, pa tudi individualne vadbe so zelo priljubljene. Naša posebnost je terapija z ribicami, ki poskrbijo za odmrlo kožo na stopalih,« je dejal Rakar.

Programi za vse in vsakogar

Eden najbolj priljubljenih programov v Atlantisu so zagotovo rojstnodnevne zabave, saj vsak mesec tam praznuje rojstni dan kar 1000 otrok. »Gre popolno doživetje tako za otroke kot tudi za odrasle, ki so s tem  popolnoma razbremenjeni, saj le pripeljejo otroke, za vse ostalo pa poskrbimo mi. Otroke pričakajo izkušeni animatorji, ki poskrbijo za zabavo v vodi – seveda primerno starosti otrok, nato pa še za prigrizek in  torto,« je povedal Rakar in dodal, da res največ pozornosti posvečajo animaciji za otroke, vendar pa znajo dobro poskrbeti tudi za starejše obiskovalce. Ti se lahko razvajajo v Termalnem templju, si privoščijo  masažo ali obiščejo eno izmed 16ih savn, kjer ves dan potekajo zanimivi programi.

Celotno ponudbo zaokrožuje potapljaški center Atlantis, kjer poskrbijo za ljubitelje adrenalina. Ponujajo certificirane, tudi v tujini priznane PADI tečaje. »Res se je v Atlantisu možno potapljati maksimalno tri metre globoko, je pa to odlična priložnost za učenje osnov in odlična priprava na potope v morju,« je še dodal Rakar.

Več na www.atlantis-vodnomesto.si!

Oglete si tudi TV reportažo:

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije