Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
Letno koaplisce celje6.JPG

Na Celjskem kopališču vsako leto bolj pestro

Datum: sreda, 24. julij, 2013

Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija je letos obiskala že številna kopališča. Marsikje so pripravili kar nekaj novosti in tokrat so sklenili preveriti, če je temu tako tudi na Letnem kopališču Celje. Gre za mestno kopališče, ki je med Celjani in okoličani izredno priljubljeno, saj ponuja ugodne cene vstopnic, ogrevano bazenska vodo, počitniške programe za otroke in še marsikaj…Zato ne čudi, da se že vrsto let uvršča med najboljše v akciji Naj kopališče.

Kopanje za vsak žep

Celodnevna vstopnica za odrasle med tednom stane le 5 evrov, za otroke pa 3,5 evra.

Mestna kopališča nudijo osvežitev tako za počitnikarje kot tudi tiste, ki hodijo v službo, pa se jim popoldan zahoče plavanja in ohladitve v bazenih. Kot je ekipi oddaje Dobro jutro, Slovenija povedala Maja Voglar celjsko kopališče odlikuje njegova lega ob robu mesta, saj je lahko dostopno tako po cesti, kot tudi po sprehajalni poti. Kopališče nudi velik plavalni bazen in manjši bazenček namenjen otrokom opremljen z nekaj otroškimi tobogani zanimivih oblik. S toboganom je poskrbljeno tudi za večje in malo bolj adrenalina željne, saj je v velikem bazenu tudi adrenalinska drča. »Za svoje obiskovalce vsak dan pripravimo kakšno animacijsko presenečenje v bazenu ali ob njem. Sodelujoče nato tudi nagradimo z lepimi nagrade in gostje so nad programom navdušeni. Res se trudimo maksimalno poskrbeti za svoje goste, saj se le tako vsako leto radi vračajo. Tudi s ceno jim zelo pridemo naproti. Cene vstopnic so že nekaj let ostale nespremenjene. Celodnevna vstopnica za odrasle med tednom tako stane le 5 evrov, za otroke 3,5 evra. Poskrbljeno pa je tudi za parkiranje v neposredni bližini,« je še dodala Voglerjeva.

Pestro dogajanje ob bazenu

Na Letnem kopališču Celje zelo skrbijo za čistočo kopalne vode in okolice, varnost in seveda za dobro počutje kopalcev. Kot je ekipi zaupal Aleš Jašarevič, upravnik Letnega kopališča Celje, so letos za dobro počutje poskrbeli tudi s pestro gostinsko ponudbo ter številnimi koncerti, zabavami in zanimivimi tekmovanji – npr. s turnirjem v odbojki na mivki, malem nogometu, tekmovanjih v hitrostnem spuščanju po drči in še marsikaj. »Dobro poskrbimo tudi za otroke, saj Plavalna šola Celje pri nas že sedmo leto organizira plavalne počitnice za otroke celjske in širše regije. Programi so namenjeni otrokom v starosti od 4 do 15 let. Gre tako za dnevne programe kot tudi za programe, ki trajajo le nekaj ur in so namenjeni predvsem šoli plavanja,« je še dodal Jašarevič.

Več informacij na www.zpo.si!

Glasuj za Naj kopališče 2013 tukaj!

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije