Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
terme_banovci.jpg

Na družinske počitnice v Banovce

Datum: četrtek, 29. maj, 2014

Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija se je na sončno sobotno dopoldne odpravila v Prlekijo. V majhne, a zelo priljubljene Terme Banovci,  ki slovijo predvsem po svojih animacijskih programih. Najraje k njim zahajajo družine, nudijo pa tudi zanimive programe za seniorje in pare.

Za sprostitev in zdravje

Kopališče Term Banovci ponuja 2.000 m2 vodnih površin. Kot je ekipi povedala Tanja Kavčič so na voljo trije zunanji in en notranji bazen s termalno vodo,  plavalni bazen ter bazen s toboganom in otroški bazen. »V kopanju uživajo vsi – od najmlajših, do najstarejših – je pa še posebej priporočljivo pri lajšanju revmatičnih tegob, žilnih bolezni in po operacijah, saj je naša voda izredno bogata s fluoridom,« je še dodala.

25. junija bo v Termah Banovci še posebej zabavno, saj bodo praznovali rojstni dan gusarja Edija, hkrati pa bodo odprli poletno sezono.

Gostom so na voljo različne možnosti namestitve; sodoben hotel  Zeleni gaj z depandansami je na voljo ljubiteljem udobja, za prijeten dopust v sožitju z naravo pa sta na voljo klasični in nudistični kamp.

Prihaja gusar Edi

Terme Banovci so zagotovo pravi kraj za razigrane družinske počitnice. Kot je ekipi zaupala Petra Mertik so Banovci znani predvsem po animaciji, poudarek pa dajejo na stare običaje – skupaj z gosti kuhajo, pečejo Prleško gibanico, preizkušajo vina … Otroke zabavajo vitezi, detektivi in gusarji, ki bodo Banovcem zavladali poleti. Njihov kapitan gusar Edi namreč v času poletnih počitnic pripravlja še posebno zabaven program. »25. junija bo pri nas še posebej zabavno, saj bomo praznovali rojstni dan gusarja Edija, hkrati pa bomo odprli poletno sezono. Pripravljamo tudi številna presenečenja za vse obiskovalce, morda lahko izdam le to, da zaposleni pripravljamo zanimivo predstavo – ostalo pa naj ostane skrivnost,« je še dodala.

Več na www.sava-hotels-resorts.com/sl/banovci/!

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije