Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
Kranj

Na letnem kopališču Kranj velik korak naprej

Datum: petek, 1. julij, 2011
Po dežju vselej posije sonce in tako so bili člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« tudi v sobotnem dopoldnevu po mokrem petku v pričakovanju sonca. Pričakali so ga na Letnem kopališču Kranj, ki je v preteklih dneh na široko odprl svoja vrata. Omenjeno kopališče je idealno za treninge najboljših slovenskih plavalcev, pa tudi za rekreativce, mlade in najmlajše. Pa ga spoznajmo!

Vrata kopališča odprta od 9. do 22. ure

Že peto leto ostajajo cene nespremenjene in pravzaprav simbolične.

Letno kopališče Kranj sodi med nadvse prijetne kraje, kjer so dobrodošli obiskovalci z različnimi interesi. Na kranjskem kopališču pač vsi najdejo nekaj zase. Poleg olimpijskega bazena se v okviru kopališča nahajata še dva otroška bazena, nedaleč stran pa tudi otroško igrišče Gibigib, košarkarska, nogometna in tenis igrišča ter skate park. »Letos nam je sicer uspel velik korak naprej. Pri uskladitvi urnikov smo se s plavalci in vaterpolisti uspeli dogovoriti, da ti popoldanski trening od 18. do 20. ure, opravijo v notranjem bazenu. Tako lahko zdaj rekreativni plavalci in drugi uživajo vse od 9. do 22. ure,« je povedal Branko Fartek, direktor Zavoda za šport Kranj. To pa ni edina prednost kranjskega kopališča. Že peto leto ostajajo cene nespremenjene in pravzaprav simbolične. V kompletu dvanajstih kuponov stane posamezni kupon le tri evre. Sicer pa omenjeno kopališče ne prepriča le z navedenim, ampak tudi z vsakodnevno poletno animacijo. Hoja po vodi, plezanje po ledeni gori v bazenu, vodna košarka, mini vaterpolo…vse to privlači mlado in staro.

Z Migimal tudi na počitnicah

Dnevni tabor se začne zjutraj z zajtrkom, sledi šola trampolina, nato ohladitev v bazenu, šola plavanja, kosilo in za tem ustvarjalne delavnice. Slednje so tematsko obarvane in so v znamenju gusarjev, indijancev, cirkuških vragolij in po novem tudi Kekčevih ukan. Letošnja novost so odpuljene igre, ki sledijo v popoldanskih urah.

Poletne počitnice je mogoče preživeti nadvse aktivno in atraktivno. Na Letnem kopališču Kranj so se 27. junija začeli aktivni dnevni tabori, ki trajajo od 7.30 do 15.30 ure. »Dnevni tabor se začne zjutraj z zajtrkom, sledi šola trampolina, nato ohladitev v bazenu, šola plavanja, kosilo in za tem ustvarjalne delavnice. Slednje so tematsko obarvane in so v znamenju gusarjev, indijancev, cirkuških vragolij in po novem tudi Kekčevih ukan,« je dejala Urša Mihelič in Športnega društva Migimal ter dodala, da so letošnja novost odpuljene igre, ki sledijo v popoldanskih urah.

Podrobnosti na www.migimal.si ter www.zsport-kranj.si!

Pripravila:
Tina HUREMOVIČ


Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije