Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
vma_otroski_svet.jpg

Na počitnice v Atlantis

Datum: sreda, 19. junij, 2013

Ko je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« na zadnje gostovala v Atlantisu, so zunaj vladale še skoraj zimske razmere. Čeprav so jim tam zagotavljali, da vreme na njihovo ponudbo ne vpliva, so se vseeno odločili preveriti, če je utrip ob poletnih temperaturah kaj drugačen. Živahno je bilo že te dni, kot so ekipi zagotovili sogovorniki, pa se prava zabava pričenja v počitniških dneh.

Super zabava za otroke …

V Atlantisu že nekaj let zapored organizirajo počitniško varstvo za otroke od 4. do 15. leta starosti. Za njihovo dobro počutje in zabavi skrbi animator Rok Guna, ki je ekipi zaupal, da otroci zelo radi pridejo k njim, saj vedo, da jim ne bo dolgčas. »Z varstvom pričenjamo že od 7. ure dalje in traja vse do 17. ure. Najprej otrokom pripravimo zajtrk nato pa se odpravimo v vodo. Glavna aktivnost je seveda plavanje, letos pa smo vsebine še obogatili z učenjem angleščine in tenisa v sodelovanju s Teniško zvezo Slovenije. Varstvo vsak teden drugače tematsko obarvamo – obiskali nas bodo npr. gusarji, ribiči, Indijanci, … tako da otroci res uživajo,« je povedal Guna.

V poletnem času bodo kar na prostem, pod baldahinom v Deželi savn, izvajali tajske, indijske in kitajske masaže.

Prijavo priporočajo vsaj dva dni pred pričetkom, vse informacije pa najdete na www.atlantis-vodnomesto.si.

Med otroki so izredno priljubljene tudi rojstnodnevne zabave. Ekipa Atlantisa poskrbi tako za animacijo kot tudi za prehrano, tako da so starši popolnoma brez skrbi. Otroci pa si lahko izberejo tematiko, ki jim je najbolj blizu.

… in super razvajanje za odrasle

V Atlantisu sicer res največ pozornosti posvečajo otrokom, vendar pa znajo dobro poskrbeti tudi za odrasle obiskovalce.  Miha Rakar, direktor Vodnega mesta Atlantis priporoča obisk dežele savn, kjer je na voljo 15 savn in nudistična terasa za sončenje. Tam ves dan potekajo zanimivi programi; vrtinčenja zraka, pilingi, blatne savne in kot posebna poslastica – čokoladna savna. Za tiste, ki v savni ostanejo cel dan, je na voljo tudi pestra kulinarična ponudba. Novost so sadno-zelenjavni sokovi, ponujajo pa tudi super sladice, solate in kosila.

Iztok Fric pa priporoča, da si poleg tega privoščite še masažo. V poletnem času bodo namreč kar na prostem, pod baldahinom v Deželi savn, izvajali tajske, indijske in kitajske masaže. Še posebej blagodejna je refleksna masaža stopal.

Poletje bodo popestrili še z letim kinom na plaži. Letos pripravljajo kar nekaj zanimivih filmov, ki si jih bo vredno ogledati pod milim nebom. 

 

Glasuj za Naj kopališče 2013 tukaj!

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije