Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
catez_julij_15.jpg

Na poletno dogodivščino v Terme Čatež

Datum: četrtek, 14. junij, 2018

Pretekli vikend je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« ponovno izkoristila za vodna doživetja. Odpravili so se v že večkrat preizkušeno destinacijo – Terme Čatež. Tam vsako leto poskrbijo za nova doživetja v vodi in ob njej. Da bo tudi letos pestro in zabavno sta ekipo prepričali simpatični sogovornici.

Nastanitev tako ali drugače

Iz vročih čateških vrelcev, odkritih konec 18. stol. so se Terme Čatež razvile v največje slovensko naravno zdravilišče. Danes so ne glede na vreme in letni čas pravi termalni raj. Raj za lenarjenje, za adrenalinska vodna doživetja ali za preprosto celodnevno uživanje. Kot je ekipi povedala Alenka Mokrovič Pogačar, pomočnica direktorja prodaje in marketinga Term Čatež omogočajo nastanitev na kar štirih lokacijah; v Čatežu, na Mokricah, v Kopru in v Portorožu. »Gostom ponujamo možnost počitnikovanja v šestih hotelih, prijetnih počitniških apartmajih, kot tudi v kampu, ki smo ga letos še razširili z naseljem mobilnih hišk. Prenavljamo tudi recepcijo, ki jo bomo odprli konec meseca,« je še dodala.

Gostom ponujamo možnost počitnikovanja v šestih hotelih, prijetnih počitniških apartmajih, kot tudi v kampu, ki smo ga letos še razširili z naseljem mobilnih hišk.

Vodni raj za staro in mlado

»V Termah Čatež eden naših glavnih adutov ostaja Poletna Termalna Riviera, ki je zagotovo glavni razlog za obisk v poletnih počitnicah, saj je pravi vodni raj za staro in mlado. Na voljo je namreč več kot 12 000 m2 termalnih vodnih površin z mnogimi atrakcijami in bazeni. Termalna voda prihaja iz 11ih vrtin in ima temperaturo 55-65 stopinj celzija. Za kopanje torej vodo še ohlajamo,« je še pojasnila Mokrovič pogačarjeva.

Bazeni so odprti od 9:00 do 20:00 zvečer, v času poletnih počitnic pa vrata odpirajo že ob 8:00.

Vedno nekaj novega

Kljub temu, da je njihova ponudba že zelo bogata se vsako leto se potrudijo in gostom ponudijo nekaj novega. »Že lani smo zgradili novo naselje mobilnih hišic, še dodatno okrepili športno ponudbo, prenovili Snack bar in odprli unikatni terapevtski center za hrbtenico,« je ekipi še povedala ga. Alenka in dodala: »Poleg vodnih užitkov nudimo tudi veliko število restavracij, tako da ni bojazni, da bi kdo ostal lačen ali žejen. Že vrsto let imamo tudi lastno proizvodnjo sladic in peciv, ki so na voljo v dveh slaščičarnah.«

Več o ponudbah na spletni strani www.terme-catez.si.

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije