Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
aqualuna4.jpg

Na zabavne dogodivščine v Terme Olimia

Datum: ponedeljek, 8. julij, 2019

Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija se je preteklo soboto ponovno odpravila odkrivat ponudbo slovenskih kopališč.  Tokrat se je ustavila v občini Podčetrtek, kjer tamkajšnje Terme Olimia že od nekdaj veljajo za odlično počitniško točko, njihova okolica pa ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Vreme ni ovira

V poletnem času je v Termah Olimia vedno živahno in zabavno. Čakajo vas številne vodne atrakcije, kot so vodne drče, bazen z valovi, za najbolj drzne tobogan King Kobra, letos pa tudi novost tobogan Green Go, ki ga opazite takoj, ko pridete v Terme Olima. Tudi Giant slide, ki je bil novost v lanskem letu bo poskrbel za noro doživetje in pravšnjo dozo adrenalina. Tu sta tudi King Kobra, najbolj divji tobagan v Sloveniji, pa Black Cannon...v glavnem ponudba toboganov je res pestra in zadovolji še tako zahtevne adrenalinske odvisneže. Za tiste najmlajše pa je tudi poskrbljeno tako, da res lahko uresničijo svoje sanje; otroški bazeni, trdnjava, grad, trampolini, aqua safari in številne točke za fotografiranje. Posebno doživetje je tudi vodna blazina po kateri lahko otroci tečejo po bazenu in preizkušajo svoje ravnotežje.

Vreme te dni je sicer precej spremenljivo in ni najbolj naklonjeno kopanju na prostem, zato v Termah Olimia že nestrpno pričakujejo vroče poletne dni. »Sicer pa pri nas tudi z vremenom ne bo težav, saj je alternativa Termalija Family Wellness, kjer je bazen pokrit, prav tako pa ponuja zabavo za vso družino vsak dan v tednu,« je ekipi zaupala Petra Debelak, vodja animacije in dodala, da so poleg ugodnih cen poskrbeli tudi za bogato animacijo.

Nora zabava v vodi in ob njej

Kopanje, plavanje, nore vožnje po toboganih, zabava ... vse to je pričakuje obiskovalce Aqualune. "Z vami je ves dan ekipa animatojrev, ki s številnimi vodnimi igrami, Aqua zumbo, vodno aerobiko, zlatokopom, otroškimi delavnicami, odbojko na mivki in še čem," je ekipi še povedala Debelakova in zagotovila, da gostom v Aqualuni nikoli ni dolgčas. Na obisk pride tudi karikaturist, ki bo poskrbel za lep spomin na Aqualuno.

Cene vstopnic vključujejo vse bazene, tobogane, ležalnike in senčnike, lahko pa se odločite tudi za kombinacijo kopanja s kosilom. Odlično znajo poskrbeti tako za lačno kot za žejne goste, tako da hladilne torbe brez skrbi pustite doma. Aqualuna je odprta vsak dan od 8:00 do 20:00 ob sobotah in nedeljah, čez teden pa od 9:00 dalje.

Orhidelia

Za tiste malo bolj zahtevne goste je na voljo Wellness Orhidelia, ki se že 10 let zapored ponaša z nazivom Naj wellness v Sloveniji in res poskrbi za razvajanje z veliko začetnico; začutite zvok podvodne glasbe, energijo počasnega toka reke, zvoke gonga...

Več o Termah Olima lahko preberete tukaj!

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije