Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
3000_bazeni640x480.jpg

NAJ KOPALIŠČE: Adrenalinski užitki v Termah 3000

Datum: petek, 7. julij, 2017

V soboto se je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija odpravila proti vzhodu, v deželo štorkelj. Za svoj cilj si je namreč izbrala Terme 3000 v Moravskih Toplicah. Tam so jih pričakali že pregovorno prijazni Prekmurci  in velik vodno rekreacijski center, kjer dobro poskrbijo tako za adrenalinske navdušence, kot tudi za tiste, ki si želijo le plavati v zdravilni, črni termo-mineralni vodi.

Prijaznejše kopališče

Vsi, ki Terme 3000 že dobro poznete, boste letos prijetno presenečeni, saj so se odločili za večjo investicijo, s katero upajo, da bodo pritegnili še več kopalcev. "Letos smo se odločili za temeljito prenovo notranjega bazenskega dela. Veliko otvoritev planiramo 15.7. in od takrat dalje, bo obiskovalcem na voljo bolj prijazno kopališče. Vsi zunanji bazeni ob tem nemoteno obratujejo, tako da vabljeni v našo družbo tudi že prej," je povabil Dejan Horvat, vodja kopališča. 

Nori tobogani

Gostje imajo pri nas na razpolago 14 zunanjih in notranjih bazenov različnih velikosti in oblik. Posebnosti našega kopališča sta temperatura vode, ki se giblje od 28 do 38 stopinj in pa oblilica naravne sence.

Terme 3000 so zagotovo pravi kraj za oddih, šport in rekreacijo. Kot je ekipi še povedal Horvat, tam ponujajo vodne užitke tako za tiste umirjene, željne razvajanja, kot za tiste, ki iščejo adrenalinske atrakcije. »Gostje imajo pri nas na razpolago 14 zunanjih in notranjih bazenov različnih velikosti in oblik. Posebnosti našega kopališča sta temperatura vode, ki se giblje od 28 do 38 stopinj in pa oblilica naravne sence. Izpostaviti moram seveda tudi naše tobogane - predvsem Aqua loop. Gre za prvi tobogan s 360 stopinjskim obratom in kopalec na njem doseže hitrost celo do 80 km/h. Za tiste, ki si želijo še več adrenalina, pa je tu tobogan Kamikaza, kjer lahko doživite učinek prostega pada,« je razkril Horvat. »Poleg tega so seveda na voljo tudi tobogani za najmlajše,« je še dodal. Poudaril je tudi, da za varnost skrbijo tako z redarji, kot tudi s svetlobnimi signali, ki še dodatno večajo varnost kopalcev.

 

Zabava na 1001 način

Letos bo pestro tudi dogajanje ob bazenu. "Najmlajši se lahko zabavajo s Štrkom Vikijem ali vilo, pestro je dogajanje v peskovnikih in seveda v vodi. Uvedli smo tudi že malo pozabljene igre naše mladosti - npr. gumitvist, slepa krava, človek ne jezi se,...Poskrbeli smo tudi za dogajanje za maldostnike, pa tudi na starejše nismo pozabili, " je še pristavil Horvat.

"Tudi letos bomo pripravil super dogodek z g. Petrom Podlunškom, saj je bil lani odziv neverjeten. Kot sem že omenil, imamo pri nas Aqualoop, s katerim delamo lupinge na toboganu, g. Peter Podlunšek pa dela loopinge po zraku - vabljeni na ogled norih vragolij na nebu. Ta dogodek bo lep zaključek pestre poletne sezone, saj imamo vse poletje planirano pestro dogajanje," je ekipi še zaupal Horvat.

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije