Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
snovik_poletje1.jpg

NAJ KOPALIŠČE: Kopanje v zelenem objemu Kamniških planin

Datum: petek, 26. junij, 2015

Na deževno junijsko soboto se je ekipa radijske oddaje "Dobro jutro, Slovenija" odpravila v terme, kjer tudi slabo vreme ne pokvari vzdušja in je vedno prijetno. Za svoj cilj so izbrali Terme Snovik in tam so jih pričakali nasmejani gostitelji, ki so jim z veseljem predstavili njihovo ponudbo.

Sprostitev v naravi

V Sloveniji je veliko kotičkov, kjer je mogoče uživati v petju ptic in tišini. Terme Snovik so zagotovo eden takšnih kotičkov. Tam se lahko ob vročih dneh ohladite v primerni klimi in krasnih bazenih, ob bolj hladnih pa pogrejete v savni ali pa si privoščite rekreacijo v naravi. Gre za najvišje ležeče terme v Sloveniji, ki so lahko dostopne tako s Štajerske in Gorenjske kot tudi z Ljubljanske strani, zato so zelo priljubljene.

Terme Snovik privabljajo številne dnevne goste, ponujajo pa tudi možnost nastanitve v  70 apartmajih, ki so opremljeni na nivoju štirih zvezdic in 30 dvoposteljnih sob.

»Gostje k nam radi pridejo predvsem zaradi termalne vode, jih pa vedno prijazno sprejmemo in poskrbimo, da se pri nas res sprostijo, zato se z veseljem vračajo k nam,« je ekipi povedala Senta Avbelj. Dodala je še, da privabljajo številne dnevne goste, ponujajo pa tudi možnost nastanitve v  70 apartmajih, ki so opremljeni na nivoju štirih zvezdic in 30 dvoposteljnih sob.

Odlična termalna voda

Bazenski kompleks je primeren za vsako vreme in vse letne čase, saj obsega 500 m2 notranjih in 500m2 zunanjih površin. Temperatura vode je od 32-36 stopinj v notranjem delu, na zunanjem pa ima voda 28 stopinj. Voda je zelo kakovostna in lajša marsikatero zdravstveno tegobo. Sicer pa plavanje ni vse kar Terme Snovik ponujajo. Kot je ekipi zaupal Bernard Jarc, vsak dan poskrbijo za pestro in zanimivo animacijo gostov. »Z njimi igramo vaterpolo, odbojko, hodimo v hribe, kolesarimo, plešemo in še marsikaj. Letos je novost SUP joga – joga na deski ter potapljanje za otroke.«

Gostom je na voljo tudi fitnes na prostem in trim steza, za najmlajše pa so na voljo igrala.

Vsebinsko bogati paketi

V Terme Snovik prihajajo gostje od blizu in daleč – nekateri zaradi sprostitve, drugi zaradi rekreacije, tretji zaradi kulinarike – in še bi lahko naštevali. »Struktura naših gostov je zelo različna,  zato smo pripravili pakete, ki so prilagojeni različnim okusom. Za družine so na voljo paketi z veliko animacijskega programa, za seniorje aktiven počitek, imamo tudi posebne pakete za ribiče, kolesarje, pohodnike, …« je ekipi zaupala Andreja Uštar. »Več o konkretni vsebini posameznih paketov si lahko ogledate na naši spletni strani www.terme-snovik.si. Tam boste več izvedeli tudi o dogodkih, ki jih pridno pripravljamo,« je še dodala.

 

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije