Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
paradiso.jpg

NAJ KOPALIŠČE: Na razvajanje v Terme Paradiso

Datum: četrtek, 4. junij, 2015

Poletno vreme je na plano zvabilo tudi ekipo oddaje Dobro jutro, Slovenija. Tokrat se je v okviru akcije Naj kopališče odpravila v Posavje, kjer je preverila kaj obiskovalcem ponujajo najmlajše slovenske terme - Terme Paradiso v Dobovi. Tam vsako leto ponudijo nekaj novega in tudi letos je temu tako.

Majhnost je prednost

Zgodba Term Paradiso se je pričela leta 2010, ko so najprej zgradili manjši hotel in center za sprostitev. Leto kasneje so dogradili zunanji in pokriti bazen, v 2012 pa še otroški bazen in manjši tobogan. V lanskem letu so ponudbo še razširili, saj so odprli vodni park, v katerem so počasna reka in dva vodna tobogana – trojni, imenovan multitrack, in adrenalinski tobogan kamikaze, ki ima deset metrov višine.

Svojo prednost pred konkurenco vidijo predvsem v svoji majhnosti. »Pri nas gostje niso samo številke, ampak ljudje z imenom in priimkom,« je ekipi povedala Mateja Lupšina in dodala, da je njihova prednost tudi domačno vzdušje ter veseli in prijazni ljudje.

Pristen in domač odnos do gosta

V prijetnem, sodobnem hotelu kategorije štirih zvezdic  zagotavljajo intimnost, mir in dobro počutje vsakomur. Poleg sproščanja ob termalnem  bazenu ponujajo tudi razvajanje v Oazi osmih savn, okusne jedi iz domače kuhinje, pestro izbiro lepotilnih programov, fitnes center in mnogotere možnosti preživljanja prostega časa v naravi.

Ne samo s prijaznostjo in pestrim programom, svoje goste prepričajo tudi s čisto in visoko kakovostno kopalno vodo, ki pripomore k lajšanju revmatičnih težav in tegob po operativnih stanjih gibalnega sistema.

Vsako leto poskrbijo, da obiskovalcem ponudijo nekaj novega. »V letošnjem letu odpiramo nov bar na bazenu, obiskovalce bomo razvajali z masažami v masažnem paviljonu ob bazenu, ponudili pa bomo tudi možnost savnanja v osmih različnih savnah za samo 10 evrov. Jutra se bodo pričenjala  s telovadbo, nadaljevala z vodno aerobiko ali zumbo, občasno pa bomo pripravili tudi presenečenja na bazenu,« je ekipi zaupala Martina Cizelj.

Odlična kakovost kopalne vode

Ne samo s prijaznostjo in pestrim programom, svoje goste prepričajo tudi s čisto in visoko kakovostno kopalno vodo, ki pripomore k lajšanju revmatičnih težav in tegob po operativnih stanjih gibalnega sistema. »Bazenski kompleks Term Paradiso je v celoti polnjen z naravno termalno vodo izjemne kakovosti, ki izvira naši v lastni vrtini preko 700m globoko,« je pojasnila ga. Cizelj.

Zanimiva okolica

Poleg čofotanja v bazenih in spuščanja po razburljivih toboganih, ponuja okolica zanimive možnosti za aktiven družinski oddih. »V bližini term so številne kolesarske in sprehajalne poti, priporočamo pa tudi vožnjo s kočijo po Dobovi, vožnjo z brodom čez reko Savo, obisk Lovskega muzeja. Goste z veseljem napotimo tudi v Bizeljsko, v repnice, na ogled Kostanjevice na Krki in Kostanjeviške jame ali katerega od srednjeveških gradov,« je še dodala Mateja Lupšina.

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije