Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
druzina_olimia.jpg

NAJ KOPALIŠČE: Nora zabava v Termah Olimia

Datum: sreda, 6. julij, 2016

Ker  so vremenoslovci napovedali vročo, s soncem obsijano soboto, so člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« stisnili glave in v en glas sklenili, da se odpravijo v Terme Olimia. Kopanje, plavanje, nore vožnje po toboganih, sonce, zabava...vse to jih je pričakalo v Aqualuni. Poleg tega pa tudi zanimivi sogovorniki, ki so izdali marsikaj zanimivega.

Pestro v termah in v okolici

Terme Olimia že od nekdaj veljajo za odlično počitniško točko turistov, ki si radi privoščijo raznolike počitnice. Vas Podčetrtek namreč ponuja številne turistične znamenitosti, ki jih lahko raziščejo peš ali s kolesom. Poleg najstarejše lekarne v Evropi so na ogled še Jelenov greben, Koča pri čarovnici, pivovarna, čokoladnica, ipd.

Na 3000 m2 vodnih površin je kar 11 toboganov, 6 različnih bazenov – od bazena z valovi, do sprostitvenega bazena za starejše in aquajungle za najmlajše. Kraljica zabave pa je zagotovo King Kobra, tobogan za tiste najbolj pogumne. V vseh bazenih je termalna voda, ki ima od 29 do 34 stopinj.

Center zabave v teh vročih poletnih dneh, pa je seveda Aqualuna z najhitrejšimi in najbolj norimi tobogani.  Kot je ekipi povedal Vasja Čretnik, direktor prodaje in marketinga, v teh dneh v pri njih vlada pravo poletno vzdušje. Kopanje, plavanje, nore vožnje po toboganih, sonce, zabava...vse to vas pričaka v Aqualuni.

Mitja Zajc, vodja Aqualune, pa je dodal, da imajo na 3000 m2 vodnih površin kar 11 toboganov, 6 različnih bazenov – od bazena z valovi, do sprostitvenega bazena za starejše in aquajungle za najmlajše. Kraljica zabave pa je zagotovo King Kobra, tobogan za tiste najbolj pogumne. V vseh bazenih je termalna voda, ki ima od 29 do 34 stopinj.

Kljub številnim atrakcijam, ki so gostom na voljo, se animacijska ekipa vsak dan trudi, da jim pričara nepozabna doživetja tudi ob vodi. Kot je ekipi razkrila Petra Debelak, vodja animacije, vsako uro izvajajo različne animacije za otroke, mladino in odrasle. »Zakaj se ne bi pomerili v hitrostnem drčanju,  uživanju sladoleda? Pridružite se vodni aerobiki, ustvarjalnim delavnicam in zlatokopstvu…,« je še povabila Debelakova.

V mesecu juliju uvajajo tudi mini disco in družabne igre na terasi.

Za vsak okus in za vsak žep

Pripravili smo zanimive in cenovno ugodne pakete, ki so nabiti z animacijo, že drugo leto zapored pa prakticiramo tudi tako imenovane brezmejne pakete, kjer lahko gostje bivajo pri nas 3 dni, nato pa jim 2 dni bivanja v Termah Tuhelj podarimo

»Pri nas pa nimamo samo adrenalinskih, ampak tudi številne sproščujoče aktivnosti. Tako res vsakdo najde primerno aktivnost zase,« je ekipi še zaupal Vasja Čretnik.

Prav tako, kot je raznolika njihova ponudba storitev, nudijo tudi različne možnosti nastanitvenih kapacitet. Na voljo so 4 hoteli različnih kategorij,  apartmajske hiške v vasi Lipa in petzvezdični kamp Natura, ki se nahaja v neposredni bližini Aqualune.

»Pripravili smo zanimive in cenovno ugodne pakete, ki so nabiti z animacijo, že drugo leto zapored pa prakticiramo tudi tako imenovane brezmejne pakete, kjer lahko gostje bivajo pri nas 3 dni, nato pa jim 2 dni bivanja v Termah Tuhelj podarimo,« je še pristavil Čretnik.

 

Vse informacije lahko najdete na www.terme-olimia.com

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije