Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
TP-Vodni-Parki-14.jpg

NAJ KOPALIŠČE: Terme Ptuj praznujejo okroglih 40

Datum: četrtek, 16. julij, 2015

Poletne temperature se ponovno strmo dvigajo in za prihajajoči vikend bo še kako dobrodošla vodna osvežitev, zato se je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija tokrat odpravila v Terme Ptuj ter preverila kaj so za obiskovalce pripravili v letošnji sezoni.

Nikoli dolgčas

Terme Ptuj s svojim sistemom  toboganov in številnimi bazeni že vrsto let navdušujejo ljubitelje adrenalinskih vodnih podvigov, svoje mesto pa tam najdejo tako ljubitelji kampiranja kot tisti, ki si želijo malce bolj luksuzne nastanitve. Te so lahko deležni v pravem vinskem sodu v Vinski vasi ali v enem izmed najlepših hotelov – Grand Hotelu Primus.

Kot je povedala Vilma Angel so v Termah Ptuj za prihajajoče vroče dni pripravili pestro dogajanje tako za dnevne obiskovalce kot tiste, ki se bodo odločili tam preživeti dopust. Obiskovalci se  lahko hladijo v kar dvanajstih bazenih ter spuščajo po toboganih enega izmed največjih sistemov toboganov, imajo jih namreč kar devet.  Na bazenih je vsak dan zelo pestro dogajanje za katerega skrbijo izkušeni animatorji. Tudi letos se bodo odvijale različne športne in zabavne igre, pripravili pa so tudi lepe nagrade. Gostje se lahko preizkusijo še v odbojki in mini golfu, pripravili pa so tudi novost »jumping pillow«, kjer otroci lahko skačejo po veliki napihljivi blazini.

Ob ponedeljkih se otroci, dijaki in študentje kopajo za polovico cene, ob torkih in četrtkih so pripravili posebno ponudbo za bralce Štajerskega tednika ter Večera, ob sredah se za polovično ceno lahko kopajo upokojenci, ob petkih pa je dan za družine – ob nakupu dveh celodnevnih vstopnic imajo trije otroci brezplačen vstop.

Ker želijo svojim obiskovalcem vedno ponuditi nekaj več, so letos pripravili posebno inovativno izobraževanje namenjeno zdravemu prehranjevanju. V sodelovanju z nutricionistko Mojco Cepuš se gostje učijo sestavljati zdrave krožnike s fit linijo, v pripravi pa je tudi nova brošura, ki jo gostje prejmejo ob odhodu, da s programom lahko nadaljujejo tudi po dopustu.

Ugodnosti na vsakem koraku

Da si lahko  aktivno preživljanje prostega časa privošči čim več ljudi, v Termah Ptuj vedno poskrbijo z različnimi ugodnostmi. Ob ponedeljkih je dan za mladino, ko se lahko otroci, dijaki in študentje kopajo za polovico cene, ob torkih in četrtkih so pripravili posebno ponudbo za bralce Štajerskega tednika ter Večera, ob sredah se za polovično ceno lahko kopajo upokojenci, ob petkih pa je dan za družine – ob nakupu dveh celodnevnih vstopnic imajo trije otroci brezplačen vstop.

Za okroglih 40

10. avgusta Terme Ptuj praznujejo 40 let zato bo ta dan vstop za generacijo 1975 brezplačen, aktivnosti in nagradne igre ob rojstnodnevnem dogajanju pa bodo sledile vse do petka 14. avgusta, ko se bo praznovanje zaključilo  s koncertom priljubljene skupine Donačka ter nočnim kopanjem. 

Z bazena v najstarejše mesto

Če se v Terme Ptuj odpravite za več dni vam bodo tam zagotovo priporočili obisk starega mestnega jedra, ki je v neposredni bližini in do katerega se lahko odpravite kar peš. Sprehod čez mestne ulice, obisk enega izmed najbolj obiskanih muzejev v Sloveniji, spust v podzemlje ali pokušina odličnih ptujskih vin bodo dopustu dodali piko na i.

Več na www.sava-hotels-resorts.com/sl/ptuj!

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije