Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
Atlantis

Naj kopališče: Vodno mesto Atlantis - Ohladitev v centru mesta

Datum: četrtek, 16. julij, 2020

Tudi preteklo soboto se je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija odpravila novim dogodivščinam naproti. Teh nikoli ne manjka in ne zmanjka v ljubljanskem Vodnem mestu Atlantis. Vselej poskrbijo za novosti, za nepozabna doživetja in razvajanja. Da tam vedo, kako se rečem streže, dokazujejo tudi številni prejeti nazivi za Naj kopališče in Naj wellness.

Mestna plaža

Atlantis je v grobem razdeljen na tri dele: Svet doživetij, Dežela savn in Termalni tempelj. "Trenutno je zaradi razmer odprt le Svet doživetij, ki ponuja v pokritem delu bazen doživetij z mirno reko, valovalni bazen ter vodna igrala za otroke in notranji tobogan. Na zunanjem delu pa sta na voljo klasičen in otroški bazen, velika površina z vodnimi igrali in še en tobogan," je ekipi opisala Nataša Keršič Razinger, direktorica Vodnega mesta Atlantis in dodala, da so lepo vabljeni vsi, ki si v teh vročih poletnih dneh želijo ohladitve ali sončnih žarkov. Za najmlajše je še posebej zabavno ob vikendih, ko dogajanje še popestri Atlantisova maskota, delfinček Atlas.

Odpiralni čas je od 9:00 do 20:00 zvečer, ob petkih in sobotah pa obratujejo do 21:00. Za parkiranje je odlično poskrbljeno, saj ponujajo brezplačno parkiranje tako v garaži, kot tudi na odprtem parkirišču pred vhodom.

 

atlantis_tecaji1.jpgVarnost na prvem mestu

Kljub številnim omejitvam zarado Covida 19, si kopalci radi privoščijo osvežitev.  "Kot najvišjo prioriteto smo si zadali varnost obiskovalcev, zato kopalce že ob vhodu opozarjamo, da morajo v zaprtih delih kopališča nositi maske – torej na recepciji, v toaletnih prostorih, garderobah. Na ležalnikih in v bazenih pa se maska lahko sname. Z naše strani res dosledno razkužujemo obbazenske površine, tuša, sanitarije in vse površine, ki se jih obiskovalci dotikajo. Tudi kar se tiče prezračevanja pazimo, da kroženja zraka ni, ampak ves čas v objekt vpihujejo le svež zrak. Zaradi omejitev števila obiskovalcev so že nekaj časa na voljo le 3 urne karte, ki se med tednom, če ni gneče, lahko tudi podaljšajo," je ekipi povedala Keršič Razingerjeva in dodala še, da pri njih ni odlično poskrbljeno le za osvežitev, temveč tudi za okrepitev, saj si gostje lahko privoščijo odličen domač sladoled, dobrote z žara, pice in druge poslastice iz kuhinje.

 

Počitniško varstvo

V času počitnic bodo za otroke pripravili tudi super počitniško varstvo, kjer bo poskrbljeno za animacijo, prehrano, na voljo pa bodo tudi dodatne aktivnosti kot so: učenje kitajščine ali angleščine, učenje tenisa in še marsikaj. Varstvo bo na voljo vsak dan od 7. do 17. ure, več informacij pa lahko najdete na spletni strani www.atlantis-vodnomesto.si.

 

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije